Eleştirin Lütfen
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------kanka bu tema kafadan yanlış oyun tanıtayım diyon da puanlama sistemi nerde ?
tema kullanıcıyı boğuyor vs...
Edit: kanka bu temayı dene
http://wp-leetpress.wpmaniac.com/
-----------------------------hocam ücretli o tema bana ücretsiz lazım şuan için warezde kullanmak istemiyorum biraz tema araştırıcam elinizde free varsa güzel olur :)
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------kanka bu tema kafadan yanlış oyun tanıtayım diyon da puanlama sistemi nerde ?
-----------------------------hocam ücretli o tema bana ücretsiz lazım şuan için warezde kullanmak istemiyorum biraz tema araştırıcam elinizde free varsa güzel olur :)
-----------------------------hocam bana cumartesi akşamı hatırlat ayarlayım güzel bir tema bugün yolcuyum sakaryaya cuma - cumartesi okulum var.
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------hocam bana cumartesi akşamı hatırlat ayarlayım güzel bir tema bugün yolcuyum sakaryaya cuma - cumartesi okulum var.
----------------------------tamam eyw.. hatırlatırım inş
-
hocam öyle bi başlık yazmışsın ki görünce "sitenin ta ..." diye başlayasın geliyor :D
yanlış anlama başlığı görünce böyle geliyor aklıma sadece :D
-
baktım baktım içimi bir şey sıktı, sanırım temada var bi problem.
-
"Eleştirin lütfen.." diye başlamışsın herkes basmış fırçayı kendince bir kötü eleştri bulmuş. Eleştiri yapmak illa bir kusur aramak değildir. Bir haber yada portal sitesi olmadığına göre siyah tema zaten olması gereken bir ton. Şimdilik sadece oyun deposunu zenginleştir ayrıca güncel ve eklenen oyunlar yazılarla değil görüntüleriyle tanıtılmalı. Anasayfada uzun uzun açıklama yapmaya gerek yok fotoğrafı ve başlığı olsa ilgisini çeken dalıyor zaten. Daha çok geliştirmen lazım.
-
Renkler fazla koyu seçilmiş gibi geldi bana.
Keşke sidebar gibi bir şey de olsa kategoriler diye. Editörün seçimi olayı güzel. Bir de anasayfaya her oyun için ss eklenebilir skylancerda yaptığın gibi. Yüksek performans isteyen bir oyuna denk gelmedim baktığım kadarıyla ama sistem gereksinimleri gibi bir şey de eklenebilir. En azından hani netbook kullanıcılarının içi rahat etsin gelsinler oynasınlar hesabı..
whos.amung.us olayı hoşuma gitmiyor solda zırt pırt ama bu tamamen kişisel bir şey (:
Oyun isimlerinin yanındaki takvim şeysi biraz küçültülebilir, paylaşım butonları da anasayfada değil konu içinde olsa daha iyi gibi. Reklamlar gözümü yormadı sinir etmedi, o da başarılı (:
Şahsi fikrimce kendinize bir logo bulmalısınız. Ya da en azından şimdilik Oyun Blog yazısını farklı bir yazı tipiyle falan yazıverin, lise öğrencisinin dönem ödevi gibi durmasın.
Bi de "her şey" ayrı yazılır :D gözüme takıldı. takıntılıyım evet.
Bu kadar işte (: hayırlı olsun..
-
hocam social butonlarla anasayfayı boğmuşsun, koyma bence. konu içerisine koy. ayrıca her konuya ait thumb resimler olmalı diye düşünüyorum anasayfada.
-
başlığı görünce "öğret bize ginpachi sensei" diyesim geldi xD
siteye gelince, kopyala yapıştır özetler yerine oyunları kendin oynayıp özgün yorumlar yazarsan
hem google amcayla aran iyi olur hem de sondan bi önceki kullanıcıyla
-
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar oyunblog.org tutması için elimden geleni yaparım eleştirileriniz benim için açılan bir yol olacak :) themeforestte bir tema var en yakın zamanda onu satın alıcam oyun sistem gereksinimleri vs.. eklemek bende istiyorum o eksiklik var farkındayım ve oylama oylama aslında vardı ama tema siyaha çevirince görüntüsü bozuldu kaldırdım başkada iyi bişi bulamadım.