Enter Tuşunun Asci Karşılığı
-
enter karakterini nasıl yazarım alt+ bilmemne diye ve o karakteri kopyalayıp bi yere yapıştırmam lazım nasıl yaparım ?
-
Chr(13)
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
Chr(13)
-----------------------------birz daha açsan hocam ? hemşeriyiz bak bende rizeliyim kalkandere denim...?
-
:D
Nerde kullancaksın
-
lalada bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
Chr(13)
-----------------------------birz daha açsan hocam ? hemşeriyiz bak bende rizeliyim kalkandere denim...?
-----------------------------Muhabbete gel :) koptum akşam akşam :D
-
bloodmage bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
Chr(13)
-----------------------------Muhabbete gel :) koptum akşam akşam :D
-----------------------------hocam bunu karakter olarak bi yere kopyalayıp yapıştırmam lazımki yapıştırıcağım şey mobil cihaz ak :S orda alt yok win mobile 5
-
ascii kodu 13 dür ama işine yaramaz anldığım kadarıyla. Bir satır aşşağı atlayacaksan \n i kullan.
-
ALT+013
-
lalada bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
Chr(13)
bende ayrancı :| -
Enter tuşunun karşılığı kullandığın kulandığın ortama göre değişebilir. Winmobile 5 de eğer vb veya benzeri bir dilde kullanıyorsan chr(13) veya chr$(13) komutu işini görür. Eğer herhangi bir txt dosya içerisine veya ekrana gömeceğim dersen ? chr$(13) gibi bir komut girmelisin. Özetle karakler yazacağın yere asclii kodu olan 13'ü ğirmen yeterli.
-
herkese çok teşekkür ederim jamaikalı bi abimiz çözdü sorunumu :) adamı tahribata davet ettim gelirse kefil olacam dünyaya açılalalım :)