E-Okul
-
benim annem de ögretmen ve az cok biliyorum nasıl girildigini. sifre gayet normal bir sifre büük harf felan yok fakat idare yani müdür veriyor o sifreyi bizim sifrei bulabilma gibi bi sansımız var mi?Evet sifre kaydedildiginde degismiyor ama sözlü ekleyebilirsin
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------
gerten bunu yazdı:
-----------------------------öğretmen şifreleri baya sağlam
küçükharf +büyük harf + simge+sayısal karakter
bunlar zorunlu olanlar
zorunlu bi durum yok
büyük harf kücük harf yok
fakat $ifre ; harf sayı ve en az bir özel karakter barındırması gerektiriyor.
Bir kere girilen yazılı notuda deği$tirilebiliyor.
15 sınıfınkini girdim.
-
Senin girme olasılığında çok dü$ük :)
Zamanında çok aramı$tım bi açığı vardır belki diye yok yok bulamadım... -
burdan girşi yapabilrisin...
http://e-okul.meb.gov.tr/logineOkul.aspx
-
e-okul çoğu okulda başladı.
T.c. kimlik no ve okul numaranla giriş yaparak görebiliyorsun herşeyi :D
Veline söyleme ^^ :D
-
Kaligula bunu yazdı:
bizim hocalarımızdan daha 1-2 tanesini girdi hemen girmiyorlar ve hocanın söylediğine göre de bi kere not girildiği zaman değiştirelmiyormuş o yuzden baya kontrol yapıyorlar...
-----------------------------İlginçtir geçen sene kendi öğretmenimin şifresini sallamaya çalışırken Sivasta bir iş eğitimi öğretmeninin hesabına girmiştim ve notları değiştirmiştim :) Şifrede asdasd ydi:D
-
bizim zamanımızda net türkiyeye yeni giriyordu zayıf olunca pedere iyi diyordum sonraki sınavda düzeltiyordum :)=
siz boku yemişsiniz hacı internet çıktı mertlik bozuldu:)=
-
bizim teyzoş da öğretmen şöle bi sorunun var kardeş.. belli gün aralıklarında giriliyo sisteme.. verilen zaman zarfında giremiyosan notu bi daha yok gibi bişeyler demişlerdi tam hatırlamıyorum.. ama üst bi yetkiliye örn: ünilerde bölüm başkanlarının dersden muaf yapma yada dersi ekleme silme gibi yetkileri vardır.. lise gibi okullarda muhtemelen müdür yada müdür yardımcılarının hatalara karşı not düzenleme yetkisi vardır.. ve yine üni sistemleri gibi son onay onlardan veriliyodur.. fakat şifreyi çalmak v.s gibi bişey yaptığında notunu düzeltsen bile yazılı anlaşılırsa ortada sınav kağıdın var :| işte püf noktası burda bende bizim okul için binbir tilki düşündüm ama sınav kağıdın da hep tıkanıyorum :| şifreyi elde etmek en kolayı sorun sınav kağıtları :| ben sınava gidiyom eğer statikten de kalırsam söz sana sınav kağıdınada bi çözüm bulcam :|
-
tarzan bilader :) biz simdi sifreyi bulsak bana yeticek anlaşılmaz o korkma ama ogretmen sifresi idariyi salla. Ben notları degistirmiycem sadece sözlü notu eklicem kendime :) bununda kagidi yok ama not defteri var salla o fark edilmez :)Bana sifreyi bulmada yardımcı olabilcek var mi?
-
giremiyorum şu an e-okula. sizde de aynı sorun var mı?