folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder En Sağlıklı Su Markası ?

En Sağlıklı Su Markası ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

adam en sağlıklı su markası demiş millet yok erikli yok bilmem ney yazmış

nerden biliyosunuz amk en sağlıklı olduğunu evde llaboratuarınız mı var
    hit almak için böyle saçma sapan konular açılıyo ayar oluyorum
    bari tadını en beğendiğiniz su markası diye açsaymışsın daha mantıklı olurmus bende boyle sivri bi çıkış yapmazdım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

solstice bunu yazdı:
    -----------------------------

qoqo bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

erikli

Kesinlikle :) Su şekerli resmen gayet güzel (:

erikli damacana fiyatıda iyi :)

Hocam erikli 6 lira, nestle de 4-5 lira olması lazım. 1 lira fazla ver haftada daha güzel su iç yahu :)

Bu arada balıkesir'de oturuyorum benim hatun sipariş alıyor su siparişi. Erikli,alacam,nestle.

Günde 1000 tane erikli 700 tane nestle 400 tanede alacam satılıyor. Tabi genel söyledim bunu, aralarındaki orantı hep böyle ama

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

aquafinayı tek geçerim keşke damacanada satsalar

aquafina türkiye ye ilk girdiğinde tadı çok güzeldi , şimdi o yüksek fiyatına rağmen tadı iğrenç hocam nasıl içiyorsun? sırf arkasında pepsi var diye marketlerde satılıyor hala.

Eriklinin tadı gerçekten bir ayrı , damla ve nestle ucuz arıtma suları hocalar biliyorsunuz dimi ? 

Şalgam suları bile artık cam şişeye konmaya başladı , sütler ayranlar. Ve tat farkı bayabir oluşuyor. Mümkün olduğunca cam şişe alın. Sağlığınızı düşünmüyorsanız damak tadınızı düşünün.

Erikli kadar güzel tek bir su vardı Turkuaz Su , sonra piyasadan kalktı. Damla yaptılar ama tatta gitt. (Turkuaz da arıtma suyuydu)

B

Bu şişeyi kim unutabildi ? 

ZC8KAPPTURKUAZ%20SU-RESİM-ATAŞEHİRWEB.jpg%20%28322×157%29

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

sütün pH derecesi 6.0

eriklinin pH derecesi 7.0

eskiden turkuaz vardı tadı deniz suyuna benziyordu ama piyasadan çektiler ğaliba

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

hocam bi zamanlar hayat su da çalışıyordum . emin ol hayat su en sağlıklı su niye diye sorarsan ; 

- Öncelikle su sakaryadan çıkıyor dağların arasından süper bir sistem kurulmuş o dağların arasına . Tamamiyle doğal hiç katkı maddesi yok tatlandırıcıymış şuymuş

buymuş hicbirsey yok tamamen doğal pH değeri de gayet iyi . Hayat suyun bi tek dez avantajı var ; o da sucuya ve dükkanının bulunduğu yere bağlı . Dez avantajı

şu hayat su damacanaları biraz dandik suda da şu bakımdan bi dez avantaj var su güneşte bekleyince tortulanıyor ve tadı acı oluyo nedense . Eğer gölge bi yerde

beklerse hayat suyun suları çok güzel oluyor

Erikli su da gayet güzel ancak ;

-Su tamamiyle doğal değil . Kaynak doğal bir şekilde çıkartılıyor ancak fabrikasında tatlandırıcı katılıyor . Erikli suyun doğal hali biraz acı çünkü.

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

iqsuz   (: yorumuna saygı duyuyorum. Hit alınca elime geçen bir şey olmuyor belki biraz ego geçiyordur ama bunun bir işime yaramadığını anladığım günden beri hitin mutluluğunu yani egoyu bıraktım. Asıl amacım seni tatmin eder mi bilmiyorum ama matket rafında biri 30kr biri 69 kr olunca acaba hangisi ? diye düşündüm. Belki birinin suyunda daha çok arsenik vardır ? Bilmem için nete başvurmam gerekti. Google bi işime yaramadı. TBT ye açtım önce tbt burdan bütün vatana millete yayılsın doğru şeyler diye düşündüm. Evet sadece bu.

Jigsaw  dağların arasından çıkıyor olması sağlıklı olduğu anlamına gelemez. Toprakta belkide zararlı madde vardır. Hala beni anlamadınız suyun dışında Al REnk CL Na Tat gibi değerlerin kaç olması sağlıklıdır demek istemiştim ama konu şu ana kadar gümlemiş halde.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

http://www.gidateknik.com/wp-content/uploads/2011/03/%C3%A7ene-suyu.jpg

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

munzursusise.jpg%20%28425×600%29

Favorim ama olmadığında erikli içerim

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

valla bilimsel olarak soruyorsun da, su getirme dersinde hocanın dediği şeyi hatırladım,

sertlik ve ph'ı önemliydi sanırım. ama hoca dedi "çoğunda yazmıyor bile asıl önemli içerik"

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

yaklasık 1 yıldır arıtma su kullanıyoruz . makinanın markası bms miydi ne. gayet güzel. içimi damacana sudan daha güzel

le le le sakine
Toplam Hit: 7976 Toplam Mesaj: 57