folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder En Yaygın Ve En İyi Muhasebe Programı?

En Yaygın Ve En İyi Muhasebe Programı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

ETA7 flat monitörlerde kapkara ekran şaftımız kayıyodu bakarken ekran 1-2 dakka sürekli bakınca hocayı göremiyoduk gözler kamaşıyodu hey gidi günler :)

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Bizim Muhasebede Luca kullanıyorlar gayet memnunlar.Bütün programları denediler Luca da karar kıldılar.Web üzerinden çalıştığın için veri kaybı da sıfıra iniyor.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Şirket muhasebesinde Logo ve Mikro kullanıyoruz.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

luca’ya büyük ödül

türmob’un “luca projesi”, oracle’ın en başarılı çözüm projesi ödülü’nü aldı
    türkiye’nin yeni avrupa şampiyonu: türmob ve luca projesi

türmob’un, meteksan sistem ile çözüm işbirliği ve oracle teknolojisi ile üyeleri için geliştirdiği, türkiye’nin ilk internet tabanlı merkezi muhasebe sistemi luca projesi, oracle avrupa birliği’ne katılım ülkeleri bölgesi en başarılı çözüm projesi ödülü’ne layık görüldü.

4 mayıs 2007 cuma günü oracle türkiye genel müdürü atilla kıral, türmob genel başkanı mehmet timur, meteksan sistem bilişim grubu yönetim kurulu başkanı alper köstem, oracle ve türmob’un üst düzey yöneticilerinin ve oda başkanları’nın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda bu üç kurumun ülkemize uluslararası arenada başarı getiren işbirliği ve ödülü kutlandı. ankara hilton oteli’nde düzenlenen öğle yemeğinde ödül oracle türkiye genel müdürü atilla kıral tarafından, türmob genel başkanı mehmet timur’a takdim edildi.

toplantıda söz alan ve luca projesi ile ilgili bilgiler veren türmob genel başkanı mehmet timur, “luca projesi, türmob’un üyeleri için geliştirdiği, türkiye’nin ilk internet tabanlı merkezi muhasebe sistemidir. türkiye serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler odaları birliği olan türmob, türkiye genelinde 78 odada örgütlü 72 bin meslek mensubunun, değişen muhasebe standartlarına uyum sağlayabilmeleri için gerekli ve uygun ortamı hazırlayan bir kurumdur. değişen dünya muhasebe standartları’nın türkiye’de de meslek gruplarınca sağlıklı olarak uygulanması için gerekli altyapıyı oluşturmaya çalışan bir kurum olarak, luca projesi’yle bunun üst düzeyde yaratıcılığını üstlenmiştir. türmob’un tüm meslek mensuplarını internet ortamında, aynı çatıda toplamak üzere yarattığı luca projesi’nin yaklaşık dört yıl önce başlayan maratonunun bugün bu noktalara gelmesinden dolayı onurlu ve gururluyuz. luca projesi’ni sadece mesleki açıdan değil, toplumsal bir bakış açısıyla da değerlendirmek gerekir. uluslararası bir ödül alan türmob’un luca projesi, türkiye için de iyi bir örnek oluşturmaktadır. türkiye’deki serbest muhasebeci mali müşavirlerin tüm bilgilerine internet üzerinden, yani artık istedikleri her yerden ulaşabilmeleri, asıl işleri olan denetim rolünü daha etkin olarak gerçekleştirmelerine olanak tanımaktadır. yasal düzenlemelerden doğacak değişikliklere de anında uyum sağlayan bu yazılım ile, işlemlerini de kesintisiz olarak ve doğru bilgilerle gerçekleştirmektedirler. luca yazılımı aracılığıyla ssk, maliye bakanlığı ve vergi daireleri gibi kurumlara gönderilmesi gereken evraklar zamanında ve geçerli olan son şekliyle aktarılabilmektedir.”

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

eta bu konuda kendini kanıtladı ama piyasada yeni bi program var visera diye. fazla duyulmadı ama kullanılabilrlik açısından. işlem yapma hızı açısından çok iyi bir programdır. eta vs. veritabanı olarak sql 2005 kullanıyor ama visera advantage database kullanıyor ve araştırdığım kadarıyla oracle dan sonra en hızlı ve en güvenilir veritabanı. programı yazanları tanıyorum belki çoğunuz duymuştur. ender arslantürk ve ilker arslantürk. fiyat olarakta uygunlar. ama piyasada yeniler tercih etmezdim. ama bi 10 sene sonra eta ile yarışıcak seviyeye gelirler diye düşünüyorum. potansiyeli olan bi program ve tutulacağını düşünüyorum.

www.viserayazilim.com

bu siteden demo talabi isteyip en azndan denemenizi isterim. adamların tek kıl olduğum noktaları milleyetçi bi yaklaşım içerisinde olmaları ve sadece yurtiçine hitap etmeleri. öğrenmeleri gereken çok şey var.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

logo ve netsis bence..

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

logo start yada eta diyorlardı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

anarsist_manyaq bunu yazdı:
    -----------------------------

eta bu konuda kendini kanıtladı ama piyasada yeni bi program var visera diye. fazla duyulmadı ama kullanılabilrlik açısından. işlem yapma hızı açısından çok iyi bir programdır. eta vs. veritabanı olarak sql 2005 kullanıyor ama visera advantage database kullanıyor ve araştırdığım kadarıyla oracle dan sonra en hızlı ve en güvenilir veritabanı. programı yazanları tanıyorum belki çoğunuz duymuştur. ender arslantürk ve ilker arslantürk. fiyat olarakta uygunlar. ama piyasada yeniler tercih etmezdim. ama bi 10 sene sonra eta ile yarışıcak seviyeye gelirler diye düşünüyorum. potansiyeli olan bi program ve tutulacağını düşünüyorum.

www.viserayazilim.com

bu siteden demo talabi isteyip en azndan denemenizi isterim. adamların tek kıl olduğum noktaları milleyetçi bi yaklaşım içerisinde olmaları ve sadece yurtiçine hitap etmeleri. öğrenmeleri gereken çok şey var.

-----------------------------

1-2 saniyede db nin hepsini taratabilen ruh hastaları bunlar mıydı :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

ege bolgesinde netsis kimse kafa tutamaz

diger illerde Eta logo . 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar