Elektro Gitari Pc'ye Bağlama
-
beyler bu konuda bilgisi olan var mı ?
işletim sistemi win7 gogılda biraz aradım ama dediklerini yapamadım bi yardım edin lütfen sinir oldum
-
yazılım kullanıyomusun ses efekti icin?
-
dostum konula alakasız ama bişi sorcam..
Şuana kadar eline gitar almamış biri günde 2 saat çalışmayla orta derecede parcaları çalabilecek düzeye ne zaman gelir... ortalama oalrak yani
bide direk elektroyla baslarsak çok zorlanırmıyız önce normal gitarı yalayıp yutmak mı gerek
Yoksa gitari nidecem olum bağlama yamı basla dersin... :))
-
yok bişi daha herşey yeni :W
hoca istersen özelden msn verim bi kontak kuralım :D
-
http://images.gittigidiyor.com/2208/JACK-KABLO-DONUSTURUCU__22086143_0.jpg
böyle bi olay var hocam ucu sivri bilgisayara uyanın diğer ucu göçük jackın kalın ucu oraya giriyor dolaylı olarak o uçla inceltmiş oluyorsun böylece direk clean tonlar alaiblirsin sorun hakkında 1 konu daha vardı orda bi programda bahsetmişlerdi konuyu arat bul o programlada disturtion falan çalabiliodn sanırm
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
dostum konula alakasız ama bişi sorcam..
Şuana kadar eline gitar almamış biri günde 2 saat çalışmayla orta derecede parcaları çalabilecek düzeye ne zaman gelir... ortalama oalrak yani
bide direk elektroyla baslarsak çok zorlanırmıyız önce normal gitarı yalayıp yutmak mı gerek
Yoksa gitari nidecem olum bağlama yamı basla dersin... :))
-----------------------------aynı durumdayız hoca ama benim hedeflerim normal şeyleri çalayım yeter maksat hobi
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
http://images.gittigidiyor.com/2208/JACK-KABLO-DONUSTURUCU__22086143_0.jpg
böyle bi olay var hocam ucu sivri bilgisayara uyanın diğer ucu göçük jackın kalın ucu oraya giriyor dolaylı olarak o uçla inceltmiş oluyorsun böylece direk clean tonlar alaiblirsin sorun hakkında 1 konu daha vardı orda bi programda bahsetmişlerdi konuyu arat bul o programlada disturtion falan çalabiliodn sanırm
-----------------------------onu aldım zaten taktım mik girişine ama tık yok :W
-
Kreyzi Parayı Bulmuş oooooo : |
-
5 lik amfi al o zaman kıy azbuz paraya :D
-
bağlamak önemli değil önemli olan efekt olayı
-
asio4all diye küçük bi program var onu indirip kur sonrasında revalver mk2 live adlı programı indir cracklemene gerek yok direk yükleyip demo haliylede çalabilirsin.