Duyurudur /// Facebook Vs Sitelerden Verilen Linkler.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Özellikle birçok müridimizin şikayetini göz önüne alarak;
http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=3&id=51
linkindede belirtildiği gibi facebook gibi üyelik isteyen sitelerden Video, Resim vs paylaşımı yasaklanmıştır.
Paylaşılan medyalar, youtube.com imghackus.com gibi belirtilen dosyayı üyelik istemeden gösteren sitelerden olması zorunludur.
Aksi taktirde konu silinecek, tekrarını yapan mürid cezalandırılacaktır.
Müridlerimiz bu tarz acılan konu linklerini yönetime bildirirlerse sevinirim...
-----------------------------imghackus.com ?? =))
-----------------------------imageshack.us resim, fotoğraf upload sitesi.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------:D zaten link vere vere üye yaptınız a.q beni şimdi başından kalkamıyom :D
-----------------------------
Aynn hocam:) bnde meraktan çatladımda üye oldum:):) -
mamii bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Özellikle birçok müridimizin şikayetini göz önüne alarak;
linkindede belirtildiği gibi facebook gibi üyelik isteyen sitelerden Video, Resim vs paylaşımı yasaklanmıştır.
Paylaşılan medyalar, youtube.com imghackus.com gibi belirtilen dosyayı üyelik istemeden gösteren sitelerden olması zorunludur.
-----------------------------eminmisin videoda yüklniyo ama üyelik istemez
-
teşekkürler rene hocam 1 kaç hafta önce bu konuyla alakalı konu açmıştım ( folderid=87127 )yönetimin uygun kararı vereceğini biliyordum saygılar.
-
vala en güzeli olmuşş :)
-
niye la? güzeldi :) alternatif link olsun mesela, facebooktaki videolar daha akıcı ve kaliteli geliyor bana ;)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------eminmisin videoda yüklniyo ama üyelik istemez
-----------------------------beyLer sadece yanLış yazıLmış onu beLirtmek istedim ben =)
-
çok iyi oldu
-
benim faysbok um yoktu iyi oldu kendime gore dogru bir karar
-
İsteyen istediği yeri linkini paylaşabilir, onu yasakla bunu yasakla bence doğru bir karar değil.
En azından bunu gelen istek mesajlarından ziyade sitede yapılabilecek bir anket sonucu karar vermesi gerekirdi yönetimin. Facebook u olan bu sitede yüzlerce insan var ama bi kaç kişi üyeliğimiz yok, yine mi face vs söylemlerini dikkate alarak yaptıysan mantıklı bir karar olmamış.
Eğer üyelerin bazı erişimleri kısıtlanacaksa bu tarz en azından anket ile görüşler alınır daha demokratik bir işlem gerçekleşmiş olurdu.