Ek Tercih Yapamıyormuşum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hay ben bu üniversitesinide sikeyim, götten küçük yaşadığım osmaniyeyi de sikeyim, açıköğrtiminide sikeyim, ek tercihinide sikeyim, eğitim sistemininde a.q yayım sayısala gidecem diye götümü yırtsamda beni sözele gönderip üniversite zamanı sayısal tercih yaptıran ana babamın da aklına söveyim....

Sonuç olarak : Anadolu üniversitesi sosyolojiyi ilk tercihte seçtiğim için ek tercih yapamıyor muşum AT kafası gibi kaldık ortada.......

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bende bu ülkedeki eğitim sistemini skeyim hocam. Geçmiş olsun 2 yıl kaybetmiştim bende. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roe
    Roe's avatar
    Erkek

hocam tercih yapıp kazandıgın zaman ek tercih hakkın olmuyor zaten bunu bılerek tercih yapman lazımdı 

Im not sure..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Roe bunu yazdı

hocam tercih yapıp kazandıgın zaman ek tercih hakkın olmuyor zaten bunu bılerek tercih yapman lazımdı 

+ kazandığı halde gitmezse seneye puanı düşecek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hacı ne çektin şu tercihlerden

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Roe bunu yazdı

başka bi konudan hatırlamıyorsam yaptığı tercih açık öğretimdi sanırım. açıköğretime gitmezse puanında herhangi bir düşme olmuyor

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Roe bunu yazdı

başka bi konudan hatırlamıyorsam yaptığı tercih açık öğretimdi sanırım. açıköğretime gitmezse puanında herhangi bir düşme olmuyor

yerleştiği anda puanı düşer diye biliyorum.

---

milleti sikmek yerine otur ders çalış hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Sonuç olarak : Anadolu üniversitesi sosyolojiyi ilk tercihte seçtiğim için ek tercih yapamıyor muşum AT kafası gibi kaldık ortada.......

Açıköğretim sosyoloji falan mı o yoksa? Öyleyse hangi akla hizmet ilk sıraya yazıyorsun?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Roe bunu yazdı

yerleştiği anda puanı düşer diye biliyorum.

---

milleti sikmek yerine otur ders çalış hocam

zaten çalıştıkta sözel çalıştık... sayısal tercih yaptık

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Açıköğretim sosyoloji falan mı o yoksa? Öyleyse hangi akla hizmet ilk sıraya yazıyorsun?

ilk sıra değil ilk tercihte son sırada

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

ek tercihler başladı mı ki

Anarsistherif...
Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 27