Endüstri Mühendisi Varmı?
-
endüstri mühendisliğinde okuyan veya bitiren varsa endüstri mühendisi ne iş yapar? iş imkanları filan nasıldır? birde üniversitenin
önemi çokmudur?
-
tek diyebilecegim üniversitenin önemi hat safhada.
cünkü her üniversitede var neredeyse ve 4-5 sene öncesi gibi degil bu meslek ne yazık ki..
halamın oglu 3 sene önce felan kocaeli üniversitesinden mezun oldu, su an istanbulda arete diye bi firmada yönetici..
aylık 10 bin liraydı son maası..
edit : kaptan nickli mürid okan üniversitesinde endüstri okuyordu.
-
valla dostum ben bütün sene endüstri hayaliyle hazırlandım sınava ama şimdi karar değiştirdim makina okucam ama aklımda hep endüstri var ancak aç kalma ihtimali çok fazla olan bir bölüm kendini iyi geliştirmediğin sürece sıradan işler yaparsın ama kendini iyi yetiştirirsen iyi para kazanırsın tabii ki.
-
endustri muh. mi? olm naaptiniz lan cok yuksek oralar :|
gelin kibrisa :3 girne amerikan endustri %100 BORU pardon %100 burslu kesin tutcak :3
-
Bilkentteki bazı mühendislik hocaları Endüstri Mühendisliğini mühendislikten saymıyorlar. :D
-
al bak benim konumyardımı dokunur bikaç kişi bişeyler yazmış
http://www.tahribat.com/Forum-Endustri-Muhendisligi-Okumus-Okuyan-Veya-Bilenler-107117/
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Bilkentteki bazı mühendislik hocaları Endüstri Mühendisliğini mühendislikten saymıyorlar. :D
-----------------------------o da bişeymi, bizim hocalar elektronik(benim bölümüm) ve makina dışında kalan mühendislikleri mühendis saymıyo.
"kıytırıktan mühendislik bunlar" filan deyip dururlar.
bi tanesi varki; adamın ziraat mühendisliğiyle ne alıp veremediği varsa her ders ziraatle bi daşşak geçer muhakkak.
konu için;
endüstri okumak işletme okumak gibidir. işletmede işe girerken üniversite daha ağır basar;
endüstri müh. de üniversite önemlidir, fakat kişisel yeteneklerinizle üniveritenin açığını kapatabilirsiniz.
hiçbişeyden tam olarak anlamaz ama herşeyden biraz anlarsınız. ortaya karışık bi bölüm.
bu zamanda yazılabilecek en iyi bölüm tıp(bence), olmadı hukuk diye gider
-
valla dostum ben bütün sene endüstri hayaliyle hazırlandım sınava ama şimdi karar değiştirdim makina okucam ama aklımda hep endüstri var ancak aç kalma ihtimali çok fazla olan bir bölüm kendini iyi geliştirmediğin sürece sıradan işler yaparsın ama kendini iyi yetiştirirsen iyi para kazanırsın tabii ki.
makina okurken bide hangisi iyimiş deme mekenik oku sebebi inşaat işi bitmez dayı oglu makina mekanikten mezun insaata kral gibi gecen hafta ziyaretine gitigimde cayı önünde leptoptan facede video izliyordu -
Endüstri mühendisleriyle alay etmek için söylemiyorum ama buradaki arkadaşların bir espirisi var çok hoşuma gidiyor "Endüttürü mühendisliği mi?"
-
http://podcast.ie.bilkent.edu.tr/?p=episode&name=2010-07-15_endustri_muhendisligi_tanitim.mp4
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bende saymıyorum :)