DVD-Rw Marka Öneriniz (Tamirinden Anlayanda Bakabilirmi?)
-
DVD-Rw açıkken Dizim çarptı o içeri dışarı oynayan yer çıt etti açılıp kapanmıyo ama ışık yanıyo tamir olabilirmi..
Yok olmuyosa Ne marka alayım Eskiden LG kullanıyodum siz ne önerirsiniz bide fiyat max 60 TL
-
Bi Cevap Verin alıcam :/
-
lg kullanıyormuşsun o marka al zaten 33 dolar+KDV gibi bi fiyatı var
-
LG =)
-
under_king pm at onda güzel bir tane vardı ayarlar sana :W
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Ne marka alayım Eskiden LG kullanıyodum siz ne önerirsiniz bide fiyat max 60 TL
-----------------------------gene lg kullan sen bende var bitane 5 seneyi devirmek üzere halen daşş gibi
60tl dvdrw nin kıralını alırsın
-
Evet Arkadaşlar LG Dediniz LG mi gidem YArın sabah alıcam :R
-
pıhılıps lıgtscibe sd ters çevir üstünede logo yap lazeri kuvvetli al derim
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------
pıhılıps lıgtscibe sd ters çevir üstünede logo yap lazeri kuvvetli al derim
-----------------------------yalnız her cd nin sırtına yazmaz lıgtscibe cd kullaman gerek oda heryerde bulunmuyor +pahalı
-
LG al
niye?
hep lg kullandım birde farklı kullanam dedim gittim samsung lightscreb (cd nin üstüne kalıp yazan )
dvd +- rw aldim ancak hem okuma hızı hemde yazma hızı Lg lere göre çok düşük
hadi yazarken başka bişi yapıp zaman geçirirsin ama okuma hızı çok yavaş kalıyor LG bu işin kralı her ne kadar cep telefonlarında lg yi sevmesemde
monitör alcaksan philips sony veya samsung
hdd alacaksan WD yada seagete
ekran kartı ATI =)
işlemci AMD
ses sistemi technics
kasa aopen
ramlar kingstone
modem asus
anakart gigabyte - asus
ilerde lazım olur sorarsın belki şimdi den yazayim dedim :P
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam Bu bilgileri not aldım çok teşekkürler yalnız madem cevapladın bi soru daha sorayım Ben Ram alcam Biraz Hızlandırmak için Ama ne alıcam nasıl alıcam bilmiyorum daha doğrusu nasıl isticemi bilmiyorum.
Bi Kaç Bilgi
Yardımcı olursan sevinirim..