folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder E72mi X6 16 Gbmı Siz Olsanız Hangısını Tercih Ederdınız?

E72mi X6 16 Gbmı Siz Olsanız Hangısını Tercih Ederdınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    arkadaslar bende e72 model telefon var satılıga cıkartmıstım yada takasa telefonum garantili bırı bana x6 16 gb ile tks önermıs sizce yapmalımıyım siz olsanız yaparmısınız dokunmatık yada klavye önemli degil benim icin özellıkler olarak hangısı daha ıyıdır fln?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ohaa kimse cwp veremıyormu yaa hıc telefoncu olan yokmu aranızda yada bu telı kullanan?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

değişme, yada üste para iste, ben olsam 100 TL civarında para isterdim üste

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

telefon piyasasından anlasam cevap vericem de anlamıyom hocam napak :D:d

ama konuyu uplamış olayım en azından :)  kaça satıyodun e72 yi hocam :) :)

param olsa someone_from_71 den iphone u alıcam en temizinden ama işte 2 ay daha beklemem gerekiyo :) 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    -----------------------------

telefon piyasasından anlasam cevap vericem de anlamıyom hocam napak :D:d

ama konuyu uplamış olayım en azından :)  kaça satıyodun e72 yi hocam :) :)

param olsa someone_from_71 den iphone u alıcam en temizinden ama işte 2 ay daha beklemem gerekiyo :) 

hacım Iphone un ticaretini ben değil, kuzenim yaptıgı için fiyatta pek bi indirim yapamıyorum malum :)

Ama E72 nin 2.el fiyatları 550 TL civarında iken, X6 16gb lar 450 ye kadar düştü,

X6 larda, dahili flash yok, dokunmatik desen 5800 aynısı, pek tutulmadı yani, e72 deger kaybetmez fakat x6 2 ay sonra 300 e zor satarsın

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:

hacım Iphone un ticaretini ben değil, kuzenim yaptıgı için fiyatta pek bi indirim yapamıyorum malum :)

ehuehe hocam zaten gidip 1200 bile yapsan bende gene para yok gene yok :)
    pazartesi işe başlıyorum işallh ama 2 aylık bi deneme sürecide var nolur nolmaz diye bişey alamıyorum :) kesinleşse bi müşterin olucamda işte :)

e72 de güzel telefn aslında, koca koca parmaklarım olmasa hiç takasa girme bana sat derdimde kullanmıyorum :)
    hayırlıs atışlar hocam :D 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ikisini de alma bence hacı symbianın devri kapandı git o fiyata güzel bi android telefon al mesela vodafonenin sattığı htc var ondan al yada ne bilim android olsun da ne olursa olsun ondan al ama illa ikisinden birisini soruyorsan e72 al çünkü resesif dokunmatik ekranlı x6 hiç çekilmez

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

wentto f 97 al. yüzyılın en iyi telefonudur kendisi. fiyat performans açısından bakarsak mükemmel.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

ikisini de alma bence hacı symbianın devri kapandı git o fiyata güzel bi android telefon al mesela vodafonenin sattığı htc var ondan al yada ne bilim android olsun da ne olursa olsun ondan al ama illa ikisinden birisini soruyorsan e72 al çünkü resesif dokunmatik ekranlı x6 hiç çekilmez

evet androidli bir telefon al mutlaka.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Nedir bu android furyası arkadaş.. Samsungun 800 TL lik android telefonunu alacagıma gider Nokia C7 symbianlı telefon alırım, en az 5 kat daha saglam, dış kasa deformasyonu nerdeyse sıfır.. İphone derseniz eywallah ama samsung, Htc nokianın yerini alamaz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

someone_from_71 bunu yazdı:

ehuehe hocam zaten gidip 1200 bile yapsan bende gene para yok gene yok :)
    pazartesi işe başlıyorum işallh ama 2 aylık bi deneme sürecide var nolur nolmaz diye bişey alamıyorum :) kesinleşse bi müşterin olucamda işte :)

e72 de güzel telefn aslında, koca koca parmaklarım olmasa hiç takasa girme bana sat derdimde kullanmıyorum :)
    hayırlıs atışlar hocam :D 

Sen parayı eline al bana haber ver hangi telefondan kaç tane istiyosan ben bi fiyat araştırması yaparım sana en uygun fiyatı çıkartırım emin ol :)

Toplam Hit: 1953 Toplam Mesaj: 21