Ekran Kartım 90 Dereceye Vuruyor Powere El Vurulmuyor
-
benim asus N6800 var 512 mb kartın sıcaklığı 80 90 arasından aşağı inmiyor kart henüz 7 aylık aynı sorun yaşıyan arkadaş varmı dıştan bakılınca bi kasma filan olmuyor oyunlar ama a.q bigün alev alacak diye korkuyorum
ve üstüne powerada bilgisayar cok kullanıldında el vurulmuyor ama onun kolayını buldum bi şişe buz dondurup koyuyorum uzerine :D
Ne yapıyım? Bi yol gosterin bana
-
Kasanın yanına kocaman Fantilaötör koy en iiisi.80-90 cantigradmı a.Q yuh:D
-
Olamaz abi yanar kart yanlistir o :D
Nvidia'da isinma problemi he :s hmm ilginc hele 6800 serisinde :s hic duymadim hoca
-
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------ahanda resmi
http://www.imageturk.com/goster.php?res=d72334c01649ae4180d83.JPG
-----------------------------Dehşet-ül Vahşet Bir Resim :)
Bişi ANlamadım...
-
dai baksana adam oraya çekirdek yavaşlama sıcaklığı koymuş 135 derece den sonra yavaşlamaya başlıyor şimdi adam onu oraya koyduğunu göre 80-90 sanki biraz normal gibi geliyor birde overclock yap frekansı düşür ama performans kaybı yaşarsın daha az elektrik gider
-
oha yuh vs. tabiri senn ekran kartın için kullanabilirz ajan :D o nası yanmamış öle anlamadım
ama fanlarına baq derim bi ekran kartı fanına makina yağı dök fan soğutmadığından böle olabilir :) -
bu kşullarda o ekran kartının eriyip görevini yapamaması lazım afferim la senin karta
-
olm o dereceye kartm kalır bi bokluk var.bence sen gerçek bi derece koy oraya aşağı yukarı kaç çıkacak bak derim ben...
-
hava sıcaklığı 59 derece nerede yaşıon olm sen en iyi kasanın kapaığını sök öyle kullan
-
pesimist bunu yazdı:
-----------------------------
Kasanın yanına kocaman Fantilaötör koy en iiisi.80-90 cantigradmı a.Q yuh:D
-----------------------------kasa yanına koydugun o vantilatör kasa açıksa işlemci fanına kadar hertürlü fanı etkiler...