En İyi Ve Hızlı Tarayıcı Hangisi ?
-
Jubei bunu yazdı
Bide bunu dene.
Firefox Nightly
Allah razı olsun mürid ya valla pc rahatladı :D
Bu sürümü hem hafif hem hızlı. Telefon için de denedim ama garip bi yavaş tepkime veriyordu sildim telefonun kendi tarayıcı ile devam edeceğim.
-
en hızlı pc hangisi? bu soruyu cevapla önce hacı :D
hepsi bi yerden sonra sapıtıyo, en hızlısı yok, şuna göre buna göre,şu anda bu anda hızlısı var :)
-
Bencede bir sure sonra hepsi yavasliyor. Eger cok yavasladiysa useri komple sil yenisini ac bence.
-
operaya sardım beyler, makinası pek ciğerli olmayana tavsiye ederim.
bir gün kullanın alışacaksınız..
benim makinada on numara. kasmıyor yani chrome kadar. -
Kimse dragon browser dememis !
-
chrome tabiki
-
buraya yazıyorum 50 defa test ettim takan takar takmayan takmaz.
chrome tabanlı olmasına rağmen sayfaları en hızlı açan yandex browser.
pc'mde yüklü olan diğer browserlar
opera , firefox , waterfox , chrome , ie , maxthon
-
Chrome yerine srware iron ya da comodo'nun düzenlediği chromium tabanlı tarayıcılar kullanılabilir. En azından her haltı google'a ispiyonlamıyorlar(mış).
Ben 4 senedir, belki de daha fazla, opera kullanıyorum. İnternete aşina olanlar bilirler, zamanında w3c standartlarına en çok uyan tarayıcıydı. Fare hareketleri falan, alışkanlık işte. Androidde de opera kullanmaya diretiyorum. Şimdi prestodan webkit'e geçti gerçi. 12.16 sürümü son presto tabanlı olmalı. x64 sürümü oldukça kararsız, kullanmanızı tavsiye etmem.
IE iyidir, severim. 11 Preview ile çağ atlamış. Kullanmayı denemelisiniz.
-
Ben bilgisayarimda ve tabletimde opera kullaniyorum. tikir tikir calisiyor. pc de chrome'da yuklu ama ihtiyacim olmuyor pek.
-
futurist bunu yazdı
beş parmağın hepsi bir değil hepsinin ayrı mağfiretleri vardır
choreme en hızlı açılandır. yazı fontu bütün tarayıcılara göre en küçüktür. çok fazla müdahele ettirmez kendine. renk kartelası vardır.eklenti olarak
*
mozilla sayfa arası gezimlerde iyidir. eklentisi çoktur. kendine ait ftp programı bile var. video indirme eklentisi var
*
internet explorer tam bir baş belasıdır. az küfrettirmez kendine. herkesin kullandığı çoğu kodu geç eklediğinden tasarımlcılar için kabus. ama avrupa olsun dünyada ne hikmetse çok geniş bir kitle tarafından kullanıldığından göz ardı edemiyorsun.
*
opera fena değil ama çok kullanışlı değildir. diyelimki 5 sayfa açık birden elektirk gitti. yada pat kapadın. bir sonraki açılımda orada sayfalar otomatik açılıyor. aşağıda büyük küçük mercek olduğundan istediğin sayfayı manuel olarak büyültüp küçültürsün
*
safari apple ait bir tarayıcı o yüzden tasarımı kayarak yapmışlar şahsen arayüzünü seviyorum ama windows yüklü olan yerde çok yavaş ve sorunlu oluyor.
*
yandex şimdiye kadarki bütün tarayıcılardan en değişik olanı.
maalesef birşey ararken bulmak o kadar kolay değil. araştırma safhasından kullanıyorum. ama 2 güzel özelliği var
sitelerin solda listesine bakarken bir videoyu siteye girmeden çalıştırabiliyorsun. onu izlerken yanda arama yapmaya devam ediyorsun.
gerçi son kullandığımda bu olmadı..
2. özellik bir siteyi beğendin. sık kullanılan olarak işaretledin. yeni sayfa açmadan yukarıdaki bir yere tıklıyor tüm liste yanda. çok kullanışlı.
deniz manzarası koydum. her google açtığımda deniz görüyorum.
göresel aramda filtresi var.
** bence hepsini yükle . her özell
ik için birini kullanmozillada geziyorum
yandexde mzük dinliyorum
choremede açılmayan videoları bakıyorum
diğerleri sadece tasarım nasıl görünüyor diye
Aktif ve paylaşımcı müride her okuduğum konuda yorumlarına rastlıyorum takipteyim :D