folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Endüstri Mühendisi Varmı?

Endüstri Mühendisi Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

endüstri mühendisliğinde okuyan veya bitiren varsa endüstri mühendisi ne iş yapar? iş imkanları filan nasıldır? birde üniversitenin

önemi çokmudur?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tek diyebilecegim üniversitenin önemi hat safhada.

cünkü her üniversitede var neredeyse ve 4-5 sene öncesi gibi degil bu meslek ne yazık ki..

halamın oglu 3 sene önce felan kocaeli üniversitesinden mezun oldu, su an istanbulda arete diye bi firmada yönetici..

aylık 10 bin liraydı son maası.. 

edit : kaptan nickli mürid okan üniversitesinde endüstri okuyordu. 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

valla dostum ben bütün sene endüstri hayaliyle hazırlandım sınava ama şimdi karar değiştirdim makina okucam ama aklımda hep endüstri var ancak aç kalma ihtimali çok fazla olan bir bölüm kendini iyi geliştirmediğin sürece sıradan işler yaparsın ama kendini  iyi yetiştirirsen iyi para kazanırsın tabii ki.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

endustri muh. mi? olm naaptiniz lan cok yuksek oralar :|

gelin kibrisa :3 girne amerikan endustri %100 BORU pardon %100 burslu kesin tutcak :3

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilkentteki bazı mühendislik hocaları Endüstri Mühendisliğini mühendislikten saymıyorlar. :D

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

al bak benim konumyardımı dokunur bikaç kişi bişeyler yazmış

http://www.tahribat.com/Forum-Endustri-Muhendisligi-Okumus-Okuyan-Veya-Bilenler-107117/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilkentteki bazı mühendislik hocaları Endüstri Mühendisliğini mühendislikten saymıyorlar. :D

o da bişeymi, bizim hocalar elektronik(benim bölümüm) ve makina dışında kalan mühendislikleri mühendis saymıyo.

"kıytırıktan mühendislik bunlar" filan deyip dururlar.

bi tanesi varki; adamın ziraat mühendisliğiyle ne alıp veremediği varsa her ders ziraatle bi daşşak geçer muhakkak. 

konu için;

endüstri okumak işletme okumak gibidir. işletmede işe girerken üniversite daha ağır basar;

endüstri müh. de üniversite önemlidir, fakat kişisel yeteneklerinizle üniveritenin açığını kapatabilirsiniz.

hiçbişeyden tam olarak anlamaz ama herşeyden biraz anlarsınız. ortaya karışık bi bölüm.

bu zamanda yazılabilecek en iyi bölüm tıp(bence), olmadı hukuk diye gider

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

valla dostum ben bütün sene endüstri hayaliyle hazırlandım sınava ama şimdi karar değiştirdim makina okucam ama aklımda hep endüstri var ancak aç kalma ihtimali çok fazla olan bir bölüm kendini iyi geliştirmediğin sürece sıradan işler yaparsın ama kendini  iyi yetiştirirsen iyi para kazanırsın tabii ki.

makina okurken bide hangisi iyimiş deme mekenik oku sebebi inşaat işi bitmez dayı oglu makina mekanikten mezun insaata kral gibi gecen hafta ziyaretine gitigimde cayı önünde leptoptan facede video izliyordu

Beleş wireless kahramanı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Endüstri mühendisleriyle alay etmek için söylemiyorum ama buradaki arkadaşların bir espirisi var çok hoşuma gidiyor "Endüttürü mühendisliği mi?"

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwmeRt
    SwmeRt's avatar
    Erkek

http://podcast.ie.bilkent.edu.tr/?p=episode&name=2010-07-15_endustri_muhendisligi_tanitim.mp4

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Bende saymıyorum :)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 2114 Toplam Mesaj: 12