Ergenekon Davasının Ardında Kim Var ?
-
Bilindiği üzere (bilmeyen kalmamıştır herhalde) ergenekon adında bir dava mevcut.Bu dava devlet içine sızmış bir çeteyi deşifre etmeye yönelik.Şahsen benim defalarca dile getirdiğim konu ergenekon örgütünün küresel sermayenin Türkiye'deki kuklaları olduğuydu.Küresel sermaye bünyesinde rockefeller ve rotschild ailelerinin olduğunu yazmıştım.Hatta forumda konu açılmıştı dünyayı bu iki yahudi ailenin yönettiğine dair.
Amerikan derin devleti ve müttefiklerinin dünyada küresel sermayeyi tasfiye etmeye yönelik operasyonlar yaptığını da yazmıştım.Bu operasyonlar neticesinde ülkemizde de ergenekon örgütüne yönelik operasyon başlatılmıştı.Bu operasyonların resmi başlangıcı 11 eylül ikiz kuleler saldırısıydı.daha sonra gündemdeki etkileri başlayan küresel krizin çıkartılması da bu operasyonun bir safhasıydı.Küresel krizde Türkiye'nin pek etkilenmemesinin sebebi de küresel sermayeyi zaten tasfiye etmeye başlamasıydı.
Ergenekon örgütü ve darbe planları kapsamında tutuklanan ve ergenekon yöneticilerinden olan emekli orgeneral Çetin Doğan ın yahudi damadı "Dani Rodrik" ve eşi Pınar Doğan'ın ortak bloğunda bazı açıklamalar yapılmış.
http://cdogangercekler.wordpress.com/
açıklamalarda 2003-2005 yıllarında amerikanın Türkiye büyükelçisi Eric Edelman'a birtakım belgeler verildiği ve bu belgelerin sahte olduğu yazıyor.belgeleri verenlerin ak parti yanlısı olduğu söyleniyor.amerikalı uzmanlar bu belgeleri inceliyorlar ve sahte olduğunu söylüyorlar.
yani ergenekon soruşturmalarının ardında amerikanın olmadığını Ak Partinin belgeleri kendisinin uydurduğunu söylüyorlar.üstelik bu konuyu malum amerika büyükelçisi Eric Edelman da savunuyor.
Şimdi soralım.
Küresel Sermayenin etkin şahıslarından ve ergenekoncu çetin doğan paşanın yahudi ve küreselci damadı prof.dr.Dani Rodrik ve eski amerika büyükelçisi Eric Edelman ergenekon operasyonunun ardında amerikanın değil Ak Partinin olduğunu söylüyorsa bu operasyonu amerikanın yaptığını iddia edenler nasıl bir durumla karşı karşıyalar ? yok eğer küresel sermaye ile derin devletler arasında bir savaş varsa çetin doğan (ergenekon) küresel sermaye tarafındaysa bu sefer davanın ardında kim var ?
-
edit:resim koyamadım. tuncay güneyde bir numarası dimi örgütün
-
Arkadaşlar bu kendini bilmez arkadaşın artık tamamen maaşlı çalışan olduğunu yada bir kuruluşun ortaya yem atıp sitedekileri fişlemek için falan yaptığını düşünüyorum. İstediğini yapsın....
Şimdi arkadaşlar nasıl bizde Turan Devleti kurucaz... DÜnyayı Fetedicez.... Her yer Türkiye olacak ütopyaları varsa Amerika 350 yıl önce kurulurken bizim gibi hayal kurmak yerine adamlar çalıştı azimle ve adım adım yapmaya o yıllarda başladı.
Şimdi ben size bunları yazı ile anlatmak yerine görüntülü anlatmanın daha faydalı olacağını ve böyle adamların lafına güvenmememizde fayda olduğunu söylemekte fayda görüyorum.
BUYRUN FETHULLAHÇI GLADYOhttp://video.google.com/videoplay?docid=-9159292693573184252#
Öncelikle bunu izleyin.. Gizli tanık diye çıkartılanların, bombalı saldırı yapanların hangi istihbarat örgütleri ve hangi cemaatlerin evlrinde kaldığına dair jandarma tarafından zamanında fişlenen adamları görün....
ARDINDAN TÜRKİYEDE BUNLAR NEDEN OLUYOR?
YALNIZCA TÜRKİYE DE Mİ BUNLAR OLUYOR?
DARBELER NEDEN OLUYOR?
YUGOSLAVYANIN PARÇALANMASI BİZEDEKİ SÜRECE NE KADAR BENZİYOR?
BU SORULARIN CEVABINI ALMAK İÇİN BANU AVAR' ı DİNLLİYECEĞİZ.
BANU AVAR TRT DEN BUNLARI AÇIKLADIĞI İÇİN ABD BÜYÜKELÇİSİ TARAFINDAN TRT DEN KOVULMASI SAĞLANMIŞTIR...
http://vimeo.com/4936851 BU LİNKTEDİ VİDEO YU İZLEYİN ve YENİ DÜNYA DÜZENİ VE TÜRKİYEDE ÜLKESİNİ SATANLARI GÖRÜN....
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bu kendini bilmez arkadaşın artık tamamen maaşlı çalışan olduğunu yada bir kuruluşun ortaya yem atıp sitedekileri fişlemek için falan yaptığını düşünüyorum. İstediğini yapsın....
Şimdi arkadaşlar nasıl bizde Turan Devleti kurucaz... DÜnyayı Fetedicez.... Her yer Türkiye olacak ütopyaları varsa Amerika 350 yıl önce kurulurken bizim gibi hayal kurmak yerine adamlar çalıştı azimle ve adım adım yapmaya o yıllarda başladı.
Şimdi ben size bunları yazı ile anlatmak yerine görüntülü anlatmanın daha faydalı olacağını ve böyle adamların lafına güvenmememizde fayda olduğunu söylemekte fayda görüyorum.
...
-----------------------------bu iddianı kanıtlayamazsan açık söylüyorum şerefsizsin !
yazdığım tüm yazılarda mantıklı temeller üzerinde gelişen olayları ve bu olayların medyada yansıtılış biçimlerini dünyadaki konjonktüre göre yorumladım.yazdıklarımı okursan kimlerin kimlerle bağlantılı olduklarını,bazı cahillerin derin birilerinin oltasına gelip onların verdikleri gazla papağanlaşma başlangıçlı mankurtlaştırıldıklarını yazdım.beğenmeyenler de yorumlarını yazdılar.ancak yukardaki hakaretini kabul etmemi bekleme !
yazdıklarım sadece ve sadece düşünen beyinler içindir.
düşünemeyenlerin yaptığı ise sadece düşünenlere çamur atmak,karalamak,engel olmaktır.bu ülkede ne zaman birileri düşünmeye fikir üretmeye başlasa hemen iftira atarlar.sebebi ise basittir "çekemezler" düşünenleri çekemezler...
-
O zaman oraya 3. şık olarak kandırıldığını eklemeliydim dimi?
Arkadaşım aç bir oku yalvarırım sana aç oku sana televizyonlardan, cemaatlerden ordan burdan empoze edilmeye çalışanı değil. Aç oku Kurtuluş savaşını oku, yakın tarihi oku gerçeği göreceksin.
Sen öğren ben senin gözünde şerefsizin olayım ne olacak.. Sen öğren yeter...
Bu gün aynı olaylar 100 yıl öncede terkrarlıyordu... Boğazlayan kaymakamını nasıl astıklarını oku... Bu günkülerin görevini o zamanlar kimler üstlenmiş oku.....
Bize okullarda bunlar öğretmezler, öğretemezler çünkü 50 li yıllarda maalesef eğitim sistemimiz ele geçirildi..
Kimse sanmasınki bütün dünya bize düşman sadece Türkiye de oluyor.
Bu Afrikadan tutun, Kafkaslara, Ortadoğu ya heryerde oluyor...
Bu yazdıklarında düşünene beyinler için değil.... İnsanların kendi ülkelerini, bayrağını, sınırlarını, tarihini yokmeyi kabul etmiş satılık beyinler için yaratılmış bir kurgu bunlar....
Birde sana şunu söyliyim arkadaşım. Bu batılılar insanları kullanır kullanır işi bittiğindede sıçtıkları boka yaptıkları gibi üzerine sifonu çekerler kullanılmışlığınla kalırsın.... Bakınız Menderes önce ABD ne derse yaptı, sonra farkına vardı batıların ne olduğunu ardından sanayileşme adımları attı Rusya ile büyük anlaşmalar yaptı o sırada tak darbe :) ABD köpeği bir Cunta ile yaptılar bunu.
Özal, Irak da kürtleri öldürürken sınırımıza kaçan kürtler için gitti birleşmiş milletlerden yardım istedi sınırımızın 15 20 km ötesine amerikan askeri doluştu o bilmem kaç yılda PKK teröristleri yetiştirildi bu gün bunlar ile uğraşıyoruz.. Ama ne oldu Özalda çaktı işi.... Tam Musul Kerkük bizim Alacağızz dedi ardından öldü..............
Anlatabildim mi?
-
ulan açıkistihbarat sende olmasan dünyadan haberimiz olmucak valla , vay anasını sayın seğirciler rakafelır 11 eylül fln gerçekleri ortaya çıkardın hocam tebrikler...
olup olmadığı senelerdir kanıtlanamamış bir sözde "örgütün" ki örgüt olupta kimin tavuğuna kışt dediği tespit edemediniz bütün bu derin "istihbaratınız" engin bilginizle ardında kimin olduğunu biliyon da ; akp nin ardında ne var bunu hiç düşündün mü ?? akp kimin parasıyla iktidara getirildi, kimin hesabına çalışıyor , kimlerden emir alıyor , kimin ordusunu birliğini tasviye etmeye çalışıyor bunu geçtikte rakıfeller gelmiş burda ergenekon diye örgüt kurmuş meğer, onu geç akp nin eş başkanı feto penisilvanyada abdnin kucağında yaşıyor , abd ne derse onu aktarıyor müridlerine bunu idrak edemiyonda gelmişin bide kıçından örgüt uyduruyon , sizin niyetiniz üzüm yemek fln değil...
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
ulan açıkistihbarat sende olmasan dünyadan haberimiz olmucak valla , vay anasını sayın seğirciler rakafelır 11 eylül fln gerçekleri ortaya çıkardın hocam tebrikler...
olup olmadığı senelerdir kanıtlanamamış bir sözde "örgütün" ki örgüt olupta kimin tavuğuna kışt dediği tespit edemediniz bütün bu derin "istihbaratınız" engin bilginizle ardında kimin olduğunu biliyon da ; akp nin ardında ne var bunu hiç düşündün mü ?? akp kimin parasıyla iktidara getirildi, kimin hesabına çalışıyor , kimlerden emir alıyor , kimin ordusunu birliğini tasviye etmeye çalışıyor bunu geçtikte rakıfeller gelmiş burda ergenekon diye örgüt kurmuş meğer, onu geç akp nin eş başkanı feto penisilvanyada abdnin kucağında yaşıyor , abd ne derse onu aktarıyor müridlerine bunu idrak edemiyonda gelmişin bide kıçından örgüt uyduruyon , sizin niyetiniz üzüm yemek fln değil...
-----------------------------Aaaa olur mu? Bunlara cevap veremeyecek bir insanla mı konuşuyoruz sence? :) Onlar düşünen beyinler. Ülkemizin süperzekaları. Ama Parayı alınca, işleri halledilince düşünülmesini istediklerini düşünen beyinler onlar :).....
-
Öyle demeyin beyler adam ajan gibi mübarek , sam fisher halt etmiş yanında.
-
Yani bunu okuyan nasıl inanır?. Bakın,
PKK=Ergenekon
Öcalan=Ergenekon
BDP=Ergenekon o zaman
Silivridekiler=Ergenekon
Atatürkçüler=Ergenekon
Asker=Ergenekon
PKK=AB-D
Öcalan=AB-D
BDP=AB-D
AKP=AB-D
Medya=AB-D
Ama aynı zamanda AB-D Ergenekoncu dediklerini toplamayıda sürdürüyor. Madem Aslında hepsi bir. Peki kaç yıldır bu süreç neden devam ediyor? Halkın beyni yıkanmak için milyarlarca para akıtılıyor. Boşa para harcarmı bu adamlar uğraşırmı bu kadar? Bu zihniyete göre aslında hepsi aynı cephede zaten... ?????Ulan bu adamlar oyunmu oynuyor o kadar para akıtıyorlar? Madem rocafeller ailesi ile aynı taraftalar o zaman bunca uğraş niye. Rocafeller ailesi ve kurukafalar örgütü aslında sizi yönetiyor olmasın kardeş?
Ulan kendi efendisini ifşa eden başka bir gazete yoktur heralde... :D Seviyorum bu yurdumun cemaatçi Kanal 7 sini STV sini Zaman ını, Taraf ını :D
-
bi numaralı sanık :D
-
ya anlayın arkadaşım artık , ne kadar cahil ne kadar boş kafalısınız apaçık gerçekleri göremiyonuz
AKP hariç herkes ER-GE-NE-KOOON , teuton şövalyelerinden uzaylılara kadar herkes ergenekon için çalışıyor , nasıl olurda bunu anlamazsınız bu kadar da belge bilgi kanıt var halaa bazı laikçiler gerçekleri görmemekte ısrar ediyor ya üzülüyorum valla hallerine