folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Emekli Tuğgeneralden Cemaat Yorumu

Emekli Tuğgeneralden Cemaat Yorumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

tuğg. de siyaset yapmaya başladıysa..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

bu adamı dinledim geçen akşam gayet kültürlü ve ağırbaşlı olması olumlu yönleri.

olumsuz yönleri de var tabii. nedir onlar ? Türkiyenin en büyük sorununun irtica olarak görülmesi gerektiğini savunuyor. halbuki halkın bugün en büyük derdi 1-geçim sıkıntısı 2- terördür. evin reisi ay sonunu nasıl getirecez diye didinip dururken tuzu kuru olanlar laikliği irticayı tartışırlar tabi

dikkatinizi çekiyormu bilmem her hükümet döneminde aynı senaryo. en ufak şeyde "laiklik elden gidiyor, irtica tehlikesi var" diye ortalığı velveleye veriyorlar sonucunda hiçbirşey yok. bir dönem ezanımızı bile irtica endişelerinden dolayı türkçeleştirdiler ve menderes döneminde yine orjinal haline dönüştürüldü. 60 senedir irtica mı hortladı ? hayır. e zaten irtica diye bişey yok ki hortlasın. dinin önünü kesmek için muhafazakar insanların başa gelmesini istemedikleri için hep bu oyunlar.

bu adamı dikkatle dinledim. bi ara "cemaatlerle yıllardır mücadele ediyoruz" demesi ergenekon itirafçılığı olarak görüyorum. ha bide ergenekoncular için "ne suçları vardı ne buldunuz onlarda" gibi kelimeler kullanmayı da ihmal etmedi.

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Bilinen gerçekler zaten bunlar. Bu gün Emniyet müdürlüğünün büyük bölümü fetullahçıdır. Zamanında sizinde yazdığınız gibi önceden yurtlarda eğitimi başlayan öğrencileri başarılı şekilde sokmaya başlamışlardı. Ama TSK ile Emniyet aynı değil Askeriyeye öyle rahatça adam sokmaları zor. Çünkü bu gün laik sistemi Türkiyede ayakta tutan tek kurum TSK kaldı adamın 7 göbek sülalesini araştırarak alım yapıyorlar. 

Nihat Gencin bir programını hatırlarım çok güzel anlatıyordu çıkın doğaya ormana dağa çiçeklere akan ırmaklara çiçeğe böceğe bakın Allah onların diliyle sizinle konuşur fetullahın cematleriyle muridleriyle sizinle konuşmaz diye bayağı gülmüştüm ozaman yani bu gün Türkiyede bilinen en büyük cemmat olan Nur cemaatinin şeyhi olacak bu zat zaten diyalogcu müslümanların başında gelir.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

ntv cnn buralarda asla bişey izleme derim.

israil gemileri vurduktan sonra tüm spikerler salya sümük israili savundu.

vurulanlar şehitmi değilmi diye oylama yaptılar.

sonra spikerleri ile israili savundular.

buyrun videolardan sadece 1i.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1423455979562

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------

ntv cnn buralarda asla bişey izleme derim.

israil gemileri vurduktan sonra tüm spikerler salya sümük israili savundu.

vurulanlar şehitmi değilmi diye oylama yaptılar.

sonra spikerleri ile israili savundular.

buyrun videolardan sadece 1i.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1423455979562

bu konuya katılıyorum bende sinir olmuştum

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

İlerde KYK başvurularında iki seçenek olacak Devlet yurdu, cemaat evi... Espri değil ciddiyim.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

İlerde KYK başvurularında iki seçenek olacak Devlet yurdu, cemaat evi... Espri değil ciddiyim.

----------------------------

aynen öyle...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek
    destanition bunu yazdı:

bu adamı dinledim geçen akşam gayet kültürlü ve ağırbaşlı olması olumlu yönleri.

olumsuz yönleri de var tabii. nedir onlar ? Türkiyenin en büyük sorununun irtica olarak görülmesi gerektiğini savunuyor. halbuki halkın bugün en büyük derdi 1-geçim sıkıntısı 2- terördür. evin reisi ay sonunu nasıl getirecez diye didinip dururken tuzu kuru olanlar laikliği irticayı tartışırlar tabi

dikkatinizi çekiyormu bilmem her hükümet döneminde aynı senaryo. en ufak şeyde "laiklik elden gidiyor, irtica tehlikesi var" diye ortalığı velveleye veriyorlar sonucunda hiçbirşey yok. bir dönem ezanımızı bile irtica endişelerinden dolayı türkçeleştirdiler ve menderes döneminde yine orjinal haline dönüştürüldü. 60 senedir irtica mı hortladı ? hayır. e zaten irtica diye bişey yok ki hortlasın. dinin önünü kesmek için muhafazakar insanların başa gelmesini istemedikleri için hep bu oyunlar.

bu adamı dikkatle dinledim. bi ara "cemaatlerle yıllardır mücadele ediyoruz" demesi ergenekon itirafçılığı olarak görüyorum. ha bide ergenekoncular için "ne suçları vardı ne buldunuz onlarda" gibi kelimeler kullanmayı da ihmal etmedi.

ataturkun subaylar ile ilgili yaptigi konusmayi oku gel(sonra en buyuk sikintisi diye siralamaya baslarsin)

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek
    sertan_06 bunu yazdı:

WALLACEs bunu yazdı:

----------------------------

aynen öyle...

ekonomi durumu iyi olmayanlar icin aynen oyle.Ama dikkat bunun icin ekonomik durumu kotu insanlarin sayisininda artmasi lazim

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

Dinin dili mi var ki ?

İllaki arapça diye bir şart mı var :|

...
Toplam Hit: 6443 Toplam Mesaj: 36