folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ellerim Sürekli Terliyo

Ellerim Sürekli Terliyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Vücudun yaşına göre üstün görünse de ben senin spor yaptığını düşünmüyorum.

Ter gereğinin dışında vücuttan atılıyorsa bu vücudunun dengesinin bozulduğunu gösterir.

Bol su içip az da olsa spor yapmak en güzel çözüm senin için.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    hoca nickinden de anlıyacağımız gibi alerjik bişi olabülür

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

Vücudun yaşına göre üstün görünse de ben senin spor yaptığını düşünmüyorum.

Ter gereğinin dışında vücuttan atılıyorsa bu vücudunun dengesinin bozulduğunu gösterir.

Bol su içip az da olsa spor yapmak en güzel çözüm senin için.

Çok teşekkürler spor yapamıyorum malesef ve su hiç içmiyorum diyebilirim dediklerinin aynılarını yapmıyorum malesef :( bundan sonra yapmaya ve dikkat etmeye çalışıcam tekrar teşekkürler iyi akşamlar..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Bizimde arkadaş var o basketçi vs de eli amk nası terliyo bi elim değiyo öyy:| kız aradakşımın elini tutmuyorum iğrenir diye diyo ki haklı..O nedendir ki adam deli gibi teri atıyo yalnız her an basket:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

benim koltuk altlarım ve ellerim çokterler.Ama fazla koladan kolayı kestim normale dönmeye başladı ama sanırım bir tür hastalık var adrenalinle ilgili :)

İğne işi çözebilir. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hoca yaşın kac??Bu bendede oluyodu yaklasık olarak 18 yasından sonra azalmaya basladı su anda da terliyo ama cok az

rahatsız edecek kadar degil yani..Sakin olamaya calıs bide elinin terledigini umursama terlerlese terlesin de gec...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    SWAT bunu yazdı:

hoca yaşın kac??Bu bendede oluyodu yaklasık olarak 18 yasından sonra azalmaya basladı su anda da terliyo ama cok az

rahatsız edecek kadar degil yani..Sakin olamaya calıs bide elinin terledigini umursama terlerlese terlesin de gec...

Yaş 16 murid :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hoca 2-3 sene beklicen o zaman :D:D birazda genclikle ilgili bi sorun heralde kanın kaynıyodur simdi senin :D

Yasın ilerledikce hormanların duzene girer sende rahatlarsın takma kafana yani..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    SWAT bunu yazdı:

hoca 2-3 sene beklicen o zaman :D:D birazda genclikle ilgili bi sorun heralde kanın kaynıyodur simdi senin :D

Yasın ilerledikce hormanların duzene girer sende rahatlarsın takma kafana yani..

Hmm anladım ergenlik olayları yani :D saol yorum için

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skandal
    skandal's avatar
    Dişi

Benimde ellerim çok terler. Doktora gittim uzun uzun yıllar önce, bana büyüyünce geçer demişti. 26 yaşına geldim hala geçmedi ne hikmetse :)))...Daha ne kadar büyüyeceksem :)  ama arkadaşın dediği gibi sadece ellerim terliyor. ve ben çok fazla su tüketirim. Eğer bi çözüm bulursanız bana da söyleyin...

Kısa bir öyküdür hayat; uğruna upuzun acılar çektiğimiz. Kısa bir türküdür; birkez daha söylemek için delirdiğimiz...
Toplam Hit: 8686 Toplam Mesaj: 57