Dünyanın En Şanssız Şanslısıyım :/
-
Ulan kimin 100 litrelik akvaryumu durduk yere patlar ki :/
Hangi durduk yere patlayan akvaryumun sahibi o anda yanında olur ki ?
şanssız mıyım şanslı mı :|
Bi de tuvaletin deliğine kaçan balıklar, son anda deliğin 30 cm ötesinde kurtaramadığım balık , kurtarmak için kurduğm düzenek, akvaryumda 5 dakka az suyla yüzemeden duran balıklar varrr :W
-
100 lt :| Patlar normaldir :|
-
bende de 100 lt lik akvaryum ama daha bisi olmadı patlarsa aliaga ya gelir birlikte Dertleşiriz :)
-
aoffffffffff bee aynısı benim başıma geldii hatrladımda :W süper büyük mavi çikletlerim gitmiştii yazık olmuştuu . :S geçmiş olsun ya benm en 70 cm uzunluk 2m akvaryumum patlamıştıı . kapı açıktıı rüzgar çarpınca akvaryum patladıı :W alt kata su inmişti
-
Heidicilik oynamalı böyle durumlarda..
-
Ya benim minik bi akvaryumum vardı. 2 tane japon besliyodum. büyüttüm gözüm gibi baktım. 1 haftalığına evden ayrılacaktım. anneme yemini ver felan diye tembih ettim. Benim akvaryum ben gittikten 1 gün sonra su kaçırmaya baslamış. annem 2 günde bi değiştiriyomus. ben delmeden 21 gün önce çatlak iyice büyümüş. su akmış. balıklar susuz durmuş öyle. dibinde azcık vardı ben geldiğimde. lAn oturup ağladım ya. Can çekişiyorlardı. hemen su takviye ettim ama ertesi gün 2 saat arayla kaybettik onları. sonra balık almadım bi daha
-
hacı geçmiş olsun
-
Güldürdün beni, Varya, Daha bu neki.
Bizim Murat var, Bi Kış Günü Yürüyorduk onla, Bir Araba Geçti, Foooşt diye Tüm Çamur Muratın Üstüne. :) Murat Arabaya Küfür Etmek için Elini Kaldırıp Ağzını Açmasıyla Bi Leğen Yukardan Çamaşır Suyuda Üstüne Geldi. Ben Hayretleri içinde Yanımdaki Murata Bakıyorken, Yukardan Gelen Bir Leğen Suyu Yiyen Murat, Yukarı Bile Bakmadan Hızlı Adımlar la Eve Koştu. Bense Gülmekten Sinir Krizi Geçiriyordum. :)))
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
bende de 100 lt lik akvaryum ama daha bisi olmadı patlarsa aliaga ya gelir birlikte Dertleşiriz :)
-----------------------------beklerim :F
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Güldürdün beni, Varya, Daha bu neki.
Bizim Murat var, Bi Kış Günü Yürüyorduk onla, Bir Araba Geçti, Foooşt diye Tüm Çamur Muratın Üstüne. :) Murat Arabaya Küfür Etmek için Elini Kaldırıp Ağzını Açmasıyla Bi Leğen Yukardan Çamaşır Suyuda Üstüne Geldi. Ben Hayretleri içinde Yanımdaki Murata Bakıyorken, Yukardan Gelen Bir Leğen Suyu Yiyen Murat, Yukarı Bile Bakmadan Hızlı Adımlar la Eve Koştu. Bense Gülmekten Sinir Krizi Geçiriyordum. :)))
-----------------------------ya, bi git :D:D:D
begendik bunu yazdı:
Ya benim minik bi akvaryumum vardı. 2 tane japon besliyodum. büyüttüm gözüm gibi baktım. 1 haftalığına evden ayrılacaktım. anneme yemini ver felan diye tembih ettim. Benim akvaryum ben gittikten 1 gün sonra su kaçırmaya baslamış. annem 2 günde bi değiştiriyomus. ben delmeden 21 gün önce çatlak iyice büyümüş. su akmış. balıklar susuz durmuş öyle. dibinde azcık vardı ben geldiğimde. lAn oturup ağladım ya. Can çekişiyorlardı. hemen su takviye ettim ama ertesi gün 2 saat arayla kaybettik onları. sonra balık almadım bi daha
-----------------------------yazık :|
crafty bunu yazdı:
hacı geçmiş olsun
-----------------------------eyw...
Newottoman bunu yazdı:
Heidicilik oynamalı böyle durumlarda..
-----------------------------nasıl oynanıyor :D ?....
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------aoffffffffff bee aynısı benim başıma geldii hatrladımda :W süper büyük mavi çikletlerim gitmiştii yazık olmuştuu . :S geçmiş olsun ya benm en 70 cm uzunluk 2m akvaryumum patlamıştıı . kapı açıktıı rüzgar çarpınca akvaryum patladıı :W alt kata su inmişti
benimki direk şırrr diye kaçırmaya başladı :D en ufak bi değişiklik yoktu yaw :S
-
hocam normaldir havalr sıcakladı malum :) erimediğine sükret :)
-
Başın sağolsun =)