Ekran Kartının Oyunlarda Tam Kullanılmaması
-
Merhabalar
Bilgisayarımda GTX 770M Ekran kartı mevcut bugün MSI Afterburner indirdim işlemcinin ve ekran kartının sıcaklığına bakayım diye yarım saat CS GO oynadım fakat ekran kartını yüzde 50 üzerinde kullanıldığını görmedim ve sıcaklığı hep 70 derece civarı bu ekran kartında muhtemelen diğer oyunlardada tam performans alamıyorum ben ekran görüntüsünü ekliyorum .
bu sorun ile karşılaşıp çözüme ulaşan varmı ?
-
edit
do_som tarafından 14/Kas/18 00:24 tarihinde düzenlenmiştir -
İslemcin ekran kartını besleyemiyor, darboğaz denilen durum oluşuyor sanırım. Oyunun grafik ayarlarını yükseltmeyi oneriyorlar cpunun yükünü azaltmak için
-
Termal macunu yenile 97C de throttle olur işlemci büyük ihtimal
-
Termal Macunu 2 ay önce yeniledim hocam bu darboğaz denilen durum leptoplarda çok oluyormu
-
far cry 1 açamıyom bende payday oynuyom far cry 1 açamıyom şaka gibi
-
Bende de video programlarında oluyor. %10 kullanıyor şaka gibi. 1060 var bu arada.
-
Oyun calisirken masaustune gelip saatin yanindaki simgelerde yesil renkli uygulama var ekran kartini kullanan programlari gosteren ona bi bakarmisin oyun gozukuyormu
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Bende de video programlarında oluyor. %10 kullanıyor şaka gibi. 1060 var bu arada.
hacı video edit programlarının ve 3d programlarının coğu hala render alırken cpu kullanıyor
hala etkili bir şekilde gpu kullanan bir programa rastlamadım
-
O işlemci sıcaklığı normal değil.
-
RimPalace bunu yazdı
far cry 1 açamıyom bende payday oynuyom far cry 1 açamıyom şaka gibi
Eski 2004 oyunu olduğu içindir. Uyumluluk ve gerekirse directx yerine manuel olarak opengl seçmen lazım.