En İyi Para Nasıl Değerlendirilir. ( 5 Bin Lira )
-
ne kasıyorsunuz bu kadar kardeş sen o parayı ye amk hiç olmassa yedim içtim dersin ya
-
petrol al sakla derim ama son kullanma tarihine dikkat et :s
-
çeksiz noter mi onaylı ne onaylı istiyosanız senet menet,
ver parayı 2013 mayısta 2 katı al. (meblağ ve vadeye göre oranı ayarlarız)
gelin bana yatırın agalar yırtınıyom şurda kafa var para yok amk :/
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------ne kasıyorsunuz bu kadar kardeş sen o parayı ye amk hiç olmassa yedim içtim dersin ya
-----------------------------aynen 5000in neyini degerlendiriceksin. en iyi ihtimalle bir yılda %50 kar etsen 7500lira para olur. at vadeye üstüne ekle sürekli.
-
janni bunu yazdı:
-----------------------------Cek vermicem sana üstad nakit vericem..
pay may yok kardesim cek var elimde esnaf adamız ödememiz var sıkıstık 12500 ver 14000 binlik 3 haftalık cekim var günü geldiginde paranı al ... Ha tefeciye gitmiyorum burda parası olan var ise degerlendirelim dedik. Konuyu görünce boş bulunduk yazdık.Unuttuk tahribatta oldugumuzu...
-----------------------------çek vermicen nakit vericen hangi tefeci bu şekilde çalışıyor merak etmekle birlikte
çekler şirket çeki mi şahıs mı ? şirketse ünvanlarını vergi nolarıyla beraber pm lersen düşünülebilitesi var, tabiki çekleri elinden almak koşuluyla
-
Altın düştü hacı altın al
-
Orta vadede fener hissesinin yine deger kazanacagini dusunuyorum. Seneye bu lafimi bir yerlere cerceveletip asicam. :D
-
temizlik şirketi aç ikide yanına çekik gözlü al değerlendir.
-
banada 2000 lira lazım sen benden iyisin yine hiç riske atma koy vadeli hesaba unut gitsin bence
-
hayır hasenat yap.sadaka olarak dağıt fakirleri çocukları sevindir..
en iyi yatırım mutlak olana yatırımdır :)