En Akıllı Ve İşlevsel Cep Telefonu Önerileriniz
-
Arkadaşlar Limit en fazla : 1.000 TL :)
Bu fıyatlarda güzel bir telefon önerısı olanlar yazabılır mı?Oyun , İşlemcı , Ram , Hız ve en önemlısı BATTARY giderı ıllakı önemlı :)
Bu krıterlede , bu fıyatlarda kullanımlarınızdan da yararlanarak bilgi istiyorum ...NoT : Motorola Atrix 4G MB860 da güzel telefon ve batarya sevıyesı süresı manyaQ bişi onun ayarlarında olursa önerılerınız cok sevınırım . (Fiyatı 850 - 900 arası)
-
Ben de yeni Motorola Atrix aldım. Çok memnunum. İlk kez androidli tel kullanıyorum ama gerçekten çok iyi diyebilirim. Şarjı 2 gün rahat götürüyor. Kablosuzu sürekli açık olmasına rağmen.
Atrix 4g Türkiye'de satılmadığı için bilgim yok. Hepsiburada'da 806 TL idi peşin fiyatı.
-
Tam atrixi onerecektim
-
Tamamı kalın altı çizili üstü fırfırlı sola yatık yana yatık vs. yasak hocam.
http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Yeni-Konu-Ve-Mesaj-2/Kural-106
bütün postlarınız öyle.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Tamamı kalın altı çizili üstü fırfırlı sola yatık yana yatık vs. yasak hocam.
http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Yeni-Konu-Ve-Mesaj-2/Kural-106
bütün postlarınız öyle.
-----------------------------Tamam hocam ya tamamnının siyah olmasının yasak oldugunu bılmıyordum ...
-
...
-
o fiyata en iyi htc evo 3d alınır hacı hepsiburadada indirimde bi bak istersen
-
htc al
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------o fiyata en iyi htc evo 3d alınır hacı hepsiburadada indirimde bi bak istersen
-----------------------------Hocam Htc One S nasıldır ?
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------htc al
-----------------------------
Htc One S nasıldır? -
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------demirci bunu yazdı:
-----------------------------htc al
-----------------------------
Htc One S nasıldır?
-----------------------------hacı her telefon almak isteyen buraya konu açarsa püff burda br ton konu açıldı onlara bak çok fazla ipucu ve tavsiye bulabilirsin ayrıca oralara yazanlar senin konuna cevap veremeyebilir şimdi o yüzden o konuları takip edersen daha iyi olur senin için...
Ayrıca şuan en iyi telefon Galaxy note ama senin fiyatına göre ise motorola atrix 4g kesinlikle tavsiye ederim