Erkekler Gerçektende Bi Kızı Sevebilirmi?
-
MaNMaX bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadasım sen kişiliksiz insanları cogunluga katıp bunları soyleye bilosan diicek bi lafım yok seb delkanlı gibi birini sevdim kız için canımı ortaya koydum ailemi karsıma aldım bircok tehlike atlattım ama o naaptı KOCAAAAAAAAABİR HİİİİİİİİÇ ....
aslında evet sadece erkekler içinde değil kızlar içinde geçerli.çok ayıp etmiş sana değer bilmemiş ama önemli olan senin onun gibi yapmaman.çok şey feda etmişsin gerçekten halt etmiş.kızlar konusundada haklısın bazıları senin anlatığın tabire çok uyuyor ama genelde iki tarafında garip davranışları oluyor.birbirimizi anlamak bi noktadan sonra çok zorlaşıyor
-
Sevmek duygusu her insana verilmistir. Bunu en iyi sekilde kullanan yani sevgiye hak ettigi degeri veren bir kisi mutlulugu yakalayan kisinin ta kendisidir. Bu kisi hem erkek hemde bayan olabilir.
Hic olurmu? Hic erkekler icin " erkekler gercekten bir kizi sevebilirmi?" denilebilirmi? Bence bu onlara yapilmis olana haksizliktir. Cunku bir erkekte bir kalp tasimakta. Ve sevginin degerini tasimakta. Ve muhakkak bir erkekte derin bir kalp ile bir bayani sevebilir. -
hay a.k erkekler gerçekten ten severmi lafa bak ne faş bi konu sanki karılar hep gerçekten sevioda -
HapoelHaifa bunu yazdı:
Ah ah erkekler sevmez mi hic.Hem de cok severler.1000lerce mil otede atan bir yuregi aldatmadan uzun yillar sevebilirler.Sen anlamazsin.Bazen oyle olur ki ona dokunmazsin ama hissedersin icinde.
bende 1000lerce mil öteden sevildim vede sevdim.bazen en zifiri karanlık gecesinin güneşi,bazen yşanacak hayatının cesaret verecek mutluluk yanı,bazen ve her zaman sevgisinin tek nedeni olduğumu söylerken....ne oldu üniversite sınav sonucu gelipte izmiri kazanınca her nedense tün bu sözler havayı uçtu istanbul izmir trafik hattı o kadar doldu ki atlayıp gelmedi
ona dokunamadan hissetim içimde ben anlarımda o anlamadı -
yav bu kadar basit ve de saçma konulara niya cevap yazıoruz ki
-
ASLINDA DEVLET MESELELERİNE VE İÇ SORUNLARIMIZ ABU KADAR HASSASİYETLE YAKLAŞIP KAFA YORSAK ,İNANIN HİÇ BİR SORUN KALMAZDI.
-
bunlar devlet meselesinden zor arkadaşım erkekler kızları çözemez kızlarda erkekleri sonuçta böle sorular hep sorulur cevablarda hep çoğuldur
keşke devlet meselesi olsa da amerika bi kaç tabur askerle çözse ............ -
istanbul-izmir mi?
Lo KIRO benimki Kaliforniya"da -
KIZIM SEN ÇÜRÜKLERE GELİYORSAN SUÇ BİZDEMİ HERKESİ AYNI KEFEYE KOYMAN ZATEN NE KADAR MANTIKLI VE AKLI BAŞINDA BİR KIZ OLDUĞUNUN EN BÜYÜK KANITI
-
KIZIM SEN ÇÜRÜKLERE GELİYORSAN SUÇ BİZDEMİ HERKESİ AYNI KEFEYE KOYMAN ZATEN NE KADAR MANTIKLI VE AKLI BAŞINDA BİR KIZ OLDUĞUNUN EN BÜYÜK KANITI
KADIN ERKEK EŞİTTİR DİYE YAKINIRSINIZ AMA CANINIZ YANSA AYY ERKEKLER BÖYLE ERKEKLER SEVEBİLİRMİ LEM LİPLİP SENDE İNSANSIN BİZDE ALLAHIM YA KİM ALDI BUNU İÇERİ ATIN LAN ŞUNU DIŞARI
Toplam Hit: 5950 Toplam Mesaj: 28