En Etkili Dövüş Sanatı
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Apocrypha bunu yazdı:
Hocam bizim birde ayak açma olayı var. Hoca 27 yaşındaki adamı ağlattı. O korkuyla 2 ayda kendi kendime açtım 1 karış kaldı oturmama.
Onuda birden oturmayı planlıyorum :F
-----------------------------Yemin ediyorum içim bir tuhaf oldu. Kasıklarım kasıldı a.k :d
Hocam adamın ağladığını sende görsen sende otururmaya bir an önce çalışırdın. :D:D
-----------------------------yok abi ben kesinlikle o cümleyi okuduktan sonra anladımki. dövüş sporları bana göre değilmiş. Hiç heveslenmemiştim zaten ama şimdi para verseler yapmam. Ne la o.. dayak yerim yine o bacak macak açma dalgasını yapmam a.k
alırım elime bir sopa allah ne verdiyse, ne bacak açma vaaaarr ne ağır eğitim.. Tek ağır şey elindeki sopa :D
-
Hocam sana zaten zorla açtırmıyorlar :)
yavaş yavaş açıyorsun salonuna bağlı. O bacak açan adam maçlara çıkan bir adam :F
Ben onun gibi olmamak için 2 ayda mis gibi açtım oh :F
-
ha açmasakta oluyor yani
-
-----------------------------yok abi ben kesinlikle o cümleyi okuduktan sonra anladımki. dövüş sporları bana göre değilmiş. Hiç heveslenmemiştim zaten ama şimdi para verseler yapmam. Ne la o.. dayak yerim yine o bacak macak açma dalgasını yapmam a.k
alırım elime bir sopa allah ne verdiyse, ne bacak açma vaaaarr ne ağır eğitim.. Tek ağır şey elindeki sopa :D
-----------------------------bacak açmak zor degil 1 ay düzenli çalış açarsın benim 0 açılıyodu zamanında şimdi çalışmaya çalışmaya 1 2 karış falan fark oldu ama çalışsam yine yaparım.ama azim meselesi :)
-
Bruce lee der ki hangi sanat olursa olsun tam anlamıyla öğrenilmiş 10-15 hareket ziyadesiyle yeter.
-
Apocrypha bunu yazdı:
ha açmasakta oluyor yani
Hocam Muay Thai veya Kickboxing yapmak istiyorsan o ayaklar açılıcak :FAçmak okadar zor değil. Arkadaşın dediği gibi düzenli yaparsan açılır. Ben düzenli yaptım 2 ayda açıldı.
1 karış kaldı işte. Onuda oturucam direk salıcam kendimi hocanın kontrolünde :D
-
q3zqin bunu yazdı:
osmanlı box tekme tokat direkt dal :)
-----------------------------ahah :D:D koptum hoca ya
-
Branxian bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
ha açmasakta oluyor yani
Hocam Muay Thai veya Kickboxing yapmak istiyorsan o ayaklar açılıcak :FAçmak okadar zor değil. Arkadaşın dediği gibi düzenli yaparsan açılır. Ben düzenli yaptım 2 ayda açıldı.
-----------------------------Birden oturursan o bacaklar ayrılır eline alır öle gidersin eve :D Bacak açmasız bi spor yokmu a.k başlayak boks hariç.
-
by_furkan bunu yazdı:
MMA
-----------------------------+
BOKS
-
Apocrypha bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
ha açmasakta oluyor yani
-----------------------------Birden oturursan o bacaklar ayrılır eline alır öle gidersin eve :D Bacak açmasız bi spor yokmu a.k başlayak boks hariç.
Hocam normal box yapıcaksın ozaman.Tekvandoda da bildiğim kadarıyla ayak açma var, karetede de var. Ama WT'de falan yok. Geçen protla görüşüyorduk. Bana birkaç bişi göstermişti :F