En İyi Savaş Oyunları?
-
Merhaba müritler,
Bu yaşıma kadar Counter Strike 1.6'dan başka bir bilgisayar oyunu oynamadım. İki gündür Battlefield: Bad Company 2 oynuyorum ve bitirdim. Delisi oldum çok iyi oyundu. Sonra dedim ki: Ya hu ben neler kaçırıyor muşum? Şimdi gene anlamadığımdan dolayı hem grafik olsun hem hikayesi olsun zengin oyunlar indirmek ve oynamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz neler var? Yine Battlefield'ın yakın veya varsa daha iyi versiyonları olabilir mesela.
Edit: Zamunda'da aratabileceğim tam isim ve versiyonuyla yazarsanız çok sevinirim.
-
call of duty iyidir
-
takip :W
-
Call of duty serisi harikadir medal of honor extra bisi aklima gelmio bunlari kesinlikle dene
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------call of duty iyidir
----------------------------- -
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------Tamam da hocam hangi versiyonu? Ben içlerinden seçemem, en yenisi falan hangisi bilmem :)
-
mahzal bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------Tamam da hocam hangi versiyonu? Ben içlerinden seçemem, en yenisi falan hangisi bilmem :)
-----------------------------modern warfare güzeldi..
-
Modern Warfare 1,2 ve 3 indir sırayla oyna...
Davetiyen var mı bu arada zamunda da? :|
-
Battlefield 3, Call of duty modern warfare 3, Crysis 2 bu 3 oyunuda tavsiye ederim..
-
Call of duty modern warfare 2 3, Battlefield 3, Battlefield 2 iğrençti. nasıl zevk aldın anlamdım ama olsun :D
-
oyun program vs için isohunt.com u kullanın (: uğraşmayın ratio olaylarıyla (: