Elektro Gitar Alıyorum Öneri Lütfen..
-
Selam arkadaşlar,
linkteki gitar için arkadaş ile anlaştık gibi yanında anfi ve jack ları da alacağım sizce nedir uygun mudur?
Ayrıca
bununla da anlaşmak üzereyim ikisi arasında karar veremedim.
Pazarlık sonucu fiyatlar aşağıya çektim nekadar diye sormayın lütfen özel sebepleri var.. Ama görünen den daha uygun..
Model anlamıonda sizin önerileriniz nelerdir?
-
kardeş sen ne tarz çalıcan önce onu bir yazsaydın ?
Edit Büdüt : Bu gitarlar saten başlamak içinmiş :S 2 sinden birinde tercih kılman gerekiyosa benim tavsiyem http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-gitar-sb-dreams-zeus-elektro-gitar-floyd-rose/detay temizse öetki elemendan bi samimiyet eksikliği sezdim manyetikleri değiştirirken tırnak mı kaldırmış artık nettiyse bilmiorum sonradan saten ister istemez iyi bir gitar almaya yeltenicen ki bunların ses seviyesi seni tatmin etmeyecektir...
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş sen ne tarz çalıcan önce onu bir yazsaydın ?
----------------------------- -
1. gitarı boş ver
2. gitar iyi ama daha iyi markalar var.
Ne tarz çalacağını
elinde ne kadar paran var?
ibaneze,cort markalarına bak.tabii paran yeterse daha iyi markalarda var Jackson,Fender,Gibson.İbanezenin çok iyi modelleri var.
-
Tarz olarak Turk rock ancak en sert manga tarzında olacak..
1. gitarın laylaylomda üretilen çakma bir marka olduğunu duydum. 2. gitar wasburn sonuçta :)
bakiye olarak da 200 tl max çıkabileceğim..
-
2.el olarak cort x1 ve x2'lere bak 200liraya bulursun sanırım pazarlıklı
-
cort ala bilirsin.cort başlanğıc için iyidir.fiyatıda sana uygun.Benim ilk gitarım Jackson Dinky Js1 idi,ben çok memnundum, fiyatı da uygun.Bence iyi araştır.
-
1.si dostum sana h s h uygun gider ya da h s s manyetik olarak.
2.si o washburndeki amfi marshalı adam s.kmiş resmen
3.sü elimde grg170dx siyah var jackson dk2t alıcam para lazım yanında jack alyan etiketini filan vericem kılıfta var gitarı şubatta aldım sap ayarı filan tamdır yani hem clean hem sert ton istersen grg170 en iyisidir diye bilirim
birde yeni başlıyorsan floyd rose önermem alınca floydlu gitar göreceksin her zaman yanında 2 tane alyanın olacak akord yapacan açacan kilitlicen de uzun iş yenisin daha floydu napıcan alıcan 5-10 gün incelicen sıkılcan ama yinede sen bilirsin alacaksan gitarı pm atabilirsin.
not gitarda vuruk kırık yoktur sadece pena çiziği vardır ha unuttum bi tane vuruk var ama boyası bile kalkmadı gitarın arkasında sağ üst tarafnda göremicen zaten alınca
iyi günler
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
1.si dostum sana h s h uygun gider ya da h s s manyetik olarak.
2.si o washburndeki amfi marshalı adam s.kmiş resmen
3.sü elimde grg170dx siyah var jackson dk2t alıcam para lazım yanında jack alyan etiketini filan vericem kılıfta var gitarı şubatta aldım sap ayarı filan tamdır yani hem clean hem sert ton istersen grg170 en iyisidir diye bilirim
birde yeni başlıyorsan floyd rose önermem alınca floydlu gitar göreceksin her zaman yanında 2 tane alyanın olacak akord yapacan açacan kilitlicen de uzun iş yenisin daha floydu napıcan alıcan 5-10 gün incelicen sıkılcan ama yinede sen bilirsin alacaksan gitarı pm atabilirsin.
not gitarda vuruk kırık yoktur sadece pena çiziği vardır ha unuttum bi tane vuruk var ama boyası bile kalkmadı gitarın arkasında sağ üst tarafnda göremicen zaten alınca
iyi günler
rapidhacker sana pm attım bana dönüş yaparmısın? -
aralarından http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-gitar-washburn-x-12-marshall-mg-15-cdr-kelepir/detay/ seçerdim. ama git 250e falan cort x3+amfi al.başlangıç için ideal
-
İlk tavsiyem Floyd Rose'li gitar alma hocam başına bela oluyor adamın.
Bence washburn'u al çok dayanıklı güzel bir gitar göstediğin model arkadaşın elinde bi tane var tesadüf geçti elimize tonuda mükkemmel belki sanada öyle denk gelir