Efekt Çalışmalarım-2-
-
1. Video daha ve kat kat daha iyi
-
facebooktan video vermek yasaktı bildiğim kadarıykla. izleyemedim ben.
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bundan sonra face book video ekleyenin osmanlı dönemindeki atalarından başlayacam
az kaldı
hocam bak not diye yazmışım bi oku istersen artı rapid linki vermişim...haa indirmek istemezsin anlarım da o zamanda izlemezsin olur biter konuya girip de böyle post atmak nedir? biraz saygı lütfen...
-----------------------------benim rapid premiumum yoksa
ayrıca flv ile mpg nin video boyutu aynımı sanıyorsun sen?
flashla izleyeceğimin 2 hatta 3 katı kotayı rapiddemi harcayacağım biraz düşünün bunları ya
-
DJ_Alper bunu yazdı:
xxspiderxx bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bundan sonra face book video ekleyenin osmanlı dönemindeki atalarından başlayacam
az kaldı
hocam bak not diye yazmışım bi oku istersen artı rapid linki vermişim...haa indirmek istemezsin anlarım da o zamanda izlemezsin olur biter konuya girip de böyle post atmak nedir? biraz saygı lütfen...
-----------------------------benim rapid premiumum yoksa
ayrıca flv ile mpg nin video boyutu aynımı sanıyorsun sen?
flashla izleyeceğimin 2 hatta 3 katı kotayı rapiddemi harcayacağım biraz düşünün bunları ya
-----------------------------sıkıştırdığım kadar sıkıştırdım zaten 4. küsür mb...ayrıca kasmana gerek yok izleme o zaman boşuna tartışma çıkmasın hadi kal sağlıcakla...
-
Tebrik ederim dostum şahane şeyle yapmıssın.. programları vede nasıl yaptıgını ufak dokumanla paylaşırsan hepimiz cok seviniriz..Çok güzel şeyler yapmışsın ;) Takip ettiğin site var mı bu konu hakkında Türkçe olursa sevinirm.
-
_Dert_ bunu yazdı:
Tebrik ederim dostum şahane şeyle yapmıssın.. programları vede nasıl yaptıgını ufak dokumanla paylaşırsan hepimiz cok seviniriz..Çok güzel şeyler yapmışsın ;) Takip ettiğin site var mı bu konu hakkında Türkçe olursa sevinirm.
eyv. dostum after effect cs3 ile sony vegas kullandım forumda paylaşılmıştı zaten...takip ettiğim site yok ama torrentte baya bi ingilizce döküman var -
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
faysBOK um yok ...
-----------------------------o yüzden rapid eklenmiş..
çalışmalar güzel devamını bekleriz =) bende adobe master kurdum bu iş için ama crack yok :S lisans sorunu çıkarıo melet
-----------------------------pardon TTnet ile ortakmı calışıyorsun.. download etmek zorunlulugummu var. videonuz varsa adam akıllı bi yere upload edin öyle konu açın.. bu faysboku acanın ta...
-
alla alla niye bu kadar sorun yarattınız yaw:D güzel olmuş gerçekten bende programları kurcalıcam şimdi :D
-
Güzel olmuş hoca eline sağlık
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
faysBOK um yok ...
-----------------------------o yüzden rapid eklenmiş..
çalışmalar güzel devamını bekleriz =) bende adobe master kurdum bu iş için ama crack yok :S lisans sorunu çıkarıo melet
-----------------------------pardon TTnet ile ortakmı calışıyorsun.. download etmek zorunlulugummu var. videonuz varsa adam akıllı bi yere upload edin öyle konu açın.. bu faysboku acanın ta...
izleme zorunluluğunmu var ?
Adam bi$i yapmı$ ne diye sorun yaratıosnz anlamadım gitti