En İyi Çift Hatlı Telefon?
-
HoLyCat bunu yazdı
Hayırdır kanka,
ikinci karakterin içinmi çift hat kullanıyorsun?
Çok ince yerden gömdü adam
Lich tarafından 12/Kas/18 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
sunyy2003 bunu yazdı
@mkyb hocam bende sana bir tel sorayım hemde konu açmadan sormuş olayım
öncelikle telefona çok para vermekten nefret ederim şu anda a7 2016 var ben telefonda en çok mail kullanıyorum günlük 200 kadar mail geliyor bana sırf bundan dolayı şarjı en iyi giden telefonlar hangileri bir liste yaparmısın gerçi benim a7 bu işte bya iyi diyorlar yaklaşık 6 saat ekran süresi alıyorum
Hocam hem ucuz olsun hemde bataryası iyi gitsin dersen Xiaomi Redmi 5 Plus, Asus Zenfone Max Plus falan öne çıkıyor.
-
Lich bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Hayırdır kanka,
ikinci karakterin içinmi çift hat kullanıyorsun?
Çok ince yerden gömdü adam
Hakli veya degil under affetmez
-
AbdullahAzad bunu yazdıPawlow bunu yazdı
Biraz eski olacak ama xperia z5 dual tavsiye ederim 2.elde uygun fiyata denk getirilebilinir. şubatta 1400e sıfırını almıştım 600 civarı flan 2.el bulunur diye düşünüyorum. tüm banka sosyal medya iş ıvır zıvır işlerini çok rahat çözüyor çift hatla.
isinma durumu ne alemde haci. yanlis hatırlamıyorsam snapdragon 810 islemci vardi ve soba gibiydi?
Oyun vs asılırsan ısınıyor ama ısındı diye kapandığını yada donduğunu görmedim. çift hatla kullanıyorum tek kötü yanı tek işlemcili olması. ikinci hat ulaşılamıyora düşüyor, ama sanırım çift işlemcili cihazda neredeyse yok denecek kadar az şu zamanda.
-
AbdullahAzad bunu yazdıPawlow bunu yazdı
Biraz eski olacak ama xperia z5 dual tavsiye ederim 2.elde uygun fiyata denk getirilebilinir. şubatta 1400e sıfırını almıştım 600 civarı flan 2.el bulunur diye düşünüyorum. tüm banka sosyal medya iş ıvır zıvır işlerini çok rahat çözüyor çift hatla.
isinma durumu ne alemde haci. yanlis hatırlamıyorsam snapdragon 810 islemci vardi ve soba gibiydi?
Oyun vs asılırsan ısınıyor ama ısındı diye kapandığını yada donduğunu görmedim. çift hatla kullanıyorum tek kötü yanı tek işlemcili olması. ikinci hat ulaşılamıyora düşüyor, ama sanırım çift işlemcili cihazda neredeyse yok denecek kadar az şu zamanda.
-
-
xiaomi mi 6, tavsiye ederim.
-
PanxeR bunu yazdı
Saf Android bok gibi. Yerine Redmi 5 Plus öneririm. Ama 4 GB ram olanı.
Yıl olmuş 2019 4 ramden aşağı cihaz almayın.
-
Suan 1600 bandında tavsiye lazim ?
-
xiaomi tel fiyatlarını aşağı çekmiş mi8 450 dolardan 350 dolara inmiş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. geçici mi kalıcı mı onu da bilmiyorum. alacak varsa biraz beklesin.