Eminönünde Çalışan Suriyeliler
-
Hep böyle yapılıyor adam ona 300 lira veriyor sen iş bulamıyorsun zaten denetleme diye birşey de yok millet istediği gibi at koşturuyor.
Bu bağcılar taraflarında da hep zenciler var ütücülük yapıyorlar doldular ülkemize bakalım ne olacak.
-
ewkmeğini kazanan kazansında millete terbiyesizlik yapmak nedir ? yediğin kaba sıçmak nedir
Tiplerinde meymenet yok buram buram şerefsizlik piçlik adilik akıyor koymuşlar araplara lokum satsın diye
Ben şaşırdım vallaha öyle görünce almış eline lokumu pandik işareti felan yapıyor bir tane arap ile tartışıyor dükyanın sahibi ile abi abi diyerek çağırıyor baksanız %100 lan ne şerefsiz bir adam bu dersiniz
@blackglove : hoca bir otobüs davası olmuştu seninmiydi o konu otobüste arapça sövmüş oçler ?
srsr_mnyk tarafından 14/Ağu/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
adamlara söveceğine sevgili başbakanına söv
o ibne aldı ülkeye bu dızoları... -
zehirli yiyecek verip telef edin asalak dümbükleri.
-
swordfish bunu yazdı
Rastlasa çok fena sikicemde bi gün rastlamıyor..
şikayet et maliye sgk v.s gerekli kurumlara
Bizim sirket de iki tanesi çalışıyor.
Ssk si bile var :)
Adamlar dere altindan vatandaslik aldı koyun halkimiz uyusun.
-
abi dövün öldüresiye haberlere çıksın suriyeliye linç girişimi diye ibret olsun hepsine amk
-
evet kürt arkadaşlar bir süre önce size yapılan linç kampanyası bugün suriyeliler yapılılıyor
hayvan bunlarmedeniyetsizler
şerefizler
hırsızlar
vs. vs. vs.
çok tanıdık değilmi bu cümleler kürt kardeşlerim?:)
not: anlattığınız tiplerin farkındayım fakat nefret söylemi oluşturmak sizi haklı kılmaz
-
şöyle de bir durum var, bu adamlar ucuza her işi yapıyorlar.
yakında türk vatandaşlarına iş kalmayacak, asıl karmaşa o zaman çıkacak işte.
o zaman görün siz artan milliyetçiliği, faşizmi.
-
ya şu sağda solda barajın dibinden falan ölü çıkarılan suriyelileri kim hallediyo arkadaşlar haberlerde denk geldim bikaçkere muhaberatın işi falan mı acaba
-
Keyr00t bunu yazdı
evet kürt arkadaşlar bir süre önce size yapılan linç kampanyası bugün suriyeliler yapılılıyor
hayvan bunlarmedeniyetsizler
şerefizler
hırsızlar
vs. vs. vs.
çok tanıdık değilmi bu cümleler kürt kardeşlerim?:)
not: anlattığınız tiplerin farkındayım fakat nefret söylemi oluşturmak sizi haklı kılmaz
bu adam burada yokmuş gibi davranın ortalığı karıştıramadım diye hırsından basur olsun......