folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erdoğan"Dan Ermeni Sınırı ŞARTI

Erdoğan"Dan Ermeni Sınırı ŞARTI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Antakya Belediyesi'nde yaklaşık 2 saat basına kapalı olarak değerlendirme toplantısı yapan Başbakan Erdoğan, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ermenistan'ın Türkiye sınırının açılacağı yönündeki beklentileri sorulan Erdoğan, şunları söyledi:
    “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın ne söylediğine bakmalısınız. Sağdan soldan gelen haberlere bakmayacağız. Kaç kez açıkladık. Biz Azerbaycan, Ermenistan arasında mutabakat sağlanmadığı sürece Dağlık Karabağ konusunda Türkiye Ermenistan olarak nihai bir sözleşmeyi imzalamayız.
    Altyapı çalışmalarını yaparız, ön çalışma yaparız. Bu kesinlikle Azerbaycan Ermenistan arasındaki Dağlık Karabağ sorununun çözümüne bağlıdır. ABD, bu konuda Minsk üçlüsü olarak üstlendikleri görevi yerine getirmeleri lazım. Bu Minsk'in içinde Fransa ve Rusya'da var. Bunu çözmeleri lazım. Çözdükleri anda bizim için hiç bir problem yoktur.
    Biz bunu açarız. Bunu daha önce de söyledim. Milli maçın kapıların açılmasıyla yakından uzaktan alakası yok. Cumhurbaşkanımızın Ermenistan'daki milli maça gitmesi kapının açılmasını anlamına mı geldi? Öyle bir şey oldu mu? Olmadı. Beyanlarının hiç biri beni de Cumhurbaşkanımız da bağlamaz. Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden hükümetin başı olan Başbakan, böyle şeyin olmayacağını söylüyor. Bu kadar basit.”

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Hala adam gibi yumruğunu vuramayıp abd minsk yapcakmışta olacakmışta sözleri kafa karıştırıcı sözler geliyor bana...Neden demiyor ;

Sözde soykırım yalanını kafanızdan sileceksiniz;

türk topraklarınızdan gözünüzü çekeceksiniz;

karabağdan derhal çıkacaksınız;

sözde soykırım tazminatı raporlarınızı yırtacaksınız ?

12 ekimdeki milli maç kayseride değil trabzonda oynansın. itolit ermeniler.. kancıklar...

k ıraka operasyon yapacağız. yine araya abd karıştırdı...hala abd ırak türkiye üçlü sistem diyorlar halka yalan söylüyorlar..sınır kapısısındada aynı şekilde  abd şovenistliği yapıyor. türkiye ankaradan değilde waşingtonda yönetiliyor sanki...demezler mi ülkendeki krize odaklan işsiz kalan vatandaşın hali ne olacak ? banane ermeni sınır kapısından diyemiyorlarda obama geldi türkiyeye mecliste al gülüm ver gülüm hesabı çıkardılar başımıza bir anda ermeni sınır kapısı ...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

Hala adam gibi yumruğunu vuramayıp abd minsk yapcakmışta olacakmışta sözleri kafa karıştırıcı sözler geliyor bana...Neden demiyor ;

Sözde soykırım yalanını kafanızdan sileceksiniz;

türk topraklarınızdan gözünüzü çekeceksiniz;

karabağdan derhal çıkacaksınız;

sözde soykırım tazminatı raporlarınızı yırtacaksınız ?

12 ekimdeki milli maç kayseride değil trabzonda oynansın. itolit ermeniler.. kancıklar...

k ıraka operasyon yapacağız. yine araya abd karıştırdı...hala abd ırak türkiye üçlü sistem diyorlar halka yalan söylüyorlar..sınır kapısısındada aynı şekilde  abd şovenistliği yapıyor. türkiye ankaradan değilde waşingtonda yönetiliyor sanki...demezler mi ülkendeki krize odaklan işsiz kalan vatandaşın hali ne olacak ? banane ermeni sınır kapısından diyemiyorlarda obama geldi türkiyeye mecliste al gülüm ver gülüm hesabı çıkardılar başımıza bir anda ermeni sınır kapısı ...

Siyaset yapmanın anlamı nedir?  ya da siyaset nedir? bunu bir öğren güzel kardeşim...

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

kelime oyunları yapmasını cok iyi beceriyor.

acarız demiş sanki kapı sadece Azerbaycan dan ötürü acılmıyor.

bence şunu da demeliydi "Kaygusuz" un dediği gibi

van münüt, sözde ermeni soykırımından vazgecmedikleri sürece kapı acılmayacaktır.

en azından anlaşma falan deyip te ermenilerin götü kalkmaz.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

MuTReFT bunu yazdı:

Siyaset yapmanın anlamı nedir?  ya da siyaset nedir? bunu bir öğren güzel kardeşim...

http://www.youtube.com/watch?v=nKrrqzfB09M

evet siyaset budur :)) aslından dönmek.. halka küfretmek. yalan söylemek..Kısaca: Şerefsiz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    Antakya Belediyesi'nde yaklaşık 2 saat basına kapalı olarak değerlendirme toplantısı yapan Başbakan Erdoğan, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ermenistan'ın Türkiye sınırının açılacağı yönündeki beklentileri sorulan Erdoğan, şunları söyledi:
    “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın ne söylediğine bakmalısınız. Sağdan soldan gelen haberlere bakmayacağız. Kaç kez açıkladık. Biz Azerbaycan, Ermenistan arasında mutabakat sağlanmadığı sürece Dağlık Karabağ konusunda Türkiye Ermenistan olarak nihai bir sözleşmeyi imzalamayız.
    Altyapı çalışmalarını yaparız, ön çalışma yaparız. Bu kesinlikle Azerbaycan Ermenistan arasındaki Dağlık Karabağ sorununun çözümüne bağlıdır. ABD, bu konuda Minsk üçlüsü olarak üstlendikleri görevi yerine getirmeleri lazım. Bu Minsk'in içinde Fransa ve Rusya'da var. Bunu çözmeleri lazım. Çözdükleri anda bizim için hiç bir problem yoktur.
    Biz bunu açarız. Bunu daha önce de söyledim. Milli maçın kapıların açılmasıyla yakından uzaktan alakası yok. Cumhurbaşkanımızın Ermenistan'daki milli maça gitmesi kapının açılmasını anlamına mı geldi? Öyle bir şey oldu mu? Olmadı. Beyanlarının hiç biri beni de Cumhurbaşkanımız da bağlamaz. Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden hükümetin başı olan Başbakan, böyle şeyin olmayacağını söylüyor. Bu kadar basit.”

bAK kaygusuz , yukarıdaki yazıyı dikkatle oku , , Başbakan özellikle senin gibiler için söylemiş , istersen göremiyorsun diye bazı cümleleri de ayrıca  alıntılayayım  ;

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın ne söylediğine bakmalısınız. Sağdan soldan gelen haberlere bakmayacağız. Kaç kez açıkladık. Biz Azerbaycan, Ermenistan arasında mutabakat sağlanmadığı sürece Dağlık Karabağ konusunda Türkiye Ermenistan olarak nihai bir sözleşmeyi imzalamayız

Cumhurbaşkanımızın Ermenistan'daki milli maça gitmesi kapının açılmasını anlamına mı geldi? Öyle bir şey oldu mu? Olmadı. Beyanlarının hiç biri beni de Cumhurbaşkanımız da bağlamaz. Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden hükümetin başı olan Başbakan, böyle şeyin olmayacağını söylüyor. Bu kadar basit

tabi sen yine Başbakana sövmeye devam et , tek yapabildiğin de bu zaten ,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

başbakandan başka herkese inanıyolar a.q

adam yok diyo siz hala var diyonuz :)

ne diyim ben size daha :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Adam küfrediyor yaranamıyor. Alttan alıyor yaranamıyor. Bağırıyor yaranamıyor. 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Şu konulara harcadığınız efor'u kendinizi geliştirmek için harcasanız, her birininiz bir konuda uzman olsanız fenamı olur?

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xz bunu yazdı:

bazı mürdler tayyip ne dese inanıyor hayret ediyom, bak şuraya yazıyorum isteyenle de istediği iddiya girerim bu adamlar ermeni sınırını açacak ne pahasına olursa olsun, çünkü sahipleri öyle buyurdu. ne dese yaranamıyomuş, yaranamaz tabi  hem amerikancı hem yobaz olduktan sonra isterse 100 mt yi 3 sn de koşsun ...

şimdi akp yi savunacak olanlar biyere not alsın diyeceklerini 2-3 ay sonra konuşalım. bakalım ermenistan karabağdan çıkmışmı, sınır açılmışmı , Türkiye karşılığında ne vermiş ? kıbrıs hala yerindemi , memleket halaa tek parçamı .... 

Ermeni sınırı Türkiyeni,n menfaitine olunca açılacak , ben de bu konuda seninle istediğin iddaya girerim ,

bu mesajıda kaydediyorum  , 3 ay sonra  görüşürz :)) 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ermeni sınırının acılmasının, TRnin menfaatine olacagına inananda mı varmıs... hayret

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 3602 Toplam Mesaj: 25