Ermeni Kapısını Açmak İsteyen Hainler !!!
-
Yahudiler Hitlerin elinden kurtuldukları nda hiçbirşeyleri kalmamıştı. Bırakın devlet kurmayı yiyecek ekmekleri dahi yoktu.
Ancak uluslarası camia Almanya'nın soykırım yaptığını kabul ettiğinde yahudilere tazminat yolu açılmış oldu.
Yahudiler açtıkları davalarla neredeyse tüm alman şirketlerini ve alman bankalarını tazminata mahkum ettirdi .
Bugün satılan bir Mercedesten bile belli oranda İsrail hükümetine pay gidiyor ve bu durum gizli değil, zaman zaman gündeme geliyor.
İsrail bugün dünyanın en zengin ülkelerinden biri.
Ülkelerinde nükleer reaktörlerden tutun en son teknolijiye sahip uçak fabrikaları bile var.
Ancak Hitler döneminde dünyanın en zengin ve en gelişmiş ülkesi olan Almanya bir dönem toparlanmış gibi görünse de belini doğrultamadı. Ekonomisi son 10 yıldır gittikçe kötüleşiyor .
Ermenistan çok fakir bir ülke.
Hiç bir şeyleri yok.
Açlar.
Sanayileri, markaları hiçbişeyleri yok .
Avrupanın lider ülkesi Fransanın bu soykırımı tanıyıp bize tazminat davası açılması yolunu açması bir anda tüm diğer ülkelere sıçrayacak.
Şu an ciğerci kapısında bekleyen kediler gibi ellerinde dosya bekleyen ermenistan hükümeti açacağı binlerce tazminat davası ile Türkiyeyi çok zor duruma düşürecek.
Zaten belimiz kurulduğumuz günden beri bükük duruyor, bu tazminatlar Osmanlıyı çökerten kapitilasyonlar gibi bizi de çökertecektir.
Siyasi görüşün ne olursa olsun, bu memleketin insanıysan şu bilinçsiz halkını uyarmaya çalış .
Fransız markalarından alışveriş yapma, 3 kuruş fazla ver, 2 adım fazla yürü başka marka kullan.Cebin haysiyetinin önüne geçmesin. yahudilerin tazminat aldığını bilmiyordum... eğer doğruysa....
ulaaa bu abdullah ille sınır açılsın diyen ve soykırımı tanıyan obamanın peşinde koşuyor..ülkenin kuyusumu kazılıyor ?
-
ulan varya eğer bu tayyip ibnesi sınırı açarsa z.ki tuttuk hea yavaş yavaş kabul ettirirler "sözde ororsbu cocuu katliyamı" nı. Biri vatanını seviyosa şu tayyibi vursun..!!
-
Önce Türk görünümlü çakma Ermenileri siktir etsinler ülkemizden. a.k kanı bozukları bir de özür diliyorlar. Tek tek hepsini tespit edip Ermenistan'a sürmek lazım. O kadar aydınlarsa gitsinler doğuya Ermeni olaylarını birebir yaşayanlarla konuşsunlar bakalım kim kimi katletmiş. Birkaç ay önce TV'de izlerken tüylerim diken diken oldu. Bu o.çocuklarının kanı bozuk o olayları birebir yaşasalar yine Ermeni'den yana olurlar. Benim canımı sıkan şey Ermeniler'in sözde katliamı kabul ettirmeye uğraşmasından çok içimizdeki hainler.
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
ulan varya eğer bu tayyip ibnesi sınırı açarsa z.ki tuttuk hea yavaş yavaş kabul ettirirler "sözde ororsbu cocuu katliyamı" nı. Biri vatanını seviyosa şu tayyibi vursun..!!
-----------------------------tayipin a.q ben mal iyice batıyo abdullatif şener yeni partisini açıklayacak alternatif geliyo birdahaki seçimlerde tayibi göremiyeceksiniz :D
-
dün bakü ye gidecek heyet içindeki akp vekiller neden son anda vaz geçti acaba
-
Ben bir AKP'liyim ama hiçbir zaman doğrulardan uzaklaşmadım yani uzun lafın kısası AKP sempatizanı değilim. AKP artık aldığı büyük oyların zevkine düştü ve yanlış siyaset yapmaya başladı. İçerde yaptığı siyasi eylemleri sonuna kadar destekleyorum ülkenin kuyusunu kazan ne kadarda insan varmış hepsini ortaya çıkardı. Ama dış siyaseti de bok etti. Dış siyasette ülkeler bizi piyon olarak kullanıyor..
Yani anlayacağınız bu yazının önünde şapkamı çıkarıyorum...
-
ermenistan sınırı 17 yıldır kapalı demirel doneminde kapatıldı.17 yıldır kimsenin sesi cıkmazken simdi noluyorda bu gundeme geliyor.Sınırın kapanması ile ermenistanın milyonlarca belki milyarlarca dolar zararı oldu bu karabağ sorununa karsı bir tavırdı ve dogruydu.Orda azeri toprakları işgal halinde iken azeriler hiçe sayılarak sınırı acmak hem azerilerle olan dostlugumuzu hemde petrol sevkiyatından dogan kazancımızı baltalayacaktır.
-
yildo bunu yazdı:
ermenistan sınırı 17 yıldır kapalı demirel doneminde kapatıldı.17 yıldır kimsenin sesi cıkmazken simdi noluyorda bu gundeme geliyor.Sınırın kapanması ile ermenistanın milyonlarca belki milyarlarca dolar zararı oldu bu karabağ sorununa karsı bir tavırdı ve dogruydu.Orda azeri toprakları işgal halinde iken azeriler hiçe sayılarak sınırı acmak hem azerilerle olan dostlugumuzu hemde petrol sevkiyatından dogan kazancımızı baltalayacaktır.
-----------------------------şimdi iş obamada bitiyor obama ermeni lobisine söz verdi sözde soykırımı tanıyacam diye şimdi başa geldi kıvırmak için tek şart önce koyuyor kapı açılsın
obama ben soykırımı kabul etmedim ama kapıyı açtırdım diyecek bizim başımızdaki salaklarda azerileri hiç düşünmeden mal mal açıklamalar yaptı
-
öğrenciler burslarını alamıcak ergenekon yuzunden :l siqim tayibii..
-
gün gelir ekmek yedikleri yerden kurşunu yerler. (Tansu Çiller)
-
Nury bunu yazdı:
tam hatırlamıyorum miktarını ama en ufağından en büyüğüne hepsi ayda yaklaşık 400 - 500 € alıyor daha fazla olabilir tam hatırlayamıyorum
-----------------------------kim alıyor hacım? yahudi çocukları mı ? doğrudur...
aklımda kalmışken hala daha inanmayanlara en acılı yerden söyleyeceğim ; kimden ? erbakan hocalarının çok güzel demeci vardır bu konuda.. hatta çok kızdığı konudur. Hani bir çok yerde konuşma yaparken diyor ya;
ulaa bu israilliler diyor : mesela biz Türk olarak mekkeye uçakla hac için gidiyoruz ya...israil bundan bile para alıyor diyor...hani hatırlayanlar olmuştur....çoğu yerde söyler erbakan hocaları...keşke deseki almanlar soykırımı tanıdı bütün dünya bunlara herşeyden vergi veriyor dese daha iyi anlar halk...
Gel gelelim o candan millet olan Azerbaycan kardeşlerimiz Türkiyenin bu düştüğü hatadan dönmesi için Ulu önderimizi ziyaret ediyor... işte azeri kardeşlerimiz nolursa olsun hatadan dönelim diye bizim yanımıza gelmişler...
Zeitgeist belgeselini izleyenler diyordur ki : Amerika bütün emperyalist ülkelerin başına kendi adamlarını yerleştirmiştir.c. reis olsun b.sbakan olsun ne kadar doğru izlenim oluşturuyor. hepsi emperyalist abd nin kuklası durumunda onların istedikleri için neleri yaptıklarını görmekteyiz...
Umuyoruz ki ermenistan sınır kapısı bi şekilde bişeyler olur açılmaz.son dk kada olur ya hani.davos fatihliğinide istemiyoruz. adam olsun yeter.