Ehliyet Alma Hakkının İptali
-
Ehliyeti 3 4 sene önce aldım. Daha doğrusu hem yazılı hem direksiyon sınavını geçtim. Ondan sonra hiçbir işlem yapmadım.
Sürücü kursundan sertifika alınıyormuş sanırım. Geçen sene gidip sormuştum sağlık raporumu ve 20 liramı oyle bırsey aıdatı odersem sertifikamı alabılıyormusum ve bu sertifika ile 1 sene ehliyet kullanabiliyor muşum.
Yakınlarda 400 500 lira harcamayı dusunmuyorum acıkcası ehliyete ama bugun bır arkadas yenı yasa cıkınca senın ehlıyet ıptal olur dedı?
Varmı boyle bir durum? Ona göre kendimi ayarlayım yada en azından sertifika mı alayım bir köşede dursun ehliyeti çıkartana kadar
-
Kurstan falan öğrenebilirsin heralde en iyisi olur
-
noname bunu yazdı
Kurstan falan öğrenebilirsin heralde en iyisi olur
Hacı kurstan anca 2 gün sonra öğrenirim tribe girdim şimdi gece gece :D
-
Niye iptal olsun amk, ortalık felaket tellalı dolu.
Ben de 2010da aldım, almadım daha doğrusu duruyo kursta sanırım.
-
rahat olun gençler kazanılmış haktır bişi olmaz benim ki de bekliyor
-
bu sene yeni uygulmaya geçilecek, o yüzden almayanların ehliyetleri iptal olucak demişti biri gidip aldıydım ehliyeti. kurs dakilerde yalancı amq her sene sistem değişecek diyip duruyorlar.
-
2007 de kazandım sınavı, gittim kurstan sertifika falanda aldim ama ehliyeti gidip almadim henuz.
sinava girdikten 10 yil sora ehliyet alanlari taniyorum :) sadece saglik raporunu yeniliyorsun o kadar .
-
hiçbişi olmaz.
-
ComputerWolf bunu yazdı
2007 de kazandım sınavı, gittim kurstan sertifika falanda aldim ama ehliyeti gidip almadim henuz.
sinava girdikten 10 yil sora ehliyet alanlari taniyorum :) sadece saglik raporunu yeniliyorsun o kadar .
+ öğrenci belgesi ve temiz kağıdınıda yenilemen gerekiyor. (öğrenci değilde mezunsan diploman)
-
Kursdaki adam eğer sınavı geçtiysen ve kartını yenilemediysen stajyer ehliyet sanada vurur demişti ne derece doğru bilinmez.
-
Schwarz bunu yazdı
Kursdaki adam eğer sınavı geçtiysen ve kartını yenilemediysen stajyer ehliyet sanada vurur demişti ne derece doğru bilinmez.
bizim arkadaşın abisi emnıyettekı ehlıyetını almadıgı ıcın yada hıc kursdan cıkarmadıgı ıcın 1,5 yıl gıbı bır surede ıptal olmuştu.