Eminönü - Piyer Loti
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------
eminönünde eyüp arabalarına bin pierre loti de in. sonra pierre loti den metrobüse geç zeytinburnunda in bağcılar tramvayına bin son durakta in.
-----------------------------abi arabalar iyi de şunların tabelalarını da yazsan ya :)
-----------------------------istanbullusun okuma yazman vardır oku işte olmadı iettden bak şimdi hatırlamadım eminönü eyüp otobüsünü. pierre lotiden sonra e-5 e çık zaten görürsün e5 i sonra oradan metrobüse bin seni zeytinburnuna götürür hepsi herşekil orada in üst geçitten çıkınca en sola doğru git bağcılar tramvayını görücen hemen yanyanalar zaten bin ona çook basit.
-
otobüsün ismini hatırlamıyorum ama eminönünü otobüs duraklarının oraya git, hareket amirliğine sor yönlendirirler.
-
Herkesde bi laf sokma havası ya yazıyorsam demek ki var okuma yazmam. Tabela soruyorum sana 336 96A gibi şeyler yazmanı rica ediyorum senden. Otobüscüyüm diyorum benim arabamın tabelasında da Ümraniye yazıyor başka arabada da Ümraniye yazıyor ama o farklı yerden gidiyor ben farklı yerden gidiyorum. Abi size zorla mı yazdırıyorum ya pişman etmeyin adamı lütfen
-
slm eyüp içinden geçen otobüslere binersen çok yol yürürsün teleferiğe ama benim dediğim araca bin
36CE EMİNÖNÜ - CEBECİ OTOBÜSÜ GENELDE KÖRÜKLÜ OTOBÜS OLUYOR ŞÖFÖREDE SÖYLERSİN YADA OTOBÜSTEN BİRİLERİNE EYÜP LİSESİ ÖNÜNDE İNCEKSİN
-
volverine bunu yazdı:
slm eyüp içinden geçen otobüslere binersen çok yol yürürsün teleferiğe ama benim dediğim araca bin
36CE EMİNÖNÜ - CEBECİ OTOBÜSÜ GENELDE KÖRÜKLÜ OTOBÜS OLUYOR ŞÖFÖREDE SÖYLERSİN YADA OTOBÜSTEN BİRİLERİNE EYÜP LİSESİ ÖNÜNDE İNCEKSİN
-----------------------------aynen 36Ce ye bin otobus durakları en sonda en dipte sora eyup lisesinin ordan teleferıge bin merdiven cıkma.bagcılar içinde eyupten topkapıya felan git mınıbıs warmı bilmiyorum ama aksaraya war sanırım ordan bagcılara geçersin.bagcılardan da otobus wardır sanırım emınonune.. basit :D
-
ben bi kere gitmiştim eminönünden eyüp minübüsüne binip bi mezarlığın orda indik ordan yukarı doğru yürüyüp eyüpsultan camisinin ordan geçtik biraz daha yürüyünce pier loti zaten fazla uzak değildi hatırladığım kadarıyla
-
36CE, 44B, 99 bunlar Eminönü'nden Eyüp Lisesine kadar gidebileceğin otobüslerin hat numaraları. Eyüp Lisesi'nde inip arkadaşların söylediği gibi ister yürüyerek yukarı, ister teleferikle Piyer Loti'ye çıkabilirsin.
-
buzukatak bunu yazdı:
36CE, 44B, 99 bunlar Eminönü'nden Eyüp Lisesine kadar gidebileceğin otobüslerin hat numaraları. Eyüp Lisesi'nde inip arkadaşların söylediği gibi ister yürüyerek yukarı, ister teleferikle Piyer Loti'ye çıkabilirsin.
Aynen hocam 99A,55T,44B,36CE ye biniyorsun eminönünde yakla$ınca zaten görürsn pierrelotiyi in müsait bi yerde mezarlıgın içinde yol var.herkesin gittigi yerden git yolunu bulursun :)
pierrelotiden snrada tekrar mezarlktan iniyosun haliç sahil yoluna aksaray minibüsüne biniyosun historianın önünde indir diyosun ordan 92G ye falan bin bi yere 92 serilerinin hepsi bağcılardan geçiyo zaten sonrada bağcılarda 92E olması lazım ona biniyorsun eminönündesin :) -
Istanbulda yasayanlara aciyorum la :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Istanbulda yasayanlara aciyorum la :)
hoca istanbul güzel yer öyle deme :)