En Gıcık Olduğunuz Şeyler
-
bizim sınıfta hasan diye bi çocuk var ona gıcık oluyom
-
anneannemin beni posetleri taşımam için pazara cıkarması!!! diyemiyosunda gelmiicem ulan işte die uahuahuah!!!
-
bırsey bılmeden konusan kısıler
klozatın etrafına çısını sıcratn lar -
özentilik yapıp sigara içenlere,kaşarlara,kendilerini olduklarından daha farklı gösterenlere,BAYHANa ve kendini bişey zannetip onabuna sataşana bide okadar lafın üstüne bi bok diyemeyenlere ve okull müdiresine -
mesut yılmaz gibi kravatlı hırsızlara, hem hırsız hem islam düşmanı iki kemale, fransız şeyi meraklısı
mine g. ye, hakiki şarlatan emin çölajanına, ve bu forumda sermayesi küfür olan gmehlin ve alperen gibi
pisliklere. -
şemsiyesini göz hizasında tutanlara, vapur yanaşırken en öne geçip sona inmek için iskele bekleyenlere, cüssesine güvenip insanları tırstırmaya çalışan iş ciddiye binince tırstıramayınca kendi tırsan mallara, teke tek kavga etmeyenlere,
-
benim en gıcık olduğum şey sigara içerken ve ya bişi yerken gelim bi fırt wersene , bi ısırık atayım demeleri cimri değilim ama gıcık oluyorm
-
FNTUNC,, Bayhanin nesine gicik oluyon ???
-
ben, heryerde türeyebilen magandalara uyuz oluyorum.
hani tesisatlı şahiniyle aynı sokaktan yavaş yavaş 4 5 defa geçen, kızların üzerine süren, yanında bi kaç kişi olunca sağa sola salça olan, kız onunla çıkmak istemediğinde kızdan intikam almak isteyen, belinde silah gezdiren, halı sahada kavga çıkaran..... -
Annemin oğlum kapat şu bilgisayarı ve babamın ağız şapırtısı.
Toplam Hit: 9443 Toplam Mesaj: 44