Elektronik Sigara ?
-
yok hocam ben sigarayı bırakıcam diye idda etmiyorum sonuçta :) belki bi kaç aydan sonra alışkanlıktan vazgeçeriz diye düşünüyorum o kadar
700 mü :S yok hocam indirimli 55 tl ile 95 tl arası satılıyo.içindede 3 tane ağızlık var
-
-
Hocam 2 Haftadır Kullanıyorum GErçek sigaranın tadı olmasada çektikçe tatmin ediyor. 2 Haftadır hiç normal sigara içmedim fakat tek derdim sigara bitmediği için nezaman elimden bırakmam gerektiğini kestiremiyorum, bazen yarım saat tüttürüyorum :D Onunda tehlikesi varmı diye düşünmüyor değilim.
Lakin gerçek sigaradan fazla farkı yok ilk nikatin kartuşlarıyla başladım şuanda kahve tadında kartuşlar kullanıyorum nikotinsiz baya berbat :D
Kesinlikle pişman olmazsın hocam. He birde alırsan mutlaka 2 adet alki akün bitince g.t gibi kalma oratada, şarz zamanı 1 2 saat sürüyor. -
1 2 ay icinde bırakma planım var benimde oda mecburiyetten yoksa kendimi stresse sokmak istemiyorum ortalama 2 3 paket icen birine etkisi olurmu onuda merak ediyorum.
-
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam 2 Haftadır Kullanıyorum GErçek sigaranın tadı olmasada çektikçe tatmin ediyor. 2 Haftadır hiç normal sigara içmedim fakat tek derdim sigara bitmediği için nezaman elimden bırakmam gerektiğini kestiremiyorum, bazen yarım saat tüttürüyorum :D Onunda tehlikesi varmı diye düşünmüyor değilim.
Lakin gerçek sigaradan fazla farkı yok ilk nikatin kartuşlarıyla başladım şuanda kahve tadında kartuşlar kullanıyorum nikotinsiz baya berbat :D
Kesinlikle pişman olmazsın hocam. He birde alırsan mutlaka 2 adet alki akün bitince g.t gibi kalma oratada, şarz zamanı 1 2 saat sürüyor.
-----------------------------gitti gidiyorda baktım 3 ağızlıklı satılıyo çok orta az nikotinli olmak üzere 55 tl
tek bi tane var ucundaki aletten.
-
1 yıl oldu sigarayı bırakalı pişman oldum.olmayan hastalıklar ortaya cıktı tetikledi.doktara danışmadan tavsiye etmem.ve cok kişiden duydum depresyon ilk başta geliyor.peşinden panik atak vs.şimdi içemiyorum sigara .ama bu kadar hastalıgı bastırrdıgı bilmiyordum.hepsi birden ortaya cıktı.madara etti beni 1 yıldan beri zor toparladim.hala bazı hastalıklar var.
-
sansar55 bunu yazdı:
1 yıl oldu sigarayı bırakalı pişman oldum.olmayan hastalıklar ortaya cıktı tetikledi.doktara danışmadan tavsiye etmem.ve cok kişiden duydum depresyon ilk başta geliyor.peşinden panik atak vs.şimdi içemiyorum sigara .ama bu kadar hastalıgı bastırrdıgı bilmiyordum.hepsi birden ortaya cıktı.madara etti beni 1 yıldan beri zor toparladim.hala bazı hastalıklar var.
-----------------------------Geçmiş olsun hocam,bundan sonra asla bırakmam teşekkür ederim :)
-
bende yaptigi etkiyi yazdim.ve cevremde 3-4 kişi daha vardı bırakan doktoların yeniden başla dedigine şahit oldum.bunlar uç ornekler olabilir.bazılarını pek etkilemiyor.ama ben cok kötü rahatsızlandım.depresyaona girdim.yeme içme kesildi.kilo alacagimiz yerde.ilk biraktıgımda ilk başta bacaklar olmak üzere yaralar acıldı.vs vs. ama herkezde aynı etkiyi gostermeyebilir.bende kotu oldu .
-
bi ara zararlı olduğundan bahsediliyodu. sigarayı bırakmak için önce bir hastalık olduğunu kabul edip, bir doktora görünmeni tavsiye ederim hocam.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
yok hocam ben sigarayı bırakıcam diye idda etmiyorum sonuçta :) belki bi kaç aydan sonra alışkanlıktan vazgeçeriz diye düşünüyorum o kadar
700 mü :S yok hocam indirimli 55 tl ile 95 tl arası satılıyo.içindede 3 tane ağızlık var
-----------------------------dealextremede 10 dolar cıvarında bende almayı dusunuyorum arkadas almıs yorumlar guzel.
gunde 1.5 2 paket kullanıyorsan 11 lıra cıvarında bır tutar oduyorsun ustune ustuluk saglık sorunları cabası .
Bırakma yerıne elektrnk sıgara ıcmek en mantıklısı