En İyi Yapabildiğiniz Şey Nedir?
-
HeadBanger bunu yazdı:
bana bi kayıt yapıp atmaıdn ya ne diyim sana..
-----------------------------yaparız bi ara :)
-
1-yüzmek, dalmak , çıkmak. dipdalmak, su dibinde haeketsiz kalıp nefes tutmak, yavru ahtopotları taşla kovalamak :D
2-kimsenin ömrü hayatında bilmediği sanatçıları dinlemek ve gelecekte hit olacak parçaları ve sanatçıları hit olmadan yıllar önce tahmin edip tutturmak.nabza göre ritim vermek.hangi şarkıların aslında hangi şarkılardan çalıntı olduğunu bir dinleyişte çakmak. ay lav yu del shannon bu arada
-
iki cümleyi bazen bir araya getiremiyoruz insan olarak çok kötü durumlarda kaldığımız da oluyor bazen de çok dengesizleşiyoruz :)
insanız işte sonuçta herkesin yapabildiği veya yapamadığı şeyler vardır en iyisini veya en kötüsünü zaman faktörleri belirler
-
Hmm.. Pes iyi oynarım desem yalan olur. iyi pes maçı izlerim ama onda da bazı pozisyonları kaçırıyorum. :)
-
her boku yaparım karamsar değilim.. bu konuda söz bile uydurduydum bi ara.. "bişeyi yapamam dersen yapamazsın yaparım dersen en fazla daha çok bozarsın" :| ..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
hiç bişey
-----------------------------uğur böceği tut elinde :)
-
En iyi yapabildiğim şey, karşımdakini çok dikkatli dinlemem ve analiz edebilmem.
-
Bende gitar çalıyorum.
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
rezil olmak amk :D yada hiç bir şeyi düzgün yapamamak :D gerizekallılık var sonra :D mal falan :| kendimi sikesim var :|
-----------------------------yürü be a.q :D
-
manyak derecede abartırım aq fareyi fil yaparım milletede zorla yediririm, ölümüne uyurum"en iyi ben uyurum" diyenede hodri meydan
ha bide adam akıllı hiç bi halta yaramam bombos bı ınsanım aq
düzenleme:sabaha karsı sabaha karsı kendıme ne dolmusum be birader..