Dünyanın Tüm G*T Delikleri Ve Benimki
-
Martech bunu yazdı
:) yerimi bilmiyorum ama bende ise işerken penisim de bazen yanma acısı oluyor
Hocam muhtemelen idrar yolu iptihaplanmsi var sen'de. Ben 2 defa o sikayetle doktora gitmistim idrar yolu iltihaplanma teshisi kondu bi sure ilac tedavisi gormustum, yanmanin en buyuk etkeni ayakta isemekmis.
Bence bi gorun doktora.
-
Çok ağrınız yoksa , zahmet vermiyorsa ameliyat olmayın. Götün orjinalliği bozuluyor. Temizlerken çok sıkıntı yaşıyorum.
Üstüne basa basa söylüyorum çok yüksek derece ağrı-acı yoksa ameliyat olmayın. -
Seminerist bunu yazdı
Çok ağrınız yoksa , zahmet vermiyorsa ameliyat olmayın. Götün orjinalliği bozuluyor. Temizlerken çok sıkıntı yaşıyorum.
Üstüne basa basa söylüyorum çok yüksek derece ağrı-acı yoksa ameliyat olmayın.+1 :D Basınç doğru ayarlanmassa yerli yersiz osurabilir altınıza sıçabilirsiniz istemsiz alşkjdşfaklji götünüz de kalbiniz kadar hayati dir :D
-
Lokal anestezi, yüz üstü yatış, biraz yanık et kokusu ve geriye tertemiz bir hayat.
-
Seminerist bunu yazdı
Üstüne basa basa söylüyorum çok yüksek derece ağrı-acı yoksa ameliyat olmayın.Modifiye de mi yaptılar :D
Geçen yaz bir hafta on gün kadar zirve yaptı, oturamıyorum, ayakta duramıyorum, yatamıyorum, hareket edemiyorum ama hareketsiz de kalamıyorum.
Ameliyat öncesi için ilaç verdi bunları kullan şikayetler azaldıktan sorna ameliyat yapalım diye. Şikayetler azalınca da gitmedim tekrar.
Yani çok ağrı verdiği durum da sıkıntı diye hatırlıyorum :(
-
Seminerist bunu yazdı
Üstüne basa basa söylüyorum çok yüksek derece ağrı-acı yoksa ameliyat olmayın..
-
Seminerist bunu yazdı
Üstüne basa basa söylüyorum çok yüksek derece ağrı-acı yoksa ameliyat olmayın.Götün orjinalliği nasıl bozuluyor hocam çıkma parça mı taktılar :D
-
Mylitta bunu yazdıSeminerist bunu yazdı
Üstüne basa basa söylüyorum çok yüksek derece ağrı-acı yoksa ameliyat olmayın.Götün orjinalliği nasıl bozuluyor hocam çıkma parça mı taktılar :D
modifiye edilince osuruken abartı egzoz gibimi oluyor ? sıçarken tek seferde ıkınmadan mı çıkıyor ne oluor detayları merak etmiyor değiliz tbt olarak :D
-
KaptaN bunu yazdıMylitta bunu yazdıSeminerist bunu yazdı
modifiye edilince osuruken abartı egzoz gibimi oluyor ? sıçarken tek seferde ıkınmadan mı çıkıyor ne oluor detayları merak etmiyor değiliz tbt olarak :D
Genişledimi sumu kaçıyor göt deliğinden makata.
-
samato bunu yazdıKaptaN bunu yazdıMylitta bunu yazdıSeminerist bunu yazdı
Genişledimi sumu kaçıyor göt deliğinden makata.
Çıkma parça yardı beni hahahahahah