En İyi Çift Hatlı Telefon?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lich
    Lich's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Hayırdır kanka,

ikinci karakterin içinmi çift hat kullanıyorsun?

Çok ince yerden gömdü adam 

Lich tarafından 12/Kas/18 23:40 tarihinde düzenlenmiştir

o(╥﹏╥)o 卐 ㏒ 卐
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

@mkyb hocam bende sana bir tel sorayım hemde konu açmadan sormuş olayım

öncelikle telefona çok para vermekten nefret ederim şu anda a7 2016 var ben telefonda en çok mail kullanıyorum günlük 200 kadar mail geliyor bana sırf bundan dolayı şarjı en iyi giden telefonlar hangileri bir liste yaparmısın gerçi benim a7 bu işte bya iyi diyorlar yaklaşık 6 saat ekran süresi alıyorum

Hocam hem ucuz olsun hemde bataryası iyi gitsin dersen Xiaomi Redmi 5 Plus, Asus Zenfone Max Plus falan öne çıkıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lich bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Hayırdır kanka,

ikinci karakterin içinmi çift hat kullanıyorsun?

Çok ince yerden gömdü adam 

Hakli veya degil under affetmez

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    Pawlow bunu yazdı

Biraz eski olacak ama xperia z5 dual tavsiye ederim 2.elde uygun fiyata denk getirilebilinir. şubatta 1400e sıfırını almıştım 600 civarı flan 2.el bulunur diye düşünüyorum. tüm banka sosyal medya iş ıvır zıvır işlerini çok rahat çözüyor çift hatla.

isinma durumu ne alemde haci. yanlis hatırlamıyorsam snapdragon 810 islemci vardi ve soba gibiydi?

Oyun vs asılırsan ısınıyor ama ısındı diye kapandığını yada donduğunu görmedim. çift hatla kullanıyorum tek kötü yanı tek işlemcili olması. ikinci hat ulaşılamıyora düşüyor, ama sanırım çift işlemcili cihazda neredeyse yok denecek kadar az şu zamanda.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    Pawlow bunu yazdı

Biraz eski olacak ama xperia z5 dual tavsiye ederim 2.elde uygun fiyata denk getirilebilinir. şubatta 1400e sıfırını almıştım 600 civarı flan 2.el bulunur diye düşünüyorum. tüm banka sosyal medya iş ıvır zıvır işlerini çok rahat çözüyor çift hatla.

isinma durumu ne alemde haci. yanlis hatırlamıyorsam snapdragon 810 islemci vardi ve soba gibiydi?

Oyun vs asılırsan ısınıyor ama ısındı diye kapandığını yada donduğunu görmedim. çift hatla kullanıyorum tek kötü yanı tek işlemcili olması. ikinci hat ulaşılamıyora düşüyor, ama sanırım çift işlemcili cihazda neredeyse yok denecek kadar az şu zamanda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

xiaomi mi 6, tavsiye ederim.

nox...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Saf Android bok gibi. Yerine Redmi 5 Plus öneririm. Ama 4 GB ram olanı.

Yıl olmuş 2019 4 ramden aşağı cihaz almayın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Suan 1600 bandında tavsiye lazim ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

xiaomi tel fiyatlarını aşağı çekmiş mi8 450 dolardan 350 dolara inmiş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. geçici mi kalıcı mı onu da bilmiyorum. alacak varsa biraz beklesin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 3757 Toplam Mesaj: 32
çift hatlı telefon