folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Alma Hakkının İptali

Ehliyet Alma Hakkının İptali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ehliyeti 3 4 sene önce aldım. Daha doğrusu hem yazılı hem direksiyon sınavını geçtim. Ondan sonra hiçbir işlem yapmadım.

Sürücü kursundan sertifika alınıyormuş sanırım. Geçen sene gidip sormuştum sağlık raporumu ve 20 liramı oyle bırsey aıdatı odersem sertifikamı alabılıyormusum ve bu sertifika ile 1 sene ehliyet kullanabiliyor muşum.

Yakınlarda 400 500 lira harcamayı dusunmuyorum acıkcası ehliyete ama bugun bır arkadas yenı yasa cıkınca senın ehlıyet ıptal olur dedı?

Varmı boyle bir durum? Ona göre kendimi ayarlayım yada en azından sertifika mı alayım bir köşede dursun ehliyeti çıkartana kadar

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Kurstan falan öğrenebilirsin heralde en iyisi olur

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Kurstan falan öğrenebilirsin heralde en iyisi olur

Hacı kurstan anca 2 gün sonra öğrenirim tribe girdim şimdi gece gece :D

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Niye iptal olsun amk, ortalık felaket tellalı dolu.

Ben de 2010da aldım, almadım daha doğrusu duruyo kursta sanırım.

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

rahat olun gençler kazanılmış haktır bişi olmaz benim ki de bekliyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

bu sene yeni uygulmaya geçilecek, o yüzden almayanların ehliyetleri iptal olucak demişti biri gidip aldıydım ehliyeti. kurs dakilerde yalancı amq her sene sistem değişecek diyip duruyorlar.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2007 de kazandım sınavı, gittim kurstan sertifika falanda aldim ama ehliyeti gidip almadim henuz. 

sinava girdikten 10 yil sora ehliyet alanlari taniyorum :) sadece saglik raporunu yeniliyorsun o kadar .

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hiçbişi olmaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

2007 de kazandım sınavı, gittim kurstan sertifika falanda aldim ama ehliyeti gidip almadim henuz. 

sinava girdikten 10 yil sora ehliyet alanlari taniyorum :) sadece saglik raporunu yeniliyorsun o kadar .

+ öğrenci belgesi ve temiz kağıdınıda yenilemen gerekiyor. (öğrenci değilde mezunsan diploman)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Kursdaki adam eğer sınavı geçtiysen ve kartını yenilemediysen stajyer ehliyet sanada vurur demişti ne derece doğru bilinmez.

Ignorance is bliss.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Kursdaki adam eğer sınavı geçtiysen ve kartını yenilemediysen stajyer ehliyet sanada vurur demişti ne derece doğru bilinmez.

bizim arkadaşın abisi emnıyettekı ehlıyetını almadıgı ıcın yada hıc kursdan cıkarmadıgı ıcın 1,5 yıl gıbı bır surede ıptal olmuştu.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
Toplam Hit: 2112 Toplam Mesaj: 19