folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Eski Dizüstü Bilgisayar İçin Ram

Eski Dizüstü Bilgisayar İçin Ram

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Müridler benim sürekli olarak bilgisayarı kullanma imkanım olmadığından yeni bilgisayar almak gibi bir lüksüm yok. Bu biraz detay konu. 

Özetle elimde eski -hem de çok eski :)- dizüstü bilgisayara bağımlıyım. Yeni bir bilgisayar almak yerine ram ekleteceğim artık başka çarem kalmadı.

Oyunda filan gözüm yok sadece artık kasmasın yeter! 512 mb ram insaf yahu 2012 olmuş hala 512 mb ram bu lanet bilgisayar.

Ama nasıl bir ram alacağımı da bilmiyorum sonra uyum sorunu olur. Elimdeki bilgisayardan da olmayım.

Markası Packard Bell EasyNote e5150

Geçenlerde görmüştüm ismini unuttum bi -ağabey- laptoplarla filan ilgileniyordu hatta profil resminde çinde çekilmiş bir fotosu vardı :D O görüpte yardımcı olursa benden alacağı duanın haddi hesabı olmaz :)

Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun zor durumdayım...

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Memory Type: DDR-SO-RAM 266 (PC2100)

http://www.hama.de/00812165/packard-bell-easynote-e5150_eng

Kardeşim; Dizüstüden Fazla Anlamadığın İçin Ram alsanda Takman Sorun Olabileceğini Düşünüyorum.

Sen En iyisi Laptop Tamircileri, 2.el Dizüstü satanlar falan Onlara git, 2. El Ram Satıp, Takacaklarına İnanıyorum.

Zaten Eski Parçalar Onlar 10 tl - 20 Tl arası İşlerini görür.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    The_Pilot bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeşim; Dizüstüden Fazla Anlamadığın İçin Ram alsanda Takman Sorun Olabileceğini Düşünüyorum.

Sen En iyisi Laptop Tamircileri, 2.el Dizüstü satanlar falan Onlara git, 2. El Ram Satıp, Takacaklarına İnanıyorum.

Hocam sormuştum birkaç tamirciye. Pek ilgilenmek istemiyorlar. Takabilirim gibime geliyor. Çünkü birkaç kez sökmüştüm. Ayrıca arka giriş bozulmuştu tamirci 100 lira isteyince babamla lehim atmıştık :) Eğer şu rami al takarsan kesin çalışır dersen alayım. Pc2100 266 mhz 512 mb ram uygun gibime geldi ama emin olamıyorum.

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

by_Tet bunu yazdı:
    The_Pilot bunu yazdı:

Sen En iyisi Laptop Tamircileri, 2.el Dizüstü satanlar falan Onlara git, 2. El Ram Satıp, Takacaklarına İnanıyorum.

Hocam sormuştum birkaç tamirciye. Pek ilgilenmek istemiyorlar. Takabilirim gibime geliyor. Çünkü birkaç kez sökmüştüm. Ayrıca arka giriş bozulmuştu tamirci 100 lira isteyince babamla lehim atmıştık :) Eğer şu rami al takarsan kesin çalışır dersen alayım. Pc2100 266 mhz 512 mb ram uygun gibime geldi ama emin olamıyorum.

Abimin EasyNote MX51 var 5 yıllık 2 GB takmıştık.

Gold'dan almıştık orada takmışlardı.

1 GB vardı üstünde bulursam uygun fiyata ayarlamaya çalışırım?

Resmi :

a

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı:

by_Tet bunu yazdı:
    The_Pilot bunu yazdı:

Abimin EasyNote MX51 var 5 yıllık 2 GB takmıştık.

Gold'dan almıştık orada takmışlardı.

1 GB vardı üstünde bulursam uygun fiyata ayarlamaya çalışırım?

Hocam süper olur da pc2100 266 mhz en fazla 512 var diye zannediyordum. Uyar mı benim bilgisayara. Mx serisinden de eski

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

:) biri benimi çağırdı :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

:) biri benimi çağırdı :D

Ya hocam nickini unuttuğum için kendime öyle böyle sövmedim :D Allahtan gördün de geldin konuyu :) Yardımcı olur musun nasıl bir rame ihtiyacım var ne marka?

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

İnegöldeki evimdeki Masaüstü pc'im de yalan yok 256lık ram vardı ilk aldıgımda sımdı 119 ram gosterıyor :D gecen eve yolum dustu bı texas holdem poker oynayım dedım 20m param masada kaldı aq :D düşün yani :D emektarım diye hiç bir parçasını değiştirmedim değiştirmicemde :D

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı:

İnegöldeki evimdeki Masaüstü pc'im de yalan yok 256lık ram vardı ilk aldıgımda sımdı 119 ram gosterıyor :D gecen eve yolum dustu bı texas holdem poker oynayım dedım 20m param masada kaldı aq :D düşün yani :D emektarım diye hiç bir parçasını değiştirmedim değiştirmicemde :D

Ben de değiştirmicektim de oyun oynamıyoruz birşey yapmıyoruz. Yalnızca kodlama yapıyoruz ve bilgisayar inanılmaz kasıyor. Artık canıma tak etti.

iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Kardeşim sen şimdi ram kapağını sök çıkart ram yada ramleri bi foto çek koy bakalım hemen

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Hocam millet uyudu ya rahatsız etmeyim telden giriyorum zaten sabah veya yarın koyayım olur mu buralardaysan?

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 1607 Toplam Mesaj: 16