Eski Antika Televizyon Ve Radyolarla İlgilenenler
-
ozaman konu açılmışken yazayım
philips marka bitane pikap war, yanındada 30a yakın plak var, bunlar para edermi
-
Elektroniksel olarak herhangi bir parçası o kadar para etmez.Bi ara böyle bi hurafe çıkmıştı eskiden tv lere bile konu olmuştu tamamen safsata.
Haa antikadır falan anlamam ama tv nin antikası olacağını sanmam.
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
kabadayi09 bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
köyde ananemin de var grundig televizyon varsa alan yer felan söyleyin yau
-----------------------------Bu grundıg televizyonlarının siyah beyaz olanlarının içinde sinyal kesici bi şey varmış bunuda jammer yapımında filan kullanıyorlarmış.Bu yüzden geçtiğimiz iki ay boyunca bu tvlerden topluyan ve soran hala daha ( geçen hafta ) araştıran insanların olduğunu ve bu tvlerin ortalama 100.000 TL gibi uçuk bi fiyatla alıcı bulduğunu biliyormusun arkadaşım ?
-----------------------------buda bana bi şehir efsanesi gibi geldi.
ayrica bendede şöyle bi aletler var bilgisi olan var mi ne işe yarar ne kadar eder nasil çalişir falan gibisinden.
http://www.audioscope.net/images/Denon%20DCD%201520%20copy.jpg
http://www1.odn.ne.jp/fastestsurf/12-20%200181.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/7033/cdplayer03lh7.jpg
-----------------------------Denon cd calar'in 90lardan kalma modeli. cok saglamdir. Kiymetini bil. Satmak istersen 100 - 150 liraya meraklisina satabilirsin. Kullanicam dersen A/V Receiver alip baglamani tavsiye ederim ve kalite kolonlarla cok guzel ses alirsin.
-
edit
-
bilgisayarların işlemcilerinde altın varmış
-
holyone tahribat.com un kodları arasına uberomium maddesinin olduğu yerin krokisini saklamış.
-
Konya Televizyon ve Radyo Tamircileri Odası Başkanı Kadir Erölmez, sanal alemde ‘1950- 1965 yılları arasında Almanya'da üretilen televizyonların içerisinde çok değerli kırmızı civa var ve yüksek fiyatlara satılıyor’ iddialarının dolaştığını belirterek, bunu duyan insanların televizyon tamircilerine akın ettiğini söyledi. Erölmez, “İddialara asılsız” dedi.
Bu civanın cep telefonu sinyalini kestiği, altın ve petrol aramada kullanıldığı gibi söylentilerin bulunduğuna dikkat çeken Erölmez, “İnternet ortamında, bu televizyonların fiyatlarının 35 bin TL'den başlayarak 100 bin TL'ye kadar çıktığı söyleniyor. Cep telefonu sinyalini kestiği, altın ve petrol aramada kullanıldığı gibi dedikodular yayılıyor. Ama tamamen asılsız. Kesinlikle böyle bir şey yok. Televizyon içinde ne civa ne de kimyasal bir madde var. Televizyon içindeki aletlerin hepsini biliyoruz. Bir spekülasyon var. Ya vatandaşlar dolandırılacak ya da birileri rant peşinde. Ben yıllarca televizyon tüpü imal ettim. Tüpün içende ne olduğunu bilirim” dedi. -
PoLLBuLL bunu yazdı:
Konya Televizyon ve Radyo Tamircileri Odası Başkanı Kadir Erölmez, sanal alemde ‘1950- 1965 yılları arasında Almanya'da üretilen televizyonların içerisinde çok değerli kırmızı civa var ve yüksek fiyatlara satılıyor’ iddialarının dolaştığını belirterek, bunu duyan insanların televizyon tamircilerine akın ettiğini söyledi. Erölmez, “İddialara asılsız” dedi.
Bu civanın cep telefonu sinyalini kestiği, altın ve petrol aramada kullanıldığı gibi söylentilerin bulunduğuna dikkat çeken Erölmez, “İnternet ortamında, bu televizyonların fiyatlarının 35 bin TL'den başlayarak 100 bin TL'ye kadar çıktığı söyleniyor. Cep telefonu sinyalini kestiği, altın ve petrol aramada kullanıldığı gibi dedikodular yayılıyor. Ama tamamen asılsız. Kesinlikle böyle bir şey yok. Televizyon içinde ne civa ne de kimyasal bir madde var. Televizyon içindeki aletlerin hepsini biliyoruz. Bir spekülasyon var. Ya vatandaşlar dolandırılacak ya da birileri rant peşinde. Ben yıllarca televizyon tüpü imal ettim. Tüpün içende ne olduğunu bilirim” dedi.
-----------------------------dogru yazmıs arkadas yıllardır vesteldeyım eger öle bısey olsaydı bız zengın olmustuk :D
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Bu grundıg televizyonlarının siyah beyaz olanlarının içinde sinyal kesici bi şey varmış bunuda jammer yapımında filan kullanıyorlarmış.Bu yüzden geçtiğimiz iki ay boyunca bu tvlerden topluyan ve soran hala daha ( geçen hafta ) araştıran insanların olduğunu ve bu tvlerin ortalama 100.000 TL gibi uçuk bi fiyatla alıcı bulduğunu biliyormusun arkadaşım ?
-----------------------------siyah beyaz grundic var bizde yazlıkta 2 3 sene önce mrk ettiğim için kurmuştum ve çok uzun süre kalmıştı, öle bir şey olsa fark ederdim
-
kabadayi09 bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------evet devletin yada firmaların işi gücü yoktu milletten toplasın :D adam 4 taneye vercegi paray tesis kurar bea :D hiç mi aklınız almıyo...