Einstein’In Zorlandığı Soru
-
dışarı çıkarak çözüceksin soruyu. arkadaşın teki yapmış.
çok nadir insanın çözmesinin nedeni , sınırları aşmaktan korkmasıymış. öyle bi geyiği var yani sorunun.
-
ben buna bir çözüm daha buldum :) kağıtta oynama yapabilirsinde denmemiş soruda :) kağıdı rulo yap, son çizgileri üst süte getir gene dışarı çıkmadan çiziliyo :) ama dijital ortamda gösteremiyorum malesef :) illaki normal kağıtta oluyor
-
Ya hu bu sorunun geçmişi Einstein'ın zorlanmasına dayanmıyor. Bu soruyu hazırlayan zaten Einstein'ın kendisi. Millet çözemeyince, kendi sınırların dışına çıkarak soruyu çözüyor ve sonra da işte 'Sınırlara bağlı kalmamak' gerekliliğiyle veyahutta 'Sorunlara bağlı kalmak' sorunuyla ilgili mesaj veriyor. Cart curt
-
bu soru şu soru ile aynı;
*(ev) *(ev) *(ev)
-(depo) -(depo) -(depo)
3 depodan 3 konuta da ayrı ayrı su götürülecek ve su boruları kesişmeyecek. bla bla.
-
Bu sorunun bi cevabı yok olsa ben çözerdim ugrastım çözemedim yok sevabı :)
-
az kafası çalışan bu sorunun cevabını olmadığını kestirebilir.einstein 20 yıl uğraşsa çözemez bu soruyu
-
Böle zeka sorusumu olur kim uyduruo bunlari amq=)
Böle bi cevabı her soruya uyarlayabilirsiniz, 2d her türlü şekil sorusuna 3. boyutu katıp cevabı buldum diye atlayabilirsiniz. bana göre bu sorunun çözümü olmadığını çabucak kavrayan zekidir
-
einstein böyle şeylerle uğraşmaz
-
-düzenleme
-
düzlemesinede enlemesinede denemediğim kalmadı bir kare puştluk yapıyor hep :|