En Kolay En Hızlı Ve Pratik Kazanma Yolu
-
hayatta hiç paran ve hiç bir şeyin yok ve kısa sürede bir jet alacak kadar para sahibi olunacak kadar bi iş yapılabilir miy yada cok cok az bir sermayeyle en hızlı şekilde asıl büyünebilinir. bu konuda fikirleri olan var ne iş yaparsanız en hızlı şekilde büyürsünüz.
-
valla o dedigin osa olsa kumarla ya da bi yeri soymakla olur bence
-
basit hayatınla oyna mafya uyuşturucu işlerine giriş
-
legal olarak çok zor tabi ki , jet mi lazım hocam sana :)
-
RootB bunu yazdı
legal olarak çok zor tabi ki , jet mi lazım hocam sana :)
en büyük hayalim bir jet almak yada bir jet kullanmak. fena paraya ihtiyacım var. :) karışık durumlarımda var. kafamda bi dünya ve karışık.. doğdu düşünemiyorum ben artık.. :)
-
kısaca öyle bi iş yapıp parayı vurmam lazım.
-
narkozMRT bunu yazdı
kısaca öyle bi iş yapıp parayı vurmam lazım.
Hocam Cesaretın varsa sana bir banka soygun planı ayarlayım yap benim payıma düşenide fakirlere bagışlarsın ben paraya dokunmam
-
Senin ihtiyacın kısa zamanda jet kullanabilmek. Problemini doğru analiz et.
-
ulan böyle kısa yoldan zengin olma arzusunu miroğlu'yla bilinç altımıza işlediler hep. adam fakir bir hafta sonra altına jip çekti. herkeste aynı istek, boş hayaller. zengin olmak istiyorsan en sevdiğin, çok keyif aldığın işi belirle. zaten sevdiğin işte gümbür gümbür seviye atlarsın. en iyisi olursun para gelir oh mis temiz ve helal olanı.
-
WALLACEs bunu yazdı
ulan böyle kısa yoldan zengin olma arzusunu miroğlu'yla bilinç altımıza işlediler hep. adam fakir bir hafta sonra altına jip çekti. herkeste aynı istek, boş hayaller. zengin olmak istiyorsan en sevdiğin, çok keyif aldığın işi belirle. zaten sevdiğin işte gümbür gümbür seviye atlarsın. en iyisi olursun para gelir oh mis temiz ve helal olanı.
yıllardır çalıdıyorum parayı vurmak için. 3 iş yapıyorum kardeşim. para biriktirmek için.
-
kısmet hacı. gerisi yalan aq. 50 yıl bir yerlerini yırtıp birşey kazanamayan var. 2004 te feysi kurup otobüs parası dahi yokken bugun 10 küsür milyar dolara sahip olan bir mark teyze var.