En İyi Linux..
-
bana sorarsan kur REDHATLINUX7.3 ü aç konsolu güncelle kernel gcc rsync gnome kde vs. al sana taş gibi işletim sistemi daha iyi bence yok benim tercihim ya Redhat 7.3 yaada slackware
-
fedora
-
En iyi linux sadece cd de olan yani çalışmayan krulmamış linuxdur :D
napacan linuxu?? paşalar gibi windows varken.. bu arada mandrakenini 10 u çıktı + linux sürümlerinden bazıları lg cdromları bozuo benden sölemesi..
-
renegadealien bunu yazdı:
En iyi linux sadece cd de olan yani çalışmayan krulmamış linuxdur :D
napacan linuxu?? paşalar gibi windows varken.. bu arada mandrakenini 10 u çıktı + linux sürümlerinden bazıları lg cdromları bozuo benden sölemesi..
rene döferim lem seni :)
alemin kralı linux en yii linux diye bişi yok walla bence en iyi linux ham linux çekirdek yani kendin gelişştiricen işi biliyosan mis oh :)
-
Abicim sen takma bu reneyi holiyi. adamlar yemio içmio bok atıo linuxa. Sor bakalım bok atabilicekkadar linux kullanmışlarmı :) Daha neye bok attıklarını bilmiorlar. :) Yeni kullanıcı isen windows'a benzemesi açısından mandrake / suse felan öneririm. Biraz hakimolunca dosya yapısı vs.vs. Debian'a direk geç ve orda sabit kal. Her türlü destek ben veririm sana.
-
Suse 9.3 Rulaz
-
REdhat Enterprise Derim Ben :D
-
ManiaC bunu yazdı:
Abicim sen takma bu reneyi holiyi. adamlar yemio içmio bok atıo linuxa. Sor bakalım bok atabilicekkadar linux kullanmışlarmı :) Daha neye bok attıklarını bilmiorlar. :) Yeni kullanıcı isen windows'a benzemesi açısından mandrake / suse felan öneririm. Biraz hakimolunca dosya yapısı vs.vs. Debian'a direk geç ve orda sabit kal. Her türlü destek ben veririm sana.
burda pek kimse bilmediği şeye bok atmaz.
Senin suse dediğini adam gibi çalıştırmak için en az makinada 2 cpu olmalı.
windowsa benzemesine neden olan kullandığı desktop ortamı.
Senin debian 14cd netten kurulum yapsan 5-6 saat suruyor. bir divx codec kurucam diye apt-get... uğraşdur. baktın kurulumda gcc nin bilmem kaç sürümü lazım hayda bide ona uraş. windows ta bu kıllıklar yok. programmı kurucan çift tıkla kurulsun.
(bu arada bence en iyi linux dağıtımı gentoo dur. tek cd çek bide ona fluxbox kur. başka birşeye ihtiycın. yok.) -
neden herkes savaş modunda annamadım. Benim holiyle reneyle olan
diyalogum hakknıda yorum yapmayın istediğim gibi konususurum
sizin savunmanıza ihtiyacı yok onların.
ikincisi apt-get ile kasmam diyorsun. Daha sonra gentoo
savunuyorsun :) Debian kullanmak isteyen varsa gelsin. Yardım
ederim. her türlü.
-
en iyi linux dağıtımı dedim o kadar.
Burada olay kullanılabilirlikdir. sen bilgisayarını yeni almış bir adama linux kullandıramazsın. windowsdaki kullanılabilirlik hiç bir yerde yok. artık terminalde komut yazma çekilmiyor be.
(bu arada ben pc de fedora kullanıyorum. ama gentooya donucem gene)