E72mi X6 16 Gbmı Siz Olsanız Hangısını Tercih Ederdınız?
-
arkadaslar bende e72 model telefon var satılıga cıkartmıstım yada takasa telefonum garantili bırı bana x6 16 gb ile tks önermıs sizce yapmalımıyım siz olsanız yaparmısınız dokunmatık yada klavye önemli degil benim icin özellıkler olarak hangısı daha ıyıdır fln?
-
ohaa kimse cwp veremıyormu yaa hıc telefoncu olan yokmu aranızda yada bu telı kullanan?
-
değişme, yada üste para iste, ben olsam 100 TL civarında para isterdim üste
-
telefon piyasasından anlasam cevap vericem de anlamıyom hocam napak :D:d
ama konuyu uplamış olayım en azından :) kaça satıyodun e72 yi hocam :) :)
param olsa someone_from_71 den iphone u alıcam en temizinden ama işte 2 ay daha beklemem gerekiyo :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
telefon piyasasından anlasam cevap vericem de anlamıyom hocam napak :D:d
ama konuyu uplamış olayım en azından :) kaça satıyodun e72 yi hocam :) :)
param olsa someone_from_71 den iphone u alıcam en temizinden ama işte 2 ay daha beklemem gerekiyo :)
-----------------------------hacım Iphone un ticaretini ben değil, kuzenim yaptıgı için fiyatta pek bi indirim yapamıyorum malum :)
Ama E72 nin 2.el fiyatları 550 TL civarında iken, X6 16gb lar 450 ye kadar düştü,
X6 larda, dahili flash yok, dokunmatik desen 5800 aynısı, pek tutulmadı yani, e72 deger kaybetmez fakat x6 2 ay sonra 300 e zor satarsın
-
someone_from_71 bunu yazdı:
hacım Iphone un ticaretini ben değil, kuzenim yaptıgı için fiyatta pek bi indirim yapamıyorum malum :)
-----------------------------ehuehe hocam zaten gidip 1200 bile yapsan bende gene para yok gene yok :)
pazartesi işe başlıyorum işallh ama 2 aylık bi deneme sürecide var nolur nolmaz diye bişey alamıyorum :) kesinleşse bi müşterin olucamda işte :)
e72 de güzel telefn aslında, koca koca parmaklarım olmasa hiç takasa girme bana sat derdimde kullanmıyorum :)
hayırlıs atışlar hocam :D -
ikisini de alma bence hacı symbianın devri kapandı git o fiyata güzel bi android telefon al mesela vodafonenin sattığı htc var ondan al yada ne bilim android olsun da ne olursa olsun ondan al ama illa ikisinden birisini soruyorsan e72 al çünkü resesif dokunmatik ekranlı x6 hiç çekilmez
-
wentto f 97 al. yüzyılın en iyi telefonudur kendisi. fiyat performans açısından bakarsak mükemmel.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
ikisini de alma bence hacı symbianın devri kapandı git o fiyata güzel bi android telefon al mesela vodafonenin sattığı htc var ondan al yada ne bilim android olsun da ne olursa olsun ondan al ama illa ikisinden birisini soruyorsan e72 al çünkü resesif dokunmatik ekranlı x6 hiç çekilmez
-----------------------------evet androidli bir telefon al mutlaka.
-
Nedir bu android furyası arkadaş.. Samsungun 800 TL lik android telefonunu alacagıma gider Nokia C7 symbianlı telefon alırım, en az 5 kat daha saglam, dış kasa deformasyonu nerdeyse sıfır.. İphone derseniz eywallah ama samsung, Htc nokianın yerini alamaz
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
someone_from_71 bunu yazdı:
hacım Iphone un ticaretini ben değil, kuzenim yaptıgı için fiyatta pek bi indirim yapamıyorum malum :)
-----------------------------ehuehe hocam zaten gidip 1200 bile yapsan bende gene para yok gene yok :)
pazartesi işe başlıyorum işallh ama 2 aylık bi deneme sürecide var nolur nolmaz diye bişey alamıyorum :) kesinleşse bi müşterin olucamda işte :)
e72 de güzel telefn aslında, koca koca parmaklarım olmasa hiç takasa girme bana sat derdimde kullanmıyorum :)
hayırlıs atışlar hocam :D
-----------------------------Sen parayı eline al bana haber ver hangi telefondan kaç tane istiyosan ben bi fiyat araştırması yaparım sana en uygun fiyatı çıkartırım emin ol :)