Ellerim Sürekli Terliyo
-
Vücudun yaşına göre üstün görünse de ben senin spor yaptığını düşünmüyorum.
Ter gereğinin dışında vücuttan atılıyorsa bu vücudunun dengesinin bozulduğunu gösterir.
Bol su içip az da olsa spor yapmak en güzel çözüm senin için.
-
hoca nickinden de anlıyacağımız gibi alerjik bişi olabülür
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Vücudun yaşına göre üstün görünse de ben senin spor yaptığını düşünmüyorum.
Ter gereğinin dışında vücuttan atılıyorsa bu vücudunun dengesinin bozulduğunu gösterir.
Bol su içip az da olsa spor yapmak en güzel çözüm senin için.
-----------------------------
Çok teşekkürler spor yapamıyorum malesef ve su hiç içmiyorum diyebilirim dediklerinin aynılarını yapmıyorum malesef :( bundan sonra yapmaya ve dikkat etmeye çalışıcam tekrar teşekkürler iyi akşamlar.. -
Bizimde arkadaş var o basketçi vs de eli amk nası terliyo bi elim değiyo öyy:| kız aradakşımın elini tutmuyorum iğrenir diye diyo ki haklı..O nedendir ki adam deli gibi teri atıyo yalnız her an basket:|
-
benim koltuk altlarım ve ellerim çokterler.Ama fazla koladan kolayı kestim normale dönmeye başladı ama sanırım bir tür hastalık var adrenalinle ilgili :)
İğne işi çözebilir.
-
hoca yaşın kac??Bu bendede oluyodu yaklasık olarak 18 yasından sonra azalmaya basladı su anda da terliyo ama cok az
rahatsız edecek kadar degil yani..Sakin olamaya calıs bide elinin terledigini umursama terlerlese terlesin de gec...
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------hoca yaşın kac??Bu bendede oluyodu yaklasık olarak 18 yasından sonra azalmaya basladı su anda da terliyo ama cok az
rahatsız edecek kadar degil yani..Sakin olamaya calıs bide elinin terledigini umursama terlerlese terlesin de gec...
Yaş 16 murid :) -
hoca 2-3 sene beklicen o zaman :D:D birazda genclikle ilgili bi sorun heralde kanın kaynıyodur simdi senin :D
Yasın ilerledikce hormanların duzene girer sende rahatlarsın takma kafana yani..
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------hoca 2-3 sene beklicen o zaman :D:D birazda genclikle ilgili bi sorun heralde kanın kaynıyodur simdi senin :D
Yasın ilerledikce hormanların duzene girer sende rahatlarsın takma kafana yani..
Hmm anladım ergenlik olayları yani :D saol yorum için -
Benimde ellerim çok terler. Doktora gittim uzun uzun yıllar önce, bana büyüyünce geçer demişti. 26 yaşına geldim hala geçmedi ne hikmetse :)))...Daha ne kadar büyüyeceksem :) ama arkadaşın dediği gibi sadece ellerim terliyor. ve ben çok fazla su tüketirim. Eğer bi çözüm bulursanız bana da söyleyin...