Eski Atari Oyunları 1000' Lerce Online Oynama İmkanı
-
süper mario :)
sardı baya ejderha ateş atıyo amk :)
-
Mortal kombat ultimate :D hurra saldirin combolar fatality ler :D
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------hacı senin yaptığını çorumlular yapmaz. bir çok kimseye çok büyük kötülük yaptın sen. nasıl kalkcaz şimdi başından :)
-----------------------------ya abicim girmiyim girmiyim diyorum neyki la bi bakayım diyorum bi bakmışım saat 3 olmuş :/
varya dersanye boşa para veriyom :/
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------hüzünlendim çocukluğumda oynardım
-----------------------------snowbrosu tek geçerim onun için bu yaşta ateri almıştım aynı tadı versin diye.
-
"9999999 in 1" da yazıyor mu?
-
süper lan çok sevdim:D Mortal kombat ya oynamaya hala bıkmıyom. Bİ sorum var bende kol var pc kolu bununla oynamak istiyorum ne yapmam lazım?
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------süper lan çok sevdim:D Mortal kombat ya oynamaya hala bıkmıyom. Bİ sorum var bende kol var pc kolu bununla oynamak istiyorum ne yapmam lazım?
-----------------------------
bende iki tane var :D :D (banlanmak istemiyorum :D) Robinson hocanın beğendiğim ikinci konusu bu arada, tebrik edemiyorum gerçi finaller bu kadar yakınken :) -
Beğendiğinize sevindim arkadaşlar iyi oynamalar,
-
final fight'ı hatırlayan var mı :)
-
hahaha o günlere döndüğümde sadece gülüyorum bizim eve 3-4 arkadaş toplanıp Süper mario turnuvası yapardık güya :)
birbirimizi uyutup sıra kapma derdindeydik oyundan cok. anlaşılınca hepimiz dalardık :)
birde yanınca kol bozuk bahanemiz vardı ama hep o kolla oynardık :) hey gidi günler hey :)