En Vahşi Hayvan: The İnsan...
-
Evrende ki ev vahşi yaratığız. Haydi kabul edelim. Diktiğimiz binalar bulutların ayaklarını gıdıklasa da, insanlığımız hala magma tabakasında. Bilerek, isteyek ve kasten can yakıyor ve can yaktıkça mutlu oluyor, zevk alıyoruz. En çok can yakanlar daha medeni oluyorken; ağlayan bir çift göze peçete uzatanlar medeniyet namına tutuklanıyor...
Koskoca bir yalanız, önce kendimize söylediğimiz. Kaldır önünde ki dev aynasını da. Hiç birimiz değerli değiliz. Hesaplarımızda ki bol sıfırlara rağmen; Benjamin'in küçük resmi karşısında değer yitiriyor insani değerlerimiz. Kendimizi afyonluyoruz aşkla, parayla ve Tanrı'yla... Tanrı aşkı yaratmıştı. Aşk sonra parayı doğurdu ve paranın çocukları da yeni yeni Tanrılar yarattılar afyonlanmamız için...
Düşüncelerimin tamamı: fikirsel mastürbasyonumun erken boşalaması. Dostum sana tavsiyem; Çokça oku, azcık düşün ama hiç konuşma. Çünkü göze batarsın o kadar androitin arasında ve aptalcadır düşündürdüklerin (!) 6 cantimetre çapında bir deliğin etrafında dönüyor dünya. Yanlış biliyorsunuz. Aslında farkında bile olmadan o küçük karanlık deliği seviyorsunuz...
Kimseye güvenme, uzvundan düştüğün adama bile. Geçmişinin koridorlarında yürürken bir gözün arkanda olsun her daim. Bütün olanlara kayıtsız kaldım ve en az bende onlar kadar suçluyum. Lütfen tutuklayın beni sayın hakim!...
Saygılarımla
Not: Kitapta yazdığım bir yazımdı. Sitede de paylaşayım dedim.
-
"Kaldır önünde ki dev aynasını da. Hiç birimiz değerli değiliz. Hesaplarımızda ki bol sıfırlara rağmen; Benjamin'in küçük resmi karşısında değer yitiriyor insani değerlerimiz"
fight club repliği gibi olmuş :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
"Kaldır önünde ki dev aynasını da. Hiç birimiz değerli değiliz. Hesaplarımızda ki bol sıfırlara rağmen; Benjamin'in küçük resmi karşısında değer yitiriyor insani değerlerimiz"
Doğrudur ama o filmi izlemediğim için yorum yapamadım şimdi :-/ -
HannibALgan bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
Doğrudur ama o filmi izlemediğim için yorum yapamadım şimdi :-/
-----------------------------izle kesinlikle izle soğuk duş etkisi yapıyor :)
bende 3 gün önce izledim
-
Bugün bulursam izliyeyim öyleyse...
-
up.
-
sanırım biraz yalnız kalmalıyım
-
Küçük İskender tarzıyla benziştirdim az biraz =)
Ne kadar doğru bir söz aslında en vahşi hayvanın insan olması kimi zaman.Başarılar dilerim.
-
http://www.youtube.com/watch?v=fkN6C1ur1t8
en vahşisi insan tabi -
dostum insan aslinda esi benzir olmayan muthis bir varliktir. sadece 3D fiziksel bendeden bahsetmiyorum. insan ozunde muthistir. fakat dunyaya hakim olan Parasal Sistem yuzunden bu haldeyiz ;) Zengin kesim uzerimizde strateji oyunu oynuyo. buyuzden boyleyiz. hayatimiz tehlikede, boyuzden bukadar hirciniz...
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
dostum insan aslinda esi benzir olmayan muthis bir varliktir. sadece 3D fiziksel bendeden bahsetmiyorum. insan ozunde muthistir. fakat dunyaya hakim olan Parasal Sistem yuzunden bu haldeyiz ;) Zengin kesim uzerimizde strateji oyunu oynuyo. buyuzden boyleyiz. hayatimiz tehlikede, boyuzden bukadar hirciniz...
Adına düzen dedikleri bu düzensizlik bize hizaya getirmeden, bizi çarklarının arasında azip o kalmış tek dişi ile çiğneyip çiğneyip tükürmeden kurtulmalıyız kendimizden