Ek Tercih Yapamıyormuşum!
-
Hay ben bu üniversitesinide sikeyim, götten küçük yaşadığım osmaniyeyi de sikeyim, açıköğrtiminide sikeyim, ek tercihinide sikeyim, eğitim sistemininde a.q yayım sayısala gidecem diye götümü yırtsamda beni sözele gönderip üniversite zamanı sayısal tercih yaptıran ana babamın da aklına söveyim....
Sonuç olarak : Anadolu üniversitesi sosyolojiyi ilk tercihte seçtiğim için ek tercih yapamıyor muşum AT kafası gibi kaldık ortada.......
-
bende bu ülkedeki eğitim sistemini skeyim hocam. Geçmiş olsun 2 yıl kaybetmiştim bende.
-
hocam tercih yapıp kazandıgın zaman ek tercih hakkın olmuyor zaten bunu bılerek tercih yapman lazımdı
-
Roe bunu yazdı
hocam tercih yapıp kazandıgın zaman ek tercih hakkın olmuyor zaten bunu bılerek tercih yapman lazımdı
+ kazandığı halde gitmezse seneye puanı düşecek.
-
hacı ne çektin şu tercihlerden
-
PanxeR bunu yazdıRoe bunu yazdı
başka bi konudan hatırlamıyorsam yaptığı tercih açık öğretimdi sanırım. açıköğretime gitmezse puanında herhangi bir düşme olmuyor
-
Cosmic bunu yazdıPanxeR bunu yazdıRoe bunu yazdı
başka bi konudan hatırlamıyorsam yaptığı tercih açık öğretimdi sanırım. açıköğretime gitmezse puanında herhangi bir düşme olmuyor
yerleştiği anda puanı düşer diye biliyorum.
---
milleti sikmek yerine otur ders çalış hocam
-
Nvidia bunu yazdı
Sonuç olarak : Anadolu üniversitesi sosyolojiyi ilk tercihte seçtiğim için ek tercih yapamıyor muşum AT kafası gibi kaldık ortada.......
Açıköğretim sosyoloji falan mı o yoksa? Öyleyse hangi akla hizmet ilk sıraya yazıyorsun?
-
The_Cure bunu yazdıCosmic bunu yazdıPanxeR bunu yazdıRoe bunu yazdı
yerleştiği anda puanı düşer diye biliyorum.
---
milleti sikmek yerine otur ders çalış hocam
zaten çalıştıkta sözel çalıştık... sayısal tercih yaptık
-
NigraSilva bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Açıköğretim sosyoloji falan mı o yoksa? Öyleyse hangi akla hizmet ilk sıraya yazıyorsun?
ilk sıra değil ilk tercihte son sırada
-
ek tercihler başladı mı ki