Elektrikli Katlanabilir Bisiklet Model Tavsiyelerinizi Alayım
-
muaythaist bunu yazdı
xiaomi qicycle siyah çok şık duruyordu, ben de düşünmüştüm bi ara.
bu arada elektrikli bisikletler acaba pedal çevirirken şarj oluyor mu? ya da pedal çevirirken şarj olanları var mı?
yoksa batarya doldurmanın tek yolu prize takmak mı?
konuda bahsi geçmişken, tek tekeri üsküdar'da kullanan birini görüyordum, baştan anlamadım, trafikteki araçların yanından adam yokuş yukarı 30km hızla gidiyor.
nasıl birşeymiş derken tekeri gördüm.
alet acayip birşey, kullanmaya alışması zor ama zamanla oluyor diyorlar.
tabi ayakta durarak uzun mesafe gitmek yorar mı yormaz mı bilemem.
Bak yine bisiklet konularında dolanıyorsun bak dikkat et :)
-
sahibindende Gözüme kestirdiğim alba 2 , 3700 TL lik bisiklet satıldı, yenisi 7200 :(
-
HolyOne bunu yazdı
sahibindende Gözüme kestirdiğim alba 2 , 3700 TL lik bisiklet satıldı, yenisi 7200 :(
dm at 4k vereyim bana sat de.
bu arada satın aldıktan sonra hem bi how to hemde lets to play videosu üsterük.
istanbulda yaşıyor olsam elektrikli yada elektriksiz sadece motor yada bisiklet alır kullanırdım.
böyle bir trafiğe araçların yasaklanması lazım istanbulda.
-
Trene binme işi olmasa şu baya güzel alet hep görüyorum ilgimi çok çekiyor, lakin aşırı pahalı
-
https://tr.gearbest.com/bikes/pp_434406.html
https://www.youtube.com/watch?v=8afom3q8V4A
türkiyede satışı yok daha sanırım.
bugrahan45 tarafından 20/Mar/19 16:22 tarihinde düzenlenmiştir -
erdem358 bunu yazdı
aradığın bu olabilirmi
^^D ilginçmiş bunun ağırlığı ne kadarki? Baston şeklinde taşı.
benim Kollarım serbest olacak arkadaş, bu nedenle Kaykay diyorum.
işte bunun da bir eksiği; tekerlek merkezi alçak, dolayısıyla düz yolda dahi Engel aşmak sıkıntı.
Yokuş yukarı, yokuş aşağı Hızlanma Yavaşlama yön Değiştirme sıkıntı değil.
-
Barselona'da herkes bunu kullanıyordu
Bence bisiklete gerek yok.
-
Öncelikle bisikletle ulaşım ihtiyacınızı gidermek istediğiniz için sizi tebrik ediyorum.Elektrikli katlanır bisikletler piyasalarda yeni yeni çıkıyor,bozulsa etse sıkıntı.Eğer bütçeniz yeterliyse size Dahon veya Tern katlanır bisikletlerin bagajlı modellerinden tavsiye ediyorum.2 hafta sürdükten sonra 4 km'nin nasıl bittiğini bile anlamazsınız.Bence bunlardan bir tane alın sevmezseniz piyasada güvenilir olduğu için satması da kolay olur.Ben dahon mariner d8 alacaktım mango renk , renk çeşitliliği de çok güzeldir.Güngören'de unicyclegarage bisikletçi var , eğer sorun yaşarsanız ben oralarda oluyorum.Ya da herhangi bir soru falan
-
Nautilus bunu yazdı
Barselona'da herkes bunu kullanıyordu
Bence bisiklete gerek yok.
hocam bunlar düz şehirler için , yokuş inmez çıkmaz sıkıntı yapar çekmez yani. yada metropollerin merkezleri için yani atıyorum taksim meydandan tünele tünelden taksim meydana vs. vs.
pedal destekli bisiklet şart ve onlar daha güçlü zaten skuturlardan.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
aradığın bu olabilirmi
^^D ilginçmiş bunun ağırlığı ne kadarki? Baston şeklinde taşı.
benim Kollarım serbest olacak arkadaş, bu nedenle Kaykay diyorum.
işte bunun da bir eksiği; tekerlek merkezi alçak, dolayısıyla düz yolda dahi Engel aşmak sıkıntı.
Yokuş yukarı, yokuş aşağı Hızlanma Yavaşlama yön Değiştirme sıkıntı değil.
hanımla MAltepe sahilde gezerken gördüm 40-45 yaşlarında biri biniyordu çok hoşuma gitii ama benim eemaktarın keyfini verirmi bilemedim tam 40 yaşında