Elimde Gizli Kamera Görüntüleri Var Suç İçeren Ne Yapa Bilirim
-
Muridler bundan 4 5 ay önce bizim burda bi kavga oldu büyük bişe silahlar falan ateşlendi polis bunları topladı meyhane çıkışında gizli kemara gör2üntüleriyle beraber mahkemeye sevkettin görüntülerde silahlar falan gözüküyo kavga 5 kamara görüntüsü var 3 içeri 2 dışarısının ama belli bi dkden sonra başlıyo youtube falan atamadım onyun için kesemedim görüntüyü vgz görüntüler ve savcı bunları serbest bıraktı aralrında çakıcının adamı mı ne varmış karışık işler polisde bunu biliyo ama kimse bişe yapamadı benimde elime görüntüler geçti ama kesilmediği için 497 mb
1)bunları kesip birleştirebileceğim bi pro varmı
2)bunları bi haber şirketine sata bilirmiyim güzel para verirlermi satarsam nasıl ulaşırım
bi yardım edinde kesim hiç bişe yapamazsam youtube koyarım
-
pardon 4 tane var 2 iç 2 dış
-
windows movie maker ile kes birleştir
-
gittigidiyorda sat çok acayip iş dönüyo
-
brainiac bunu yazdı:
-----------------------------Muridler bundan 4 5 ay önce bizim burda bi kavga oldu büyük bişe silahlar falan ateşlendi polis bunları topladı meyhane çıkışında gizli kemara gör2üntüleriyle beraber mahkemeye sevkettin görüntülerde silahlar falan gözüküyo kavga 5 kamara görüntüsü var 3 içeri 2 dışarısının ama belli bi dkden sonra başlıyo youtube falan atamadım onyun için kesemedim görüntüyü vgz görüntüler ve savcı bunları serbest bıraktı aralrında çakıcının adamı mı ne varmış karışık işler polisde bunu biliyo ama kimse bişe yapamadı benimde elime görüntüler geçti ama kesilmediği için 497 mb
1)bunları kesip birleştirebileceğim bi pro varmı
2)bunları bi haber şirketine sata bilirmiyim güzel para verirlermi satarsam nasıl ulaşırım
bi yardım edinde kesim hiç bişe yapamazsam youtube koyarım
-----------------------------2)bunları bi haber şirketine sata bilirmiyim güzel para verirlermi satarsam nasıl ulaşırım
güzel düşünmüşsün kardeşim ama dikkat etmelisin çakıcı diosun eğer deşifre olursan canın yanabilir
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
windows movie maker ile kes birleştir
-----------------------------denedim olmadı açmadı bile
-
bence hiç bulaşma
-
haber ajanslarıyla iletişime geç baktın olmuyo hayrına polise git ver, bir amirle görüş ona ver.
-
polisin yapacak bişesi yok zaten mahkemeye sevketmişler ordan salı verirmiş karakoldan arakladım görüntüleri :D
haber ajanslarıyla nasıl irtibata geçerim bide bu vgzleri nasıl düzenlerim
-
cd ye çek zarfa koy karakolun kapısının altından at kaç
-
dha ya bi meil attım işallah dönerler