E-Ticaret Sitesi Olmayan Kalmasın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar,

Gerek bu formda olsun gerek diğer form sitelerinde; herkesin e-Ticaret sitesi sahibi olmak istediğini gözlemliyorum. Bu konuda bir çalışma yapmaya karar verdim. Elinde domain, hosting, tema, lisans ve web tasarımla ilgilenemeyenlere büyük fırsatlar sağlayan paketler hazırladım. Öncelikle pakette ki unsurları açıklayayım.

1) DOMAİNİ OLMAYANLAR İÇİN;

Domain;

Alınacak olan domain Linesis Ltd. Şti. bünyesinde ve 1 (bir) yıllığına satın alınacak olup, faturası alıcıya gönderilecektir.

2) HOSTİNGİ OLMAYANLAR İÇİN;

Hosting;

Kendi reseller servisim üzerinden 1 (bir) yıllığına ve sınırsız hosting sağlanacaktır.

3) SİTELERİNE UYGUN TEMALARI OLMAYANLAR İÇİN;

Tema;

Opencart tabanlı olup isteğe göre 1.5.2.1 ile 1.5.3.1 arasında ki sürümlerine uygun toplamda 40 çeşide yakın hepsi de domaine lisanslanacak temalardır ve temalar www.opencartpazar.com sitesinin FTP'sinde yüklüdür.

4) TEMA KURULUMU VEYA MODİFİKASYONLA İLGİLİ BİLGİSİ OLMAYANLAR İÇİN;

Kurulum ve teknik destek;

Bir çok internet kullanıcısı için tema kurmak ve o temanın özelliklerine göre sitelerini modifiye etmeleri zor bir iştir. Bu problem için; sitenin kurulumu, ürünlerin kategorize edilmesi, ödeme ve kargolama seçeneklerinin düzenlenmesi, -varsa- kampanya ve diğer hediye çeki, indirim veya fırsatların düzenlenmesi bu konuya dahil olup; ürünlerin yerleştirilmesi sitenin alıcısına aittir.

5) REKLAM KONUSU;

Yapılacak tüm sitelerin reklam gelirleri site sahiplerine aittir. Siteyi kurmuş olan kişi/kişiler reklam gelirleri üzerinde hak iddia edemez. Sadece sitelerin kurucusu tarafından yüklediği temanın alt bölümüne üreticinin ünvanını yazma hakkı mevcuttur ve bu bölüme Opencartpazar.com yazılacaktır. Bunun da yazılmamasını isteyen kullanıcılar, siteyi tasarlamış olan kişi (ben) ile iletişime geçip yazıyı kaldırtabilirler.

Bu kapsamda hazırlanan paketler ve hizmet bedelleri;

PAKET 1:

Paket1 elinde domain veya hosting gibi herhangi bir done olmayanlar içindir;

- Domain (1 yıllık)

- Hosting (1 yıllık)

- Tema (satışı yapacağınız ürüne göre en az 5 dolayında tema arasından sizin tarafınızdan seçilecektir)

- Lisans (kurulacak temaların lisans anahtarlarıdır. Sadece kurulumda ve bir kereye mahsus, sadece tek bir domaine lisans verilecektir)

- Kurulum (Temanın kurulumu, ödeme-kargolama seçeneklerinin düzenlenmesi, kategorilerin düzenlenmesi gibi İSKELET UNSURLAR düzenlenecektir. Ürün yerleştirme alıcıya aittir, teknik destek sağlanacaktır)

FİYAT: 250 TL 

PAKET2:

Paket2 elinde sadece domain olanlar içindir;

- Hosting (1 yıllık)

- Tema (satışı yapacağınız ürüne göre en az 5 dolayında tema arasından sizin tarafınızdan seçilecektir)

- Lisans (kurulacak temaların lisans anahtarlarıdır. Sadece kurulumda ve bir kereye mahsus, sadece tek bir domaine lisans verilecektir)

- Kurulum (Temanın kurulumu, ödeme-kargolama seçeneklerinin düzenlenmesi, kategorilerin düzenlenmesi gibi İSKELET UNSURLAR düzenlenecektir. Ürün yerleştirme alıcıya aittir, teknik destek sağlanacaktır)

FİYAT: 200 TL

PAKET3:

Paket3 elinde domain ve hosting olanlar içindir;

FİYAT: 150 TL

ÖDEME SEÇENEKLERİ:

- PAYPAL

- İŞ BANKASI

- BİLYONER

- POSTA ÇEKİ

ZAMANLAMA:

Sitelerin kurulum süreleri (ücretleri hesaba geçtikten itibaren) 3 iş günüdür. Bu zaman zarfı içerisinde alıcılara günlük bilgilendirmeler verilecektir.

SÖZLEŞME:

Mesafeli satış sözleşmesini BURADAN indirebilirsiniz.

İLETİŞİM:

Ayrıntılı bilgi almak için PM atabilir veya seekthereet@gmail.com adresinden mail ile iletişime geçebilirsiniz

Saygılar

Not: PM ile iletişime geçen müritlere tahribat.com'a özel indirimler söz konusudur.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

fiyatlar uygun birazda temalardan görsel koysan daha güzel olur

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

fiyatlar uygun birazda temalardan görsel koysan daha güzel olur

Bunun için çalışma yapıyorum. Çok kısa bir süre içerisinde www.opencartpazar.com üzerinden tanıtımları yapılacak. Ama hak verirsiniz ki 40'a yakın (tam rakamdan emin olamadım) temanın görsellerinin yüklenmesi kolay bir iş değil. Zaten alıcı oldukça ve satmayı istedikleri şeyi söylediklerinde ona uygun temaları ortaya çıkarabileceğiz.

Ama yinede demo için:

Fırsat Teması:

www.krea-if.com/firsat2/ sayaçsız

www.cinselbitki.com/ sayaçlı

En işlevsel olanı bu. Hemen her türlü ürünün satışı için kullanılabilir temadır. Diğerlerini fırsat buldukça sabdomainlere kurup demo vericem

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Ariom ac telefonu :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

tamam serbest piyasa ama ciddi ölü fiyatlarla piyasanın içine ediliyor .  

neyse hayırlı satışlar. zaten alıcak varsa düşünmesin bile bu fiyata parmagını kıpırdatmadan site açma fırsatı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FCN bunu yazdı:

tamam serbest piyasa ama ciddi ölü fiyatlarla piyasanın içine ediliyor .  

neyse hayırlı satışlar. zaten alıcak varsa düşünmesin bile bu fiyata parmagını kıpırdatmadan site açma fırsatı.

Fiyatların neden düşük olduğunu açıklayabilirim. 

Birincisi başta tahribat.com olmak üzere birçok sitede ve formda iş kovalıyorum ve en çok dikkatimi çarpan şey şu oldu: herkes bir e-ticaret sitesi kurmak istiyor ama ya sadece domain var elinde, ya sadece hosting yada fikir. Bu durumda olanların çok olduğunu ve maddi anlamda (özellikle mürtileri) zor durumda bırakmamak için fiyatları olabildiğince minimumda tuttum. 

Tahribat'da iş yaptığım (reklamdı, e-ticaret fikriydi filan) bir çok mürit var. 2007 üyesiyim ama 2004'den beri takip ettiğim bu sitede bana  çok büyük değerler katan insanlarla tanıştım. Bazıları ile sıkı fıkı dost oldum. Şimdi müsade edersen bu insanlara vefa borcumu ödeyeyim.

Saygılar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Helal len sana bilader :))

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

vpos yazılımı tarzı şeylerle site sahibimi ilgilenecek sizmi?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:

vpos yazılımı tarzı şeylerle site sahibimi ilgilenecek sizmi?

Eğer siteye SSL sertifikası gibi VPOS kurulumunda istenen unsurların var olması istenirse tek açıdan bunla ben ilgileneceğim. Tabi bankaların VPOS vermek için ortaya koydukları bazı şartlar var; SSL sertifikası, iade garantisi, sistemin en az 3 aydır aktif olarak kullanılıyor olması gibi gibi bu şartlara uygun siteye gerekli desteği veririm. Paketler içerisinde VPOS ile ilgili olan olmadığı için fiyatlandırma yapmadım. Ancak öyle bir durumda yine piyasanın altında rakamlara gerekli işlemi yaparım.

Saygılar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    admin panel gorebilirmiyiz. birde pos sistemli fiyat verirsen sevinirim. aaaa birde seo calismasi var mi ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    admin panel gorebilirmiyiz. birde pos sistemli fiyat verirsen sevinirim. aaaa birde seo calismasi var mi ?

Paketlere SEO çalışmaları dahil değildir. Sistemin SEO dostu link veren modülü mevcuttur onu kullanabilirsiniz. admin panelini birazdan ekliyeceğim bu postun altına.

www.opencartpazar.com/admin

Kullanıcı: user

Parola: user

Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 23:12'da HannibALgan tarafından düzenlendi.

Toplam Hit: 1772 Toplam Mesaj: 19