Erbakan‘In Müthiş Savaş Zekası Ve İran Analizi
-
Kişilik olarak çok sevdiğim bir insandı..
Hatta birileri için.. Bunlar daha çocuk ne yaptıklarını bilmiyorlar çok büyük oyunlar oynuyorlar gibidinsen bir söz söylemişti.
-
adam açık açık şeriatı istiyorum bu yönetim tarzını benimsiyorum diyordu. en azından şimdiki kaypaklar gibi sonradan kabak çiçeği gibi açılmıyordu.
Ancak zekası ve karakteri bakımından saygı duyduğum bir lider di.
-
kör ölünce badem gözlü olurmuş hacı...
-
zeka olarak gerçekten çok değerliydi
Not:Leopard tanklarının bi nevi mucidi diyebiliriz. -
çok pis sövücem ama öldü diye ölüye saygıdan etmiyorum
amk erbakan olmasaydı şu an ülkede dinciler ve dinci olmayanlar diye bir ayrım olmayacaktı !!!
dini kullaranak siyaset yapan bu zamana zemin hazırlayan Atatürkü dinsiz gösteren hep erbakan takımıydı
-
hipokondriyak bunu yazdı
amk erbakan olmasaydı şu an ülkede dinciler ve dinci olmayanlar diye bir ayrım olmayacaktı !!!
dini kullaranak siyaset yapan bu zamana zemin hazırlayan Atatürkü dinsiz gösteren hep erbakan takımıydı
Erbakandan öncede vardır ama korkularından konuşamamışlardır
-
CAgAtAy bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Erbakandan öncede vardır ama korkularından konuşamamışlardır
sence fırsat kaldı mı :) Atatürk son dönemleri cumhuriyer halk fırkasısndan sonra inönü liderliğinden atatürk tarafından bir parti kurdurulması sonrasında diğer partidekilerin fişlenmesi ismet inönü dönemi diktatörlüğü
sonrasında 60 daki darbe 80 deki darbe derken :)
-
ısrarla tamamını okuyun derim hacılar, gerçekten yetişmiş biriydi..
http://tr.wikipedia.org/wiki/Necmettin_Erbakan
-
Prometheus bunu yazdı
onların hristiyan birliği var biz müslüman birliği kuralım onları ezelim.
ee sonra?
insanlar birbirini ezmeye niye bu kadar meraklı?
şu silahı yapalım diyene kadar silahsızlanmayı sağlayalım diyen niye çıkmıyor?
Bush, Rothschild gibi amcaların bunu en çok dile getiren kişilerdir.Hatta Erbakan'ın aksine bir tanrıya inanmamak gerektiğini bilecek kadar zeki bile olabilirler(!)
-
Zeki biri olduğu halkı dinle daha iyi yönlendirebileceğini kavramasından belli. Karakter meselesi tabi.