Elle Yazılan Metni Word'e Aktarma?
-
Arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Elimde tez taslağı olarak elle yazılmış 320 sayfalık osmanlıcadan türkçeye çeviri var. Bunu tarayıcıdan okutarak yada fotoğrafını çekerek(başka öneriniz varsa söyleyin lütfen) bilgisayara aktardıktan sonra wordde normal metin olarak görüntülemem mümkün mü? Böyle bir sistem veya program var mı? Önerilerinizi bekliyorum
-
320 sayfami :| tum ogrenim hayatim boyunca o kadar sayfa yazmamisimdir pes
-
bir program var yazıyı worde akratıyor tabi tarayıcıda olmak şartıyla ve bildiğim kadarıyla el yazısı değilde yine bilgisayar yazısını
-
cep telefonlarında telefonun kalemiyle yada parmağınla harfi çizersin tanır ya onun gibi bişe
-
ABBYY FineReader
http://forum.donanimhaber.com/m_31507929/tm.htm
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
ABBYY FineReader
http://forum.donanimhaber.com/m_31507929/tm.htm
-----------------------------sağol mürid lakin bu program bilinen bir tipte yazıyı ayıklıyor. beceremiyom anlatmayı ama şöyle örnek vereyim gazetelerde kitaplarda kullanılan yazı stillerini tanıyor. bendeki bildiğin tükenmmez kalemle elde yazılan kağıt
-
tanıması mümkün değil öle yazıyı zira ben edebiyat notlarını çok düzgün bir yazı ile sade anlaşılır yazdıgım halde yarısından çogunu anlamadı şöle olmuştu
osmamlı imparatorluğu osman bey tarafından kurulmuşturu
atıyorum şöle çevrirdi
osm000lı impatoglu be tafaIIIndan kruuulmuust.
-
denemekte fayda var. en son v.9 u kullanmıştım, tablo-grafik-el yazısı vb. herşeyi aktarabiliyordu word e. son sürümü indirip denersen iyi olur. işini görürse crack - serial arasın nette. ;)
-
yok programı denedim olmadı neceye çevirio anlamadım bile :S
-
onu düzgün aktaracak birşey arama boşuna çünkü yok en iyisi hızlı yazan birini bul baş başa verin sen oku o yazsın hızlıca en son düzenlersiniz.
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------
onu düzgün aktaracak birşey arama boşuna çünkü yok en iyisi hızlı yazan birini bul baş başa verin sen oku o yazsın hızlıca en son düzenlersiniz.
-----------------------------peki. iş başa düştü o zmn