folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eminönü - Piyer Loti

Eminönü - Piyer Loti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

muhammedonur bunu yazdı:

eminönünde eyüp arabalarına bin pierre loti de in. sonra pierre loti den metrobüse geç zeytinburnunda in bağcılar tramvayına bin son durakta in.

abi arabalar iyi de şunların tabelalarını da yazsan ya :)

istanbullusun okuma yazman vardır oku işte olmadı iettden bak şimdi hatırlamadım eminönü eyüp otobüsünü. pierre lotiden sonra e-5 e çık zaten görürsün e5 i sonra oradan metrobüse bin seni zeytinburnuna götürür hepsi herşekil orada in üst geçitten çıkınca en sola doğru git bağcılar tramvayını görücen hemen yanyanalar zaten bin ona çook basit.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

otobüsün ismini hatırlamıyorum ama eminönünü otobüs duraklarının oraya git, hareket amirliğine sor yönlendirirler.

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herkesde bi laf sokma havası ya yazıyorsam demek ki var okuma yazmam. Tabela soruyorum sana 336 96A gibi şeyler yazmanı rica ediyorum senden. Otobüscüyüm diyorum benim arabamın tabelasında da Ümraniye yazıyor başka arabada da Ümraniye yazıyor ama o farklı yerden gidiyor ben farklı yerden gidiyorum. Abi size zorla mı yazdırıyorum ya pişman etmeyin adamı lütfen

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volverine
    volverine's avatar
    Erkek

slm eyüp içinden geçen otobüslere binersen çok yol yürürsün teleferiğe ama benim dediğim araca bin 

36CE EMİNÖNÜ - CEBECİ OTOBÜSÜ GENELDE KÖRÜKLÜ OTOBÜS OLUYOR ŞÖFÖREDE SÖYLERSİN YADA OTOBÜSTEN BİRİLERİNE EYÜP LİSESİ ÖNÜNDE İNCEKSİN 

hala özlüyorum seni . .sen özlemedin mi beni . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

volverine bunu yazdı:

slm eyüp içinden geçen otobüslere binersen çok yol yürürsün teleferiğe ama benim dediğim araca bin 

36CE EMİNÖNÜ - CEBECİ OTOBÜSÜ GENELDE KÖRÜKLÜ OTOBÜS OLUYOR ŞÖFÖREDE SÖYLERSİN YADA OTOBÜSTEN BİRİLERİNE EYÜP LİSESİ ÖNÜNDE İNCEKSİN 

aynen 36Ce ye bin otobus durakları en sonda en dipte sora eyup lisesinin ordan teleferıge bin merdiven cıkma.bagcılar içinde eyupten  topkapıya felan git mınıbıs warmı bilmiyorum ama aksaraya war sanırım  ordan bagcılara geçersin.bagcılardan da otobus wardır sanırım emınonune.. basit :D

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

ben bi kere gitmiştim eminönünden eyüp minübüsüne binip bi mezarlığın orda indik ordan yukarı doğru yürüyüp eyüpsultan camisinin ordan geçtik biraz daha yürüyünce pier loti zaten fazla uzak değildi hatırladığım kadarıyla

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

36CE, 44B, 99 bunlar Eminönü'nden Eyüp Lisesine kadar gidebileceğin otobüslerin hat numaraları. Eyüp Lisesi'nde inip arkadaşların söylediği gibi ister yürüyerek yukarı, ister teleferikle Piyer Loti'ye çıkabilirsin.

anlıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

buzukatak bunu yazdı:

36CE, 44B, 99 bunlar Eminönü'nden Eyüp Lisesine kadar gidebileceğin otobüslerin hat numaraları. Eyüp Lisesi'nde inip arkadaşların söylediği gibi ister yürüyerek yukarı, ister teleferikle Piyer Loti'ye çıkabilirsin.

Aynen hocam 99A,55T,44B,36CE ye biniyorsun eminönünde yakla$ınca zaten görürsn pierrelotiyi in müsait bi yerde mezarlıgın içinde yol var.herkesin gittigi yerden git yolunu bulursun :)

pierrelotiden snrada tekrar mezarlktan iniyosun haliç sahil yoluna aksaray minibüsüne biniyosun historianın önünde indir diyosun ordan 92G ye falan bin bi yere 92 serilerinin hepsi bağcılardan geçiyo zaten sonrada bağcılarda 92E olması lazım ona biniyorsun eminönündesin :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Istanbulda yasayanlara aciyorum la :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Istanbulda yasayanlara aciyorum la :)

hoca istanbul güzel yer öyle deme :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 5949 Toplam Mesaj: 25