Dünyanın Konuştuğu Fotoğraflar...
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Amerikan Napalm bombası, Vietnam Savaşı sırasında My Lai Köyü'ne isabet edince; küçük Vietnamlı bir kız çırılçıplak korku içinde koşuyor... Tarihe My Lai Katliamı adıyla geçen bu fotoğraf, Associated Press muhabiri Nick Ut'a Pulitzer ödülü, fotoğraftaki küçük kız Kim Phuc'a ise şöhret getirmişti. Mayıs, 1972
Hocam ben bu haberi daha önceden okumuştum ve o kızın elbiseleri Napalm bombası etkisinden mi ne yanmaya başlamıştı galiba öyle birşey hatırlıyorum.
-----------------------------
Hocam bende öyle biliyorum. Hatta fotoğrafı çeken kişi kızın yanıyorum diye bağırdığını falan söylemiş.Kreyzi fotoğraflar için sağol.
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------London Times
O'nun idaresi altında Türkiye, Avrupa'nın kıymetli bir üyesi oldu.Allah Allah .:| üyesi olmuşuz da haberimiz yok.
-----------------------------Avrupa'nın üyesi yazıyor Avrupa Birliği değil. Evet Türkiye şu anda Avrupa kıtasında olduğu kabul edilen bir ülke. Daha dikkatli oku :)
-
Harbi konuşan fotolar...
-
Fotoğraf 1994'te Somali'de bir Birleşmiş Milletler yardım kampının sadece bir kilometre ötesinde, Kevin Carter adlı Amerikalı gazeteci tarafından çekilmişti. Fotoğraf "Pulitzer ödülünü" almıştı. Peki ya fotoğraftaki çocuğa ne oldu biliyor musunuz?
Bunu hiç kimse bilmiyor. Fotoğrafı çeken Kevin Carter, Somali'den dönünce, bir süre araştırdı ama bulamadı. Somali'de gördüklerinden sonra bir türlü kendine gelemeyen Kevin Carter ise derin depresyona gimiş ve üç ay sonra intihar etmişti. -
Gavur zekası o kadar, kaldıralımda götürelim demezler, fotoğraflarlar,videolarlar,rapor yazarlar.
Onay beklerler.Hala öyle; bkz hastaneler..
-
Durden bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Amerikan Napalm bombası, Vietnam Savaşı sırasında My Lai Köyü'ne isabet edince; küçük Vietnamlı bir kız çırılçıplak korku içinde koşuyor... Tarihe My Lai Katliamı adıyla geçen bu fotoğraf, Associated Press muhabiri Nick Ut'a Pulitzer ödülü, fotoğraftaki küçük kız Kim Phuc'a ise şöhret getirmişti. Mayıs, 1972
Hocam ben bu haberi daha önceden okumuştum ve o kızın elbiseleri Napalm bombası etkisinden mi ne yanmaya başlamıştı galiba öyle birşey hatırlıyorum.
Hocam bende öyle biliyorum. Hatta fotoğrafı çeken kişi kızın yanıyorum diye bağırdığını falan söylemiş.Kreyzi fotoğraflar için sağol.
-----------------------------bişi deil Müdür ne demek :W
-
Daha detaylı olarak şurdan ;
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/tamsayfa/50yil/default.asp?id=1
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Daha detaylı olarak şurdan ;
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/tamsayfa/50yil/default.asp?id=1
:|sıçın konuya eyw. :|
-
Allah insanı insanın eline bırakmasın.(amin)
-
Branxian bunu yazdı:
Vucudunda ağır yanıklar oluşmuştu aylarca hastanede tedavi gördü şimdi evli ve hala vücudunda yanıkların izleri çok bariz görünüyor bir arkadaşın ödevi için kullanmıştım hatta ailesiyle çekilmiş bir de fotografı vardı bu fotograf plutzer ödülü almıştı bulursam fotoyu eklerimedit: