"ERKEKLER MUTASYONA UĞRAMIŞ DİŞİLERDİR"
-
tagext bunu yazdı:
lütfen götümüzden teori uydurmayalım.
la o element deilmiydi :) heuheue -
Ne güzel,afferin,bir bu eksikti valla,herkes bir yerden türüyor,türüyorda yine biz insanoğlu bir yerlerde yan geliyoruz,ne olcek bu işin sonu?
-
:)))). Allah aşkına insan hiç mi biyoloji bilmez. resmen rahimde oluşmuş olan ceninin genetik yapısını sonradan değiştiğini yazmışsın :)). bak kardeşim o dediğin şey zigotun ilk oluşumu esnasında (yani anneden ve babadan gelen 23 kromozom çiftinin birleşmesi anında ) meydana gelir. Anneden x gelir babadan da ya x gelir ya y gelir ve zigot ona göre oluşur ve cinsiyet bu aşamada bellidir .yoksa zigot oluşmuş, daha sonra oluşan zigot bölünmüş ve embriyo olmuş daha sonra da DNA sı değişmiş ve cinsiyet oluşmuş :)). yok böyle bişe yapma arkadaşım. biyolojiden kaç net yaptın Allah aşkına. eksilerde heralde...
-
Hadi canım sen de... Alla allaaaa :))
-
mantıklı olabilir aslında... doğadada örnekleri var zaten.. örneğin denizatları erkek dişi olarak doğar ve sonradan cinsiyet değiştirirler. bizimkide anne karnında oluodur belki ama bu mutasyon sayılmazki...
-
CODERMC :0 abi beni kopardın ya!! hala gülmekten kendime gelemiyom !! harbiden doğru söylüyon yaw!??!!
-
hiç mi adem...hawwa konusunu okumadınız arkadaşlar???
şahsen ben...inanmıyorum...bu mutasyon işlerine....bi ara da insanlar maymunlardan türedi diolardı..... bu ne demek yaw??? YÜCE ALLAH insanı insan olarak yaratmıştır...benim inancıma göre böyledir...istediğiniz gibi mutasyon işlerini tartışın tabi siz...
-
bence bu çok şaçma bu konuyu okudugun yere yazan adam gay gibime geliyor her halde öle baksan hala kabullenememiş böle hürafeler uyduruyor
-
saçmalık maymun insan teorisinden felamı esınlendın ehe?¿
-
yaw neylerle uğraşıyoruz. Hiç olacak iş mi anne karnında mutasyon? peki o zaman hermafrodit bireyleri nasıl açıklıyor bu teori? mesela fatih ürek?