Elektronik Sigara... Kullanan Varmı? Varsa Düşünceleri Ne?
-
450 ytl degil, 250 ytl ye falanda gormustum biryerlerde taksitli.. şarj ediliyor cep tel gibi :) duman yerine su buhari çekiyorsunuz, bir sigara similutoru sigaraya benziyor tipide, çekince ışığıda var yanıyor :) dumanı sigara dumanını andırıyorsa belki etkili olabilir diye düşündüm
-
bu psikolojiyle alakalı bir şey diye düşünüyorum sigarayı içinize çektiğinizde nasıl dumanı alır geri bırakıyosanız bundada başka bişi gelio azınıza sonra üflüonuz. yani dudak tiryakilerinde etkili olur. tabi psikoloji dedik şoleki siz sigara içioz sanıonuz aslında içmionuz bide buna alıştığınızı düşünün para vermekten iflahınız kesileceği için geri sigaraya başlarsınız yada tamamen bırakırsınız sigarayı bırakmanıza irade + hipnoz öneriorum.
-
sigara içmek akıl işi degil, bırakalı 3 seneyi geçti yazık etmişim kendime onca zaman, 8 sene içtim bu boku, özentiyle başlar kolunuz götünüz kesilene kadar devam eder, bi o sizi bırakmaz yannız kaldıgınızda ama içten içtende sizi bitirir, diycegim şu ki içmeyin abi içmeyin!
-
Babam kullanıyor, artık hem normal sigara hem elektronik sigara içiyor :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Babam kullanıyor, artık hem normal sigara hem elektronik sigara içiyor :D
-----------------------------alın size süper bi örnek :D
yaw böyle elektrikli süperge gibi derinden çektiğimde bogazım da düğümlenmezse;
boğazımı yakıp haşat etmezse (boğazımın sızlamasını seviyorum), ben ne anladım aq ondan.
yanlış mıyım arkadaşlar :D
-
boğazımızı yakmıyor sadece, heryerimizi yakıyor a.q. şeyi... valla sigarayı övmeyin hiç arkadaşlar dünyanın en salak şeyi, biliyorum ama bende kurtulamıyorum... acaba bu buharı içe çekince sigara dumanını andırıyormu, visualboy eğer sigara kullanıyorsan bir babandan aşır içine çek bakalım :) deneyimlerini yaz, içmiyorsanda sende sigaraya başla ondan sonra babandan aşır cihazı, sonra deneyimlerini yaz :)
-
bu zımbırtıyla ilgili gerçek bir olay...
Uzun süredir bırakmayı düşündüğü sigara için “Yeşilay-1” operasyonuna start verir...
450 YTL vererek, bizim yemekhanenin girişinde satılan, “Elektronik Sigara”dan bir tane alır...
Tabii Ramazan’ı da fırsat bilerek...
...Ve iftardan sonra, sigara saati gelip çatar...
Kafeteryaya oturulur, çay alınır, elektronik sigara cepten çıkarılır...
“Fena değilmiş”... “Tamamdır bu iş”... “Boşuna zehirliyormuşuz kendimizi” konuşmaları arasında aletten çıkan dumana doyar...
“Yeter bu kadar” diyerek bütün gücü ile aleti kül tablasına bastırır ve ortadan ikiye böler...
Kesinlikle Cem’dir o...
Muhabbet, “Versene bi sigara” diye devam eder...---------------------
bu hikayeden çıkarılacak sonuç; sigaraya devam...
-
en baba sigara hangisi biliyormusunuz ? çook denedim..sigara konusunda eskilerdenim.
1-sigara basma makinası
2-boş filtreli sigara kovanları
3-iyi kesilmiş nemini bırakmamış kilo ile satılan tütünlerin kaliteli olanı
en iyi sigara kağıdı bundadır.çok incedir.tütünleri tomaron denen ilaçtan mahrum olduğu için daha az zaralıdır.
doldurması ve özel kabına dizmesi ayrı bir zevktir. çok ucuza gelir .2o adedi 350 ykr.
tbt tavsiye ederim.pişman olmazsınız.
-
bizim dükkana mal getiren kamyoncuda gormustum. söyledigine gore cok etkiliymis. günde dort paket iciyormus adam bunu kullandıktan sonra bir pakete inmis.bir kac nefes cektim. cekince kırmızı bir ışık cıkıyor izmarit dedigimiz yerden.ama o kadar kuvvetli cekmeme ragmen dogru duzgun duman gelmedi. adam pilinin zayıf oldugunu soyledi. ama pek inandırıcı gelmedi. dort paketten bir pakete falan inmesi. forza samsun216
-
buna o kadar para veren adam kederinden bi sigara yakar zaten bıraktırmaz daha çok bağlar adamı